Oct II 2.0 TDI PD 16V 103KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
co si mám představit pod tím, že to žere jako prase ? Mě to jezdí v průměru za 6,5 a to jezdím, jak prasegolf2pd píše:ja mam taky motor vo 2jke golfe kod bkd nemam stim problem teraz idem na to davat turbo zo 4litra tdi.nakladam mu jak sa da.akurat zerie naftu jak prasa je cipnuty mam akurat probem spohynanim vkuse to hrabe inac ok.
Hosi hosi, je rozdiel ako prase a ako "prase" - ako prase - vodic, co porusuje predpisy, predbieha na plnych ciarach, meni pruh bez smeroviek, obmedzuje/ohrozuje ostatnych ucastnikov cestnej premavky... tot prase. a jazdit ako "prase" - sportova jazda, samozrejme s ohladom na ostatnych ludi - najlepsie sa vyblaznit niekde na okruhu - tam si to jebes furt na plny knedel a hotovo. spotreba aj okolo 10,11litrov 1.9 TDi PD. Inak bezna jazda 6,5 - kedykolvekjirkaK píše:co si mám představit pod tím, že to žere jako prase ? Mě to jezdí v průměru za 6,5 a to jezdím, jak prasegolf2pd píše:ja mam taky motor vo 2jke golfe kod bkd nemam stim problem teraz idem na to davat turbo zo 4litra tdi.nakladam mu jak sa da.akurat zerie naftu jak prasa je cipnuty mam akurat probem spohynanim vkuse to hrabe inac ok.![]()
![]()
- markusaurelius
- Přispěvovatel
no verím, že na tom chodíš denno denne a je to jediné auto, na ktoré sa vrámci tvojho biznisu spoliehaš...golf2pd píše:ja mam taky motor vo 2jke golfe kod bkd nemam stim problem teraz idem na to davat turbo zo 4litra tdi.nakladam mu jak sa da.akurat zerie naftu jak prasa je cipnuty mam akurat probem spohynanim vkuse to hrabe inac ok.
zober si , že niekto vykmásne u nás aj 1mega za auto s týmto motorom ... keď ho kupuješ tak ti tam div práškový cukor do riti nefúkajú, a keď prídeš, že ti mizne voda tak počuješ len komentár ..jááj to je častá závada, ale nevieme to odstrániť..
VW G5 R32 DSG