nikdo softy nekrade, čti pořádněTK píše:Chceš tedý říct, že Dieselpower krade softy a ten kdo je podle tebe dělá na to nic neřekne ?nugget píše:Já nepíšu že někdo dělá něco špatně přeceJen že vydávají cizí softy za své a nechají si je podle toho zaplatit, protože tlupa naháněčů tady vytváří dojem, že umí vše. Asi tak.
úprava softu [pro zasmání a uvolnění atmosféry]
Moderátoři: šulda, Moderátoři
znám různá tajemství....
Pak tedy nevím o co ti jde.Jestli někdo spolupracuje s Dieselpowerem (neříkám že to tak je) a dodává mu svůj produkt, aby ho prodlal, nevidím na tom nic divného. Jinak by jsi mohl uvést co jsi v oblasti úprav ŘJ dosáhl ty. Možná, že pak budu taky házet bláto na Dieselpower a tebe budu všude chválit.nugget píše:nikdo softy nekrade, čti pořádněTK píše:Chceš tedý říct, že Dieselpower krade softy a ten kdo je podle tebe dělá na to nic neřekne ?nugget píše:Já nepíšu že někdo dělá něco špatně přeceJen že vydávají cizí softy za své a nechají si je podle toho zaplatit, protože tlupa naháněčů tady vytváří dojem, že umí vše. Asi tak.
co jsme se od tebe dozvedeli?ze dieselpoweru nekdo pise mapy,moc ti dekuju za info.muzes to nejak dolozit?a vubec jdu spat,tohle nema cenu.tobe to doporucuju taky treba se z toho vyspis
Audi 80 1Z uz neni , teď audi 100/c4 2.8 v6 175 ps a quattro:-)a další přírustek moje oblíbená Audi A6 C4 2.5 TDi R5 6kvalt,170 PS a 340 Nm, 6,7 l/100km