OCT 1 TDI PD VS FABIA RS

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Boader
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Boader »

TK píše:
Boader píše:
TK píše:Já bych řek, že máš shrnutý kobereček pod plynovým pedálem. (LOL)

Sry ze si ty upravy platim sam a ne sponzori!!!!!!
A nebo mas povolani hodny syn (LOL)
To s tím koberečkem měl být fór. Jinak věř, že vše čeho jsem v životě dosáhl, jsem dosáhl svou prací. A co se týče sponzorů. Nejdřív musíš něco vytvořit - dokázat a pak teprve můžeš oslovit sponzora. Pokud jsem tě nějakým způsobem urazil - omlouvám se. Mohu ti jen poradit: Pokud budeš podobný problém s porovnáváním aut řešit, musíš řešit auto komplet. Motor, převody včetně kol a pneu, hmotnost, aerodinamiku atd.
OK beru zpet i ja co sem rek jinak dekuji zkusenosti
Boader
Sběrač informací

Příspěvek od Boader »

kozelpub píše:
Boader píše:
kozelpub píše: Podla hesla, niesi dost bohaty, na to aby si setril... nekupuj za kazdu cenu ked na to nemas sunt len aby si to mal. ;)

Ajak ty muzes vedet ze ten chip je spatnej ???
newm :D ale ako ty mozes vediet neni spatny :) a ani netvrdim ze je... ale ked sa tak pytas ze ci viem ci je ci nieje :D netusim :)
jo ja to prave nevim proto se ptam tady na zkusenosti jestli proste ty fabie po chipu tak jedou a je to treba takovej rozdil kdyz mam vpodstate to samy pod kapotou a nebo´to je chip viz jine veci :D
kozelpub
Přispěvovatel

Příspěvek od kozelpub »

Boader píše:
kozelpub píše:
Boader píše:
Ajak ty muzes vedet ze ten chip je spatnej ???
newm :D ale ako ty mozes vediet neni spatny :) a ani netvrdim ze je... ale ked sa tak pytas ze ci viem ci je ci nieje :D netusim :)
jo ja to prave nevim proto se ptam tady na zkusenosti jestli proste ty fabie po chipu tak jedou a je to treba takovej rozdil kdyz mam vpodstate to samy pod kapotou a nebo´to je chip viz jine veci :D
newm no :D chipovat auto bez grafu, ja ti newm :D to je takove noooo architekt bez planu?
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne :(
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Není potřeba citovat poslední příspěvek!!!! (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“