Rybízek píše:ZA 1: to brzdí jen když je to ohřaty
za 2: když už je to teda ohřaty a brzdí to tak to děla rámus jak když jsou desky ne železe
Za 3: mám ted na nich najeto asi 9 tis a už mi to bere volant z ruky
za 4: na sněhu to není vubec citlive bud nic a nebo hned ABS
je to sice jen muj názor ale vím ještě o dvou lidech který to vidí stejně šel bych opravdu raději do brembo a i do Pagidu ovšem nebudem si nic nalhávat ten pagid je drahej a bude asi lehce pískat je to v podstatě závodní destička
Divny, ani jeden z tech bodu nepozoruju. Mam teda najeto 7 tisic.
Fox-CZ píše:no me taky ceka vymena kotoucu a desek...ja jsem spokojenej s origo,mam na nich asi 120 tisic najeto a i kdyz brzdim treba ze 180,tak zadne vibrace ve volantu nebo tak neco...a origo je tusim ATE co tam mam...
jo na ochcavce jsou origoš ATE me vydrželi 60 000 km a to mi v servisu měnili destičky a přišli na to že přitom stahnou kotouče jo stahly ale tet při brždení neudržím volant v ruce
no me pri 70 menil znamej desky zase ATE a nechal mi taky presoustruzit kotouce za 200,- oba a uplna pohoda,ted 120 a uz budu davat nove kotouce jsou uz dost uzke,ale vibrace zadne..
ono ty vibrace nezpusobujou jen kotouce, ale treba i loziska muzou bejt v haji.. ty se taky chystam menit... muzu mit za dobrou cenu QH, znate nekdo? Ale asi se vyplati investovat do originalu, co?
Honza130 píše:ono ty vibrace nezpusobujou jen kotouce, ale treba i loziska muzou bejt v haji.. ty se taky chystam menit... muzu mit za dobrou cenu QH, znate nekdo? Ale asi se vyplati investovat do originalu, co?
no nevim aby vibrace zpusobovala loziska,to by musely byt volne jako prase,ja jsem lozisko vetsinou hned poznal ze hucelo a zadne vibrace jsem nemel
Honza130 píše:ono ty vibrace nezpusobujou jen kotouce, ale treba i loziska muzou bejt v haji.. ty se taky chystam menit... muzu mit za dobrou cenu QH, znate nekdo? Ale asi se vyplati investovat do originalu, co?
no nevim aby vibrace zpusobovala loziska,to by musely byt volne jako prase,ja jsem lozisko vetsinou hned poznal ze hucelo a zadne vibrace jsem nemel
asi abych věděl jak to brzdí a dokázal to porovnat s ostatníma brzdama i na jinych autech protože se touto rychlostí rad přesouvám z bodu A do bodu B a taky proto že to auto používam jako RECO CAR
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
No z 200 na nulu jsem to jeste nezkousel, ale nekolikrat za sebou z cca 180 - 200 na 80 a bylo to vcelku slusny. (Na to ze mam 288ky na A6ce, coz je docela tezkej vagon)
Namontoval jsem na Octavku Feroda (kotouče i desky).Vydržely 20Km.Ne chybou výrobce ale při první jízdě z Ostravy začala 12O předjíždět trabant.Ze 160 na 70 to kotouče nezvládly.Při brždění jsem na volantu mohl stloukat máslo.V KELLY mně je bez problémů vyměnili.Po montáži nových kotoučů jakékoliv značky ze začátku opatrně brzdit ať si sednou a odstraní se vnitřní pnutí.Litina "zraje".S Ferody mám dobré zkušenosti.