To můžeš skusit,rospoj konektor u toho ventilu je u té klapky.
Strašne se motor zaklepe komprese ho ješte kopne do revers otáčky,a chrochtne v převodovce.
Kvůli tomu nedám sací svody s 96KW,JE TO KALAMITA,teda podle mě.
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
tak sem dneska na 1.9 81kw taky zaslepil EGR. nacpal jem do toho ventilu 5 ti korunu mám zaslepit i tu hadičku od podtlaku? je to zbytečný ne? ať si klidně otvírá když je zaslepenej
Mam tu jednu pripominku proc kdyz sem zaslepil egr ventil tak semi zvedla spotreba?Mam to auto mesic a nedostal sem se dlouhodobou spotrebou nad 5.1 ato auto honim a po zaslepeni mam najednou dlouhodobou spotrebu na 5.6?Staci jen vytahnout podtlakovou hadiku od egra a zaslepit ji ale nechapu proc tam davat nejaky plechy,protoze kdyz nebude hadicka napojena tak se prece neotevre ten ventilek uvnitr a nepusti nic do sani kdyz je zavrenej.Jeto tak?Nebo jeto jinak?
mne po odpojeni EGR prestalo auto pri radeni z nizsieho stupna na vyssy kopat...take divne cuknutie jak pribrzdenie...skratka ako autoskola jak ked nevies plynule pustit spojku z 2 na 3 stupen a aj 1-2 2-3 skratka z dola hore stale ...teraz to uz nerobi...je to super...
jak někdo může napsat e po zaslepení EGR déle trvá ohřátí auta když v příručce je napsáno že je regulace aktivní až když má motor více jak 50C. jak to teda je?
SupermanXXX píše:jak někdo může napsat e po zaslepení EGR déle trvá ohřátí auta když v příručce je napsáno že je regulace aktivní až když má motor více jak 50C. jak to teda je?
to je úplně jedno, prostě to zacpi a dál to neřeš.