Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
moc nerozumím co jsi tím myslel, od tebe to nemám a ani od TDIfuna, jestli to máš na mysli, kdyby si tam nedal ten odkaz, ani bych nevěděl, že to tak má, Kolumbus taky nebyl jedinej kdo objevil Ameriku
Naposledy upravil(a) Huml dne 13 úno 2008, 00:17, celkem upraveno 2 x.
zbytečná debata, ale neokopíroval a basta a taky peace , napadlo to totiž kolegu a ten nevím odkud by to okopíroval, když nemá ani internet , navíc nebylo nic světobornýho na to přijít
Nevim jestli to Mr. Huml nekde okopiroval,ale ja to okopiruji od nej.Je to hezke a jednoduche tak to snad zvladnu sam.Pri nejhorsim mi snad pomuze Rybizek
dyk píše:Nevim jestli to Mr. Huml nekde okopiroval,ale ja to okopiruji od nej.Je to hezke a jednoduche tak to snad zvladnu sam.Pri nejhorsim mi snad pomuze Rybizek
Pozdě už se kopíruje sice s malejma upravama ale...jo
Aneb:
Proč ztrácet čas a vymýšlet vymyšlené!
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Huml píše:zbytečná debata, ale neokopíroval a basta a taky peace , napadlo to totiž kolegu a ten nevím odkud by to okopíroval, když nemá ani internet , navíc nebylo nic světobornýho na to přijít
Tak ono to zpetne vedeni napadne snad kazdyho, me stacilo, kdyz jsem meril jak velkej ic tam mam dat a hned jsem sahal do vyztuhy, jestli by slo v ni protahnot trubku.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW