Tak vyměnit olej a filtr by mě vůbec netrápilo, ale nechtělo by se mi řešit další věci jako poloosy, klouby, ramena atd.Fantomeš píše:Jednou za 60000kiláků vyměnit olej a filtr to je toho....Losky píše:Teď tě trošičku nechápu?:)subz3ro_tdi píše: Tak uz mi je jasne preco stale inklinujes k O1
Ja by som tam nejake ulozenia a tycky navyse bral... mile rad si to budem servisovat a menit
O1 TDi 74kw 4x4 vs. 74kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak vyměnit olej a filtr by mě vůbec netrápilo, ale nechtělo by se mi řešit další věci jako poloosy, klouby, ramena atd.Fantomeš píše:Jednou za 60000kiláků vyměnit olej a filtr to je toho....Losky píše:Teď tě trošičku nechápu?:)subz3ro_tdi píše: Tak uz mi je jasne preco stale inklinujes k O1
Ja by som tam nejake ulozenia a tycky navyse bral... mile rad si to budem servisovat a menit
Problém je v tom, že se mi nechce hned po koupi řešit převodovku a turbo. Určitě necham udělat čip, ale tím to asi končí. Spotřeba je jen o noze, kdo s tím jezdí. Třeba by mě ty kvalty ani netrápily. Nevím. Dálnice jezdím minimálně. Spíš tak 3x do měsíce a do 120km. Prostě jsem v tom nejel. Jen chci něco, aby to jelo aspoň jako ta má fabka s možná 100kw. Proto mě nejvíc láká ASZ. Kdyby byla te 4x4, tak bych asi neváhal. Jinak ta 81kw je taky 4x4?derobo píše:