[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" Nastavení rozvodů u PD pomocí VAG - Stránky 4 - DP forum
Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
marhan píše:A kdyz mi to v servisu pri vymene rozvodu nastavili na -1.0 a zvedla se mi spotreba, muzu to nejakym zpusobem reklamovat nebo me muzou odpalkovat s tim, ze to nastavili v "norme"?
norma je tusim -0.5 ne? to je jakoby "nula", ne? to bych reklamoval
Ahojte nastavil som rozvody na 0 ale teraz mam dost nizke otacky cca 820. Auto nema az tak moc kludny chod. Rad by som to zdvihol aspon na tych 860 co je aj pozadovane minimum VAG-u. Kde sa to da nastavit ?
neeoo píše:Ahojte nastavil som rozvody na 0 ale teraz mam dost nizke otacky cca 820. Auto nema az tak moc kludny chod. Rad by som to zdvihol aspon na tych 860 co je aj pozadovane minimum VAG-u. Kde sa to da nastavit ?
ř.j. motoru a někde v přizpusobení
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
mam pred vymenou rozvodou tdi pd pozeral som sa na vagu kanal 4 tak my tam lieta hodnota do plusu 0.8 az 1.3 nie je to moc? alebo ten remen je uz taky vytahany a este pri takychto hodnotach ako sa moze spravat motor?niekde som cital ze ked to je v plusu? tak to ma oneskoreny predvstrek
mohu mít dotaz? po výměněn rozdovů, mám v poli 4 hodnotu na volnoběh -0,7 pak skočí -1,1 pak -1,5 a pak zas -0,7 ... atak se to opakuje, je toto v pořádku? zvedla se mi po výměně spotřeba o 0,5 L má toto cenu řešit nebo jsou ty hodnoty v pořádku, děkuji za každé vyjádření ( a ještě poslední otázka je ta zvedlá spotřeba vyšší jen na palubáku nebo to reálně i víc žere)
mpegsearch píše:mohu mít dotaz? po výměněn rozdovů, mám v poli 4 hodnotu na volnoběh -0,7 pak skočí -1,1 pak -1,5 a pak zas -0,7 ... atak se to opakuje, je toto v pořádku? zvedla se mi po výměně spotřeba o 0,5 L má toto cenu řešit nebo jsou ty hodnoty v pořádku, děkuji za každé vyjádření ( a ještě poslední otázka je ta zvedlá spotřeba vyšší jen na palubáku nebo to reálně i víc žere)
\
Musis si to zmerit,tankovat do plna,stejne pumpa a pocitat km.Vzdy taky vynulovat PC at mas srovnani.
Dnes jsem měřil také odchylku u AUY 85 kw ....a hodnota v poly 4 byla kolem 2,2 až 2,4...hádám to není úplně v pořádku co? jiank studené starty OK chytne na první drncnutí jen pak chvilicku lehce zakucká ,ale nezhasne.....za tepla je to bez problemu.....,ale spotřebu mám dlouhodobou kolem 8L což mi příjde dost....i když jezdím s lehkou nohou....pokud tomu trochu šlapu tak za 9,5 není problém jet....?