Vybíráme autobaterii
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Akumu bych si už nekoupil 2 x se mi stalo že skončila záruka a pak přišla rychlá smrt . Ted mám rok nějakou Europower 74Ah dal jsem zaní nejakých 1250,- záruka je dva roky tak se uvidí akuma stála jednou tolik
Skoda Octavia 2 tdi 103kw Bkd r.v. 2010 L@K
------------------------------------------------------
minulost :Skoda Octavia Tdi 66kw r.v 2001 chip 84kw
------------------------------------------------------
minulost :Skoda Octavia Tdi 66kw r.v 2001 chip 84kw
Varta silver, 2,5 roku, Starline za 1/3 ceny, 8 letMartin.R píše:Prodávám Varty a zatim žádnej problém. Bohužel u nás lidi chtěj levný sračky tak jsem vzal Superstarty a nic moc už jsem řešil několik reklamací.
Co se týče Starlinů tak jak všechny díly stojej za h.... jejich baterky kupodivu celkem držej.

G3 Variant synchro
Varty mam černý, silver a blue jsou u nás ve vidlákově neprodejný. S těma černejma zatim no problem (ťuk ťuk ťuk).bobG3 píše: Varta silver, 2,5 roku, Starline za 1/3 ceny, 8 letstejné auto, stejné podmínky. Varta - spolehlivost stejná jako u jiných, cena násobná, baterky kupuju Starline, 3 roky záruka, zatím není jediný problém a i kdyby byl, za ty peníze....
Ty starline mě právě překvapujou na každym kroku. Když vidim v jakejch plečkách to lidi vozej, hovno jim to dobíjí, věčně zapomenutý rozžlý světla, auta na stavbách a celej den jim tam huláká radio a večer v poho odjížděj tak padám do mrákot.
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
Mám přes 2roky Vartu Black 74Ah a absolutně perfektní i v mrazech..
V práci sem párkrát montoval Vartu Silver a buď odešla do roka nebo těsně po záruce..V létě sem kupoval Bosch S3 63Ah do SDi a při prvních mrazech se bylo znát že auto hůř točí ale chytlo.. Je pravda že auto každej všední den jezdí trasu asi 4km tam večer zpět a o víkendu jednu cestu 20km s dvouma startama..
A zkušenost se starlinem ve felicii taky perfektní.. Baterka stará 3roky pak se auto nabouralo od června do listopadu stálo zapomenutý v praze zkusmo jsme vzaly za klíček a kupodivu se to točilo sice pomalu ale čapla
V práci sem párkrát montoval Vartu Silver a buď odešla do roka nebo těsně po záruce..V létě sem kupoval Bosch S3 63Ah do SDi a při prvních mrazech se bylo znát že auto hůř točí ale chytlo.. Je pravda že auto každej všední den jezdí trasu asi 4km tam večer zpět a o víkendu jednu cestu 20km s dvouma startama..
A zkušenost se starlinem ve felicii taky perfektní.. Baterka stará 3roky pak se auto nabouralo od června do listopadu stálo zapomenutý v praze zkusmo jsme vzaly za klíček a kupodivu se to točilo sice pomalu ale čapla

Superb Combi 2.0 TDIDSG
Škoda 120 rv.82
Škoda 120 rv.82
Dnes výrobcovia dávajú menej olova,viac striebra.Životnosť klesá,ako hovoríš je to biznis.avatar píše:Nezalezi moc na znacce temer minimalne
je rozdil mezi noname a exide v obe zivotnosti ale co se tyce cena vykon tak vzdy vyhraje noname protoze za cenu 1 exide si poridim 4 noname ))
dnesni baterie jsou spotrebni zbozi proto se vyrabi neustale dokola olovene baterky ktere podlehaji sulftaci neboli nevratnému poskození.
toto vznika predevsim pri vybíjení a hlavne hlubokém vybití či prudkém vybíjení.
dale zalezi na umistení baterie v aute stridani teplot
proste je jedno co mate tak i tak 90% aut v zime znici i novou baterku jen kvuli tomu ze ji proste ma vybitou do mrte . Ona sice nastartuje ale tim ze je vybita se nici kazdym dnem hur a hur.... No a dalsi rok uz ma jen 70-60% kapacity ))
muze te mit baterku i v -40 ale pokud je nabita plne tak se neznici pokud ale je vybita tak mate smulu to same v lete proste musite zajistit 100% nabití pokazde kdyz odstavite auto a to nedela nidko
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Ve FRS mam puvodni baterku z Boleslavi jeste z dob, kdy tam davali od Akumy, neb to meli hned za nosem a melo to logiku. Startuje na drc furt. Stacilo ji v prubehu tech 7 let jen kontrolovat elektrolyt, pripadne dolejt, aby nebyla na suchu.
To uz se ale dneska nestane, protoze Skodovka uz Akumy do prvovyroby nedava a dnesni baterky uz nejsou ty samy baterky jako pred 7 lety.
To uz se ale dneska nestane, protoze Skodovka uz Akumy do prvovyroby nedava a dnesni baterky uz nejsou ty samy baterky jako pred 7 lety.