Vyprání váhy v isopropylalkoholu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
Já myslel ten starý Bosch, do nové vrtat je zbytečný (pierburk jsem ještě neviděl) 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- MirekX
- Aktivista
To to trvalo, dej sem pak log, jak to pomohlo
Já se k tomu ještě nedokopal. 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Re: vaha
Nevadi ked sa ta vaha odpoji pred cistenim? Nebude to ukazovat potom chybovu hlasku po pripojeni, netreba ju vymazat v poruchach?
odpojil som ju pri vypnutom zapalovani a vytiahnutych klucoch a na VAG mi ukazalo hlasku ze bola odpojena vaha vzduchuPackage píše:chyba tam nebude pokial budes mat vypnute kluce.najlepsie ich mat u seba vo vacku.a samozrejme po vycisteni nahodit spet zapojit a az potom zapat zapalovanie..
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: vaha
NIEheno píše:Nevadi ked sa ta vaha odpoji pred cistenim? Nebude to ukazovat potom chybovu hlasku po pripojeni, netreba ju vymazat v poruchach?
odpojil som ju pri vypnutom zapalovani a vytiahnutych klucoch a na VAG mi ukazalo hlasku ze bola odpojena vaha vzduchuPackage píše:chyba tam nebude pokial budes mat vypnute kluce.najlepsie ich mat u seba vo vacku.a samozrejme po vycisteni nahodit spet zapojit a az potom zapat zapalovanie..
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
s tím vrtáním je potřeba opatrně, jakmile se stane, že ta váha začne ukazovat 1275mg/H a jakoby víc, i když to není možný, ale tady se hodnoty zastaví, jednotka vyhodnotí tu váhu jako vadnou a přestane to jet. Je dobrý začínat od malé dírky a tu případně zvětšovat, ale vždy je dobrý to vždy před dalším vrtáním projet s VAGem. Hodnoty váhy se musí pohybovat max. do této hodnoty, v overboostu musí vyšplhat na maximum a po zregulování tlaku turba musí trochu klesnout, jen tak to bude fachat správně.
-
- Aktivista
Tak samozřejmě pokud je váha nová a dává tolik kolik má tak to je nesmysl,ale pokud už dává trošku míň jako mě(nejdřiv vylítla na 850 a potom klesala cca na 80-90%)tak to smysl máHuml píše:s tím vrtáním je potřeba opatrně, jakmile se stane, že ta váha začne ukazovat 1275mg/H a jakoby víc, i když to není možný, ale tady se hodnoty zastaví, jednotka vyhodnotí tu váhu jako vadnou a přestane to jet. Je dobrý začínat od malé dírky a tu případně zvětšovat, ale vždy je dobrý to vždy před dalším vrtáním projet s VAGem. Hodnoty váhy se musí pohybovat max. do této hodnoty, v overboostu musí vyšplhat na maximum a po zregulování tlaku turba musí trochu klesnout, jen tak to bude fachat správně.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel