OK beru zpet i ja co sem rek jinak dekuji zkusenostiTK píše:To s tím koberečkem měl být fór. Jinak věř, že vše čeho jsem v životě dosáhl, jsem dosáhl svou prací. A co se týče sponzorů. Nejdřív musíš něco vytvořit - dokázat a pak teprve můžeš oslovit sponzora. Pokud jsem tě nějakým způsobem urazil - omlouvám se. Mohu ti jen poradit: Pokud budeš podobný problém s porovnáváním aut řešit, musíš řešit auto komplet. Motor, převody včetně kol a pneu, hmotnost, aerodinamiku atd.Boader píše:TK píše:Já bych řek, že máš shrnutý kobereček pod plynovým pedálem.
Sry ze si ty upravy platim sam a ne sponzori!!!!!!
A nebo mas povolani hodny syn
OCT 1 TDI PD VS FABIA RS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jo ja to prave nevim proto se ptam tady na zkusenosti jestli proste ty fabie po chipu tak jedou a je to treba takovej rozdil kdyz mam vpodstate to samy pod kapotou a nebo´to je chip viz jine vecikozelpub píše:newmBoader píše:kozelpub píše: Podla hesla, niesi dost bohaty, na to aby si setril... nekupuj za kazdu cenu ked na to nemas sunt len aby si to mal.
Ajak ty muzes vedet ze ten chip je spatnej ???ale ako ty mozes vediet neni spatny
a ani netvrdim ze je... ale ked sa tak pytas ze ci viem ci je ci nieje
netusim
newm noBoader píše:jo ja to prave nevim proto se ptam tady na zkusenosti jestli proste ty fabie po chipu tak jedou a je to treba takovej rozdil kdyz mam vpodstate to samy pod kapotou a nebo´to je chip viz jine vecikozelpub píše:newmBoader píše:
Ajak ty muzes vedet ze ten chip je spatnej ???ale ako ty mozes vediet neni spatny
a ani netvrdim ze je... ale ked sa tak pytas ze ci viem ci je ci nieje
netusim
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne