ForesteForest píše:Ja bych to zabetonoval. Betonem se neda nikdy nic zkazit ... pokud nejde o vahuBóďa píše:...ale tady už není co vyndavat...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vsak proc si myslis, ze jsem zminil beton - zde si myslis, ze se nejedna o nehodu? Myslis, ze to je permanentni stav?kozelpub píše:Foresteaj atomky se zalevaj betonem v pripade nehody
Bóďa píše:Absolutně nevratný stav.
Na to už nezaberou ani prášky.
Izolace, amputace, nebo již zmíněný beton.
Ty jsi stejně idiot.Dani34el píše:No doufám že ještě existuje svoboda názoru.Já Tvoje příspěvky taky mohu považovat za žumpu. Obávám se ,že proti větru močíš Ty a ne já, protože drastický snižování emisí je trend na celym světě.Pak by močil celý svět proti větru.
Na druhou stranu se nezlobim na lidi, kterým jsou emise fuk, protože o tom nemaj dost info. Jenže až budou zavedený např. emisní zony ve městech tak jak je to třeba v Německu, pak když úpravama nějakejch klapek skočíš z emisní normy např. EURO 5 na EURO 3, tak nebudeš moci do té části města vjet. A to už Tě bude omezovat. Takže klapky tam nech a dělej když už "jemný tuning".
nehovoriac o "maloobjemovkach" jazdiacich v USA, ale to s tou cinou nemas pravdu, su na nu tlakyturbo kamna power píše:Největší průmyslový gigant na světě, čína, denně chrlí do vzduchu tisíce tun emisí a je to "všem" u prdele, a já tady budu řešit, jestli mi auto plní Euro3 nebo Euro2tragédie
Dani34el píše:Vy taky víte kulový. Ty klapky tam jsou pro redukci oxidů dusíku ve výfukových plynech, protože moderní naftový motory jsou provozovaný s vysokym podílem recirkulace výfukových plynů, takže klapka při částečnym zatížení motoru se částečně zavírá aby se snižoval přísun "čerstvýho" vzduchu do válce a zvyšoval se tak ještě víc podíl výfukových (recirkulovaných) plynů ve válci.
Navíc se používá taky pro regeneraci částicovýho filtru, kdy je klapka při "vypalování" filtru aktivní. To platí ale jen pro některý vozy VW i BMW.
Takže nevyndavat - auto pak nesplňuje přísný emisní normy pokud jde o podíl NOx !!!!!!!!! Což je vlastně jed. Proto některý lidi pálej oči, když choděj kolem stojících kolon aut !!!!!! NOx je vážně dráždivej hajzl nejen pro oči.