Bora po výměně brzd nebrzdí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nemas ty lanka moc dotazeny na ručce? misto toho aby se to nastavilo na samostavech? Ty trmeny mas z dobreho zdroje, oni to domaci kutilove opravdu dozi znicit, kdyz to nejde zatlacit. a jeste, ten brzdovy valec byl fungl novy? ono kdyz se se to odvzdusnuje, tak by se pedal nemel proslapovat uplne, protoze pedal normalne nechodi v cele draze a muze se tam usadit rez a poskodit gumicky.
On hlavní válec nemá moc rád, když se s ním projede až dolů..Já když nestáčím kotouče, vždy udělám jedno kolo, našlapu a hned vidím krok, pak udělám druhé kolo a zase..A když stáčím kotouče, zamáčknu /předem prostříknu/ pístky a pak udělám jedno kolo /v druhém svěráku mám kus materiálu /vyšlapu krátkými tahy dotvrda a pak to druhé...A nepamatuji problém..ale koncernová auta jsou v tomhle pomalu zakletá...Samé anomálie...
nepropadat panice...
Miloši ty remsy myslíš vážně? Měl jsem je dvakrát a stály za hovno...tj. má zkušenostslovacek.milos píše:kdo si měníte desky. kotouče a kapalinu, tak kotouče ty makají pomalu všechny a desky jen origo v autorizáku nebo REMSA jinak to jsou vyhozené prachy destičky makají jen když máte kola max 165 mm a auto je kolem tuny
pokud se pedál propadá nebo je měký stačí ujet max dvacet kiláků systém rozjet a brutálně brzdit až se pedál propadá nebo se hulí od gum
tak to jemiloš
Jak jsem psal, hadice nové-pancéřové.
V páce brzdy snad problém ani být nemůže, podle mě není kde.
Hl. brzdový válec fungl nový, včetně posilovače.
Zadní třmeny byly z německý totálky, která měla něco přes kilo najeto. Takže se dá předpokládat, že se v tom nikdo nevrtal.
Dneska to vyfotím. Někde tam problém bude, ale už nějak ztrácím sílu to řešit
Co shánět ŘJ ABS? Snad poslední věc, kterou jsem neměnil. Zkoušel jsem nějaký, ale s jiným číslem a ty si nerozumněly.
V páce brzdy snad problém ani být nemůže, podle mě není kde.
Hl. brzdový válec fungl nový, včetně posilovače.
Zadní třmeny byly z německý totálky, která měla něco přes kilo najeto. Takže se dá předpokládat, že se v tom nikdo nevrtal.
Dneska to vyfotím. Někde tam problém bude, ale už nějak ztrácím sílu to řešit

Co shánět ŘJ ABS? Snad poslední věc, kterou jsem neměnil. Zkoušel jsem nějaký, ale s jiným číslem a ty si nerozumněly.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Tak jsem cestou z práce ze zvědavosti skočil plnou silou na brzdu a nevydržela to jedna pancéřovka.
Sice jsem jí opravil, ale moc jim už nevěřím... Naštestí mě v tom nikdy nenechala, když jsem opravdu potřeboval brzdit.
Jen dotaz - když ulítne přední hadice, tak to přestane úplně brzdit? Měl jsem za to, že zadek by měl aspoň částečně fungovat dál. Mě se okamžitě propadnul pedál na podlahu a konečná. Celkem prdel, když ani ručka nebrzdí.
Tady jsou ty fotky, snad je to zřetelný

Jen dotaz - když ulítne přední hadice, tak to přestane úplně brzdit? Měl jsem za to, že zadek by měl aspoň částečně fungovat dál. Mě se okamžitě propadnul pedál na podlahu a konečná. Celkem prdel, když ani ručka nebrzdí.

Tady jsou ty fotky, snad je to zřetelný

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm