POZOR NA AUTOBAZAR: NEBOURANO.CZ

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

spíš si bude někde užívat...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

od pohledu sympaťák (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Toledo sxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo sxe »

je to hodně stará fotka, na té fotce prodával ještě bony za 5,50 kčs :D
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Ladas píše:od pohledu sympaťák (noteeth)
hlavne tie dve naušnice ..... je to krasavec :prc:
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Maslo23
Přispěvovatel

Příspěvek od Maslo23 »

ja te trochu nechapu....

kdyz si koupil auto, byl si tam s mechanikem, na nic neprisel, pak jedete dom, samozrejme se neco posere (vetsinou to tak je:-)) a turbo v haji, dobry, on dojede s podvalem a chce to opravit...(bud rad ze ti vubec zvedl telefon)

mel sis to nechat opravit a jezdit, ze se ti pri 170tis zesere turbo???? na octe II vetsinou ani tolik nevydrzi, je to proste o tom, jak se k tomu kdo chova...

prohloupil si a muzes si za to sam....bohuzel to byl klasicky bazarista, takovych je vetsina, koupe ojetiny je rizikova...ale s tim rizikem si do toho mel jit, ze neco odejte, je to tak v 95 procentech, kdyz koupis od soukromnika, tak muzes dopadnout stejne, taky mu v servise reknou, ze ma na turbu vakl jak p..a, tak to radis posle do sveta....
Toledo sxe
Přispěvovatel

Takže podle Tebe kdo koupí věc, která se mu po 1 hodině užívání rozsype je podle Tebe hlupák? no máš pěkný pohled na svět (LOL) nehledě na to, že bylo dobře, že jsem si nechal přivézt svoje auto a vymámil z něho ještě pár svých peněz, protože jeho dluhy vůči ostatním lidem, leasingovým společnostem po celé ČR převyšují desítky miliónů. Kdybych mu nechal auto na opravu, tak by mi nic neopravil a o většinu peněz bych přišel.
Maslo23
Přispěvovatel

Příspěvek od Maslo23 »

proto ti pisu, ze kdyz kupujes jetou vec, ktera byla v ty dobe 9 let stara a mela najeto 170 tis, tak urcite je na miste riziko vzdy....nikdo nerek ze si hlupak, pouze sis mel to auto nechat opravit a jezdit, to ze si udelal jak si to udelal, tak to je tva chyba a kvuli tomu takovy elaborat tady....nezlob se ne me, ale proste ojety je ojety

nechci na tebe nejak utocit ci neco, ale koukam na to z druhe strany, protoze sem taky uz nejake to auto prodal, takze vim, ze obcas je to na palici, kdyz prijede nejakej nouma, kterej si mysli, ze auto co ma 250tis bude jak ze salonu a pan bude jen lejt naftu....
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Na druhou stranu jsme vezli P 307 1,6 HDi do bazaru, asi půl roku předtím auto začalo mlátit, tak jsem musel měnit všechny vahadla a hydra, naštěstí se nic jiného nestalo,motor šlapal ..Majitel byl napálený zákazník , auto koupil před několika lety v bazaru..Těsně před příjezdem do bazaru odešlo turbo a tak jsme tam přijeli/auto bylo jako protiůčet za jiné/, řekli jsme bazárníkovi, co se stalo, on si motor natočil a povídá, srazím Vám 5000kč z protiúčtu, berete? Majitel souhlasil , sedli jsme do Octy /2005/ a jeli domů../mimochodem cestou vyletěl kotouč i s destičkami z kamionu a rozbil př. světlo a kapotu, které jsem mu pak měnil../ A octa jezdí perfektně dodnes..Jinak je třeba říci, že jsou i solidní bazáristi a i když jsem tohle nikdy nedělal, není sranda prodat někomu auto od majitele, který sám podvádí a lže...
nepropadat panice...
Toledo sxe
Přispěvovatel

Elaborát jsem napsal jen kvůli tomu, abych upozornil na nekalé praktiky Volejníčka, to že jsou z toho 4 stránky jsem ani nepočítal. Teď jsem jen rád, že je hledaný, nemůže k rodině a musí koukat pořád kolem sebe, aby ho někdo nepoznal - teď může přemýšlet o tom, jestli mu ty nervy stojí za ty prachy. Ono ojebávat lidi v tak malé zemi se nevyplácí a přijde na to každý, někdo dříve a někdo později ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

to máš těžký, kdybys to koupil v áčkách, tak se s tebou nikdo nebude bavit...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“