1) pokud mas alespon zakladni postreh, vnimani na urovni a ctes peclive, mohl by sis vsimnout, ze Stingrayovi nijak nepochlebuju, jen se snazim jinak ho motivovat, nezli naprosta vetsina lidi tu - pokud si myslite, ze posmech a usklebky jsou to prave orechove pri vyvoji, pak si predstavte, jak by vam asi bylo, kdyz by se vam nepostavil a holka, namisto toho, aby vam pomohla, tak by se vam vysmala ...at uz by jste byli kanci jacikoliv, byli byste pro smich ...tak to vnimam ja
Mam moznost to vnimat totiz na svou kuzi - neco vyvijim, snazim se o komplexni upravu a dost lidi nejen odsud se mi vysmala, kdyz jsem neprijel na Mimon a asi i vysmeje, pokud neprijedu na dalsi.
Takze to nebee jako advokacii, ale jako zvedavost vedoucim k pokusum o motivaci.
Neboj se, take se usmivam nad tim, jak si protireci, nebo uklouznutim, ale zase si rikam, ze kazdej delame chyby. Usmevnych prehmatu tu je vzdy dostatek a autorem jsou nekdy i zde velice vazeni clenove

2) Co se "pojeti" tyce, zde ukazujes svou naivitu a subjektivni vnimani - Davas tu dokupy tri lidi, z nichz kazdy vsazi na neco jineho. Mvolesko na vahu. Reesha na SW upravy (predevsim) a Lubos upravy HW.
Ostatne on je zarny priklad - s Audinou dokazal prd a pak s temer tim samym setupem v totalne vybrakovanym G2 vitezil.
Dalsim prikladem byla Fabie Uniplast - myslis si, ze ta ma vykon vyssi, nezli prvnich 5? Vsadil bych se, ze ne! Jen proste ma podstatne nizsi vahu ... jak uz jsem uvadel, auta s 1tunou+100konema a 2t+200 by mela (oprostime-li se od ruznych jinych soucinitelu) dojet soucasne
3) co se "breceni" tyce, pak bych to tak nedefinoval, ale pokud to tak budeme uz jednou nazyvat, pak bych Ti k tomu rekl jedine: neco dokaz a pak se usmivej, kdyz ostatni z toho budou jen tezit ...ano, "pan Holz", by Ti to ukazal, ale vzhledem k tomu, ze vi, ze tam nic neuvidis a ze to hlavni je nekde jinde (ukryto uvnitr obalu a "pouzder"), tak se neni cemu divit. Navic si taky myslim, ze mu to dela dobre, ostatne je to chlap jesitnej jako my vsichni

4) mno a co se tyce Tvych poslednich slov:
a) pokud jsem Holze dobre odhadl, pak nepatri mezi ty, co by stali o zakazniky, kteri by mu konkurovali
b) to je prave ono - bastlic to nebude ochoten zaplatit, ale pokud se jedna o upravu, kterou lze videt -> odvodit -> vytvorit (okopirovat), pak je to opravdu marny boj ... ale v
...ono aby sis nemyslel, uz davno neni nejdrazsi polozkou prace, ale know-how (blbe prelozeno vedet-jak).
Proto bych Te chtel na zaver pozadat, abys vice cetl a snazil se cist nejen slova, ale i "mezi radky", premyslel o tom, co se clovek snazi rict a take neco ukazal. Pripada mi to totiz jako teoretizovani panicu o sexu