Ktorá vačka na PD funguje ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tomas6-ale to je přece tvoje věc, já ti to neberu a ty to neber mě. Kdyby jsi trochu sledoval cvrkot, věděl bys, že největší problém moderních aut je právě elektronika..Klidně si dej pod kůži chip, nachipuj si doma i vysavač a kupuj si nový přechytralý mobil každý druhý rok. Ty tady popisuješ Tipo a tehdejší debilní modu digitálů, kterou tehdy měla i Corvetta.Samozřejmě blbové po tom šli, já preferuji klasiku , vývoj nevývoj. A že tehdy nikdo nevěděl co stím? A co dnes? Většinou jsou majitelé nahraní, mecháni mají plnou podporu a přesto se to musí často vozit z autorizáku do továrny a tam mění celé celky..Lidská blbost je nezměrná a tlačí se to do extrémů a mám zkušenosti, že čím větší blbec, tím více plné palby..Jaké ceny mají někdejší výstřely techniky MBenz , BMW apod. ? Nikdo to dnes není schopen opravit a dráteníci od toho utíkají, protože vývoj jde tak rychle, že to je jako kdysi v SSSR, KDE ZÍTRA ZNAMENALO VČERA..Já si koupím jen to, co potřebuji, já nejsem v 66 letech nějaký chcípák, abych musel mít vyhřívanou prdel, klimatizaci a všechny dnešní hovadiny, bez kterých se moderní"muž" neobejde. Zženštilost je téma nové doby.. 
nepropadat panice...