DRAG CUP 2009

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JasteR
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od JasteR »

Jim píše:osobně bych ty slicky nechal být...to by se mohlo pomalu za chvíli řešit, že ten jel na jiné značce silničních pneu(samo, že to není takový rozdíl jako při srovnání se slicky) a proto měl lepší čas než jiný, atd...

prozatím bych u dieselů vycházel z toho, jak se nyní rozdělují do kategorií benziny(atmosféry, turbobenziny, wankel, nitro, apod..)... :)
zapomel si na rozdeleni pohonu AWD a FWD..

.. jinak ty slicky byl jen navrh, aspon pro me je lepsi koupit lehce jety pneu a na tech jezdit bez prezovani, nez se tahat s slickama, ale je to asi vec narozu..

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

TO Kornout:

Co to povídáš? Nic nepřevracim. Myslel jsi to uplně vážně a už jsi tam hledal lidi,kteří by to mohli jezdit. Přesně takhle jsi to psal.
Ale to je jedno, hlavně,at se najde dobré řešení.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Kornout píše:
Lusťa píše:
Ladas píše:gumy by v tom být neměly protože pak se začnou dožadovat rozdělení i ti co nemaj třeba hybrida prostě lepší technika a finančně vyjdou líp než seriovky takhle se za chvilku budete hádat sedan kombi kabrio (rofl) to je přece šaškárna (LOL)
jak to myslíš za chvilku? Ten návrh už tam je na stole. Chtěj si udělat kategorii combi diesel předokolky
Tak sám víš že to tak není, tak proč to zase někdo převrací nechápu.
To Ladas: udělej, třeba cabrio v růžový barve, sežeń si k tomu dalších 5 co s tebou budou ve skupině jezdit a můžete se rvát jako psi, čím menší mezi vámi budou rozdíly, tím víc si to užijete, to ti garantuju a vo to jde.
šaškárna dělat skupinu jen pro 6 lidí i kdyby bylo růžový a s puntíkama po 4 závodech jsou karty rozdaný a lidi ví jak to mezi nima je...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Je to celý jedno, komu jde o ten pocit si zazávodit na semafor, tak at maj kategorii jakou chtěj a užijou si to.

Kornout i Jaster maj v autě velkýho hybrida, tz. koní hodně a je jasný,že pokud se budou účastnit, budou ve své kategorii vyhrávat většinou,takže to za chvilku začně srát zase ty, kteří budou na čtvrté,páté a jiné pozici a bude se dělat katerorie další.

Hlavně, at to všechny baví, je to přeci jenom naše hobby ne? Tak z toho máme mít radost.

Na závody nemám čas,ale aspon bojuju na netu za kategorii (LOL)

Ale v závodech by měli být vždycky ti lepší a ti horší a ti horší by se měli snažit nějakym způsobem dohnat špičku,pokud chtěj pomýšlet na lepší umístění.
Každýmu prostě neni souzeno bejt na prvním místě
marat
Nováček

Příspěvek od marat »

Kluci hlavně se registrujte na ten SAS jestli chcete extra kategorii, stačí,když se vás shodne šest, ostatní můžou jet v dieslu bez rozdílů,nebo si udělat kategorii jinou..udělali jsme to tak schválně,abychom měli mustr na příští rok jaké kategorieme vypasat na pevno -podle skutečného zájmu jezdců.
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Nikde netvrdim ze nechci aby nebyla PROFI kategorie Dieslu, taky rad uvidim lepsi casy... tam at si jezdi treba klidne 4x4 s FWD na slickach...

..ale kdybys byl ted naposled v Hoskovcich tak bys videl, ze s nasema rozjezdama (ja a kornout) to rozhodne nebylo odzacatku na 1 a 2hy misto..
.. proste pro ty co tam byly to bylo vic vyrovnany kdyz tam nidko nebyl s nitrem nebo 4x4 nebo na slickach nic vic ,
navic ja mam jiny turbo a stejny sw takze to na pohar rozhodne nevypadalo...

Slo jen o to ze nemam zajem cpat do toho nitro, vozit slicky, nebo se srovnavat s neporovnatelnym a to 4x4...natoz dovat plexi vokna,kuchat celej interier davat tam ram a ja nevim co jeste...
...ale nadruhou stranu taky nestojim o pohar kde bude v kategorii 5ucastniku...

