Katalyzátor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To teď budu řešit taky, na auto za 50tis nebudu kupovat drahej kat..
co to udělá u benzinu?? nebude z toho třeba lambda zmatená a nevyletí spotřeba a neposere se chod motoru? 1.0MPI
co to udělá u benzinu?? nebude z toho třeba lambda zmatená a nevyletí spotřeba a neposere se chod motoru? 1.0MPI
VW Passat Variant BLUEMOTION TDI, 2007 /100kW,320Nm/
Seat Cordoba 1.9SDi /ASY/ r.v. 2003 + chip /53kW 150Nm/
!!! na prodej !!! - Seat Arosa 99, 1.0MPI /ANV/
Seat Cordoba 1.9SDi /ASY/ r.v. 2003 + chip /53kW 150Nm/
!!! na prodej !!! - Seat Arosa 99, 1.0MPI /ANV/
To, že bude smrdět je jediný zaručený.
Jinak jak jsem psal někde nahoře - 96kW s katem po chipu 165k, 392Nm -> 110kW bez katu se stejným softem po drobný Reeshový korekci 175k, 394Nm. Z toho je myslím pro všechny rejpali dost patrný, že s parametrama ten KAT fakt nic nedělá...

Jinak jak jsem psal někde nahoře - 96kW s katem po chipu 165k, 392Nm -> 110kW bez katu se stejným softem po drobný Reeshový korekci 175k, 394Nm. Z toho je myslím pro všechny rejpali dost patrný, že s parametrama ten KAT fakt nic nedělá...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Co su to za bludy. Chces mi povedat,ze to auto ma bez katu o 15 PS menej?nogis píše:To, že bude smrdět je jediný zaručený.![]()
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
fabiátor píše:No to urcite rict nechtel, protoze celkem zasadni je tam ta "drobna" Reeshovo upravaA pak taky turbo v 96 a 110kW verzi motoru, coz jsou ty limity vykonu obou verzi.
Aka Reeshova uprava. Pise ze s katom a chipom to ma 165 PS. Bez katu s tym istym chipom 110 kw tj. 150 PS. tak jak to je? Bud som to spatne pochopi,ale v kazdom pripade to napisal jak madar. Ak porovnava dve rozdielne verzie,tak je to uplna blbost.
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
tak nevim ale jetstli dobre ctu tak 110kW je serie nasledne upravena na 175kalfik píše:fabiátor píše:No to urcite rict nechtel, protoze celkem zasadni je tam ta "drobna" Reeshovo upravaA pak taky turbo v 96 a 110kW verzi motoru, coz jsou ty limity vykonu obou verzi.
Aka Reeshova uprava. Pise ze s katom a chipom to ma 165 PS. Bez katu s tym istym chipom 110 kw tj. 150 PS. tak jak to je? Bud som to spatne pochopi,ale v kazdom pripade to napisal jak madar. Ak porovnava dve rozdielne verzie,tak je to uplna blbost.

Chtěl jsem to brzdit s absolutně stejným softem, ale Reeshovi se "něco" nezdálo, tak prý něco málo upravil a výsledek jsem napsal. Víc nevím, ale vyšší výkon bych přisoudil spíš většímu turbu a krouťák je prakticky stejnej...
A i kdyby těch 10k přidal Reesha, tak z toho stejně vyplývá to, že KAT off vám z auta raketu neudělá.
A i kdyby těch 10k přidal Reesha, tak z toho stejně vyplývá to, že KAT off vám z auta raketu neudělá.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Tak hej. Z tohto pohladu vyplivafabiátor píše:tak nevim ale jetstli dobre ctu tak 110kW je serie nasledne upravena na 175kalfik píše:fabiátor píše:No to urcite rict nechtel, protoze celkem zasadni je tam ta "drobna" Reeshovo upravaA pak taky turbo v 96 a 110kW verzi motoru, coz jsou ty limity vykonu obou verzi.
Ze na tej 96 kw verzi ten chip dvihol vykon o 25 kw,ale na tej 110 kw sa dvihol len o 18 kw.
No ale stale som nepochopil,aku to ma suvislost s tym katom, ked sa porovnavaju dve odlisne verzie. Pokial niekto neodbrzdi jedno auto s katom a bez v priebehu cca 2 hodin,(vplivy teploty a atm. tlaku) tak mi nikto nevyvrati,ze kat je brzda a ma vplyv na priebeh vykonu.
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
tak včera jsem se k tomu dostal a KAT OFF , rozřizl jsem ho vymlatil střeva zavařil zpět a dozadu jen roura , žádné vybrace do podlahy ani jinam do karoserie , hluk se nijak razantně nezvýšil , jen turbo jde vic slyšet , i při plnym plynu , to nijak neřve , smrad v autě necítim , takže jsem spokojen
VW passat 1.9TDI 81kw