Obrázek
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Tak mi rekni,kolik z nas ma plexi,ram nebo ty dalsi veci?jedine slicky,ale to je vsechno.
To,ze se neumis rozjet je chyba ridice a stejnej problem ma vetsina z nas,tak to porad nepredhazuj.Taky me to sere,ale nekdo umi a nekdo jen cumi.
Spis se tady par lidem zalibil pohar a chtej dalsi,tak za to bojujou.Protoze tak to vypada zatim.
A stejne tak nechapu,proc se ty a kornout porad radite mezi nejakou treti tridu,kdyz mate v aute koni na rozdavani.
Chce to vic bojovat na draze nez na foru a hlavne : Prestat PLAKAT,ze druzi maji neco vic.To je zivot
Naposledy upravil(a) Lusťa dne 28 dub 2009, 14:34, celkem upraveno 1 x.
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Lusťa píše:Tak mi rekni,kolik z nas ma plexi,ram nebo ty dalsi veci?jedine slicky,ale to je vsechno.
To,ze se neumis rozjet je chyba ridice a stejnej problem ma vetsina z nas,tak to porad nepredhazuj.Taky me to sere,ale nekdo umi a nekdo jen cumi.
Spis se tady par lidem zalibil pohar a chtej dalsi,tak za to bojujou.Protoze tak to vypada zatim.
..az na to ze ja tu celou dobu mluvim o rozdeleni 4x4 a FWD a nitru jako koeficientu...
...pohar je to posledni co bych resil, kdyz nebude zaslouzenej, tak nema zadnou hodnotu..

Obrázek
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Jeste jsem tam udelal dodatek ;)
A se slickama jsi zacal zbytecne ty ;)
4x4 a nitro nema nikdo problem myslim,ani 4x4 me osobne ale nevadi
Ja to asi beru vic jako sport,tam takovyhle hlouposti neexistujou.Jsou vitezove a porazeni
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Lusťa píše:TO Kornout:

Co to povídáš? Nic nepřevracim. Myslel jsi to uplně vážně a už jsi tam hledal lidi,kteří by to mohli jezdit. Přesně takhle jsi to psal.
Ale to je jedno, hlavně,at se najde dobré řešení.
Já psal že chci kategorii combi?????? Tak to mi ukaž kde.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

No vidis,ani nevis,co kde pises.
Podivej se na vase forum do Drag cup Hoskovice,je to hned druhej prispevek.
Jeste mi budes tvrdit,ze si vymyslim,nebo neco prevracim,co?
Dal bych ti odkaz,ale jsem na telefonu.Tak se podivej.
JA DO VETRU NEPLACAM
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Lusťa píše:No vidis,ani nevis,co kde pises.
Podivej se na vase forum do Drag cup Hoskovice,je to hned druhej prispevek.
Jeste mi budes tvrdit,ze si vymyslim,nebo neco prevracim,co?
Dal bych ti odkaz,ale jsem na telefonu.Tak se podivej.
JA DO VETRU NEPLACAM
Tak se podívej na toho smajlíka za tím. ;)
KTM 250 SX-F
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

od kornout v čtv dub 23, 2009 7:42 am

Já na to už koukal, to by se chtělo domluvit, aby nás jelo víc, já bych byl právě pro kategorii combi do 2000ccm diesel, jenže to by musel jezdit i Martex, Rodrigo, Michal, .... aby nás bylo víc. No a nebo si udělat svojí kategorii chipforum

Tohle jsi přesně napsal, jen tam neni smajl na konci,kterej se neukázal.

No hele, sám víš, jak jsi to napsal, je to tam a ten smajlík patří zcela evidentně až k té další větě, tak sem prosim napiš, že něco překrucuju, nemám to rád a neschovávej se za smajlíka (LOL) .
To ale jen pro vysvětlení, když jsi chtěl ukázat,kde jsi to napsal.
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

JJ, to jsem napsal před samotnou akcí, smajlík tam byl od začátku. Tento :D
Já myslel, že se bavíme reálně., protože ta diskuze kde to řešíme je v jíném tématu. To jsem tam mohl klidně napsat kategorie Octavia combi TDI stříbrná cca 210PS.
KTM 250 SX-F
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Ptal jsi se me,kde jsi to napsal, dal jsem ti odpoved,abych nevypadal,že si na tebe něco vymýšlím.
to je vše. Jinak kategorie 1 a 3 maj už hlavu i patu, ale jak jsem psal, mě nevadí se na startu postavit klidně vedle 4x4. Stejně tak jako jsme my koupili dvoukolu a netušili,že jí budem ladit, tak třeba i oni to udělali se 4x4,ale v době, kdy jsem koupil golfa, ještě nebyl tuning motoru TDI žádnej. Ale abych si kvůli sprintům kupoval čtyřkolu,to opravdu ne.

Prostě někdo má to a druhý tohle
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“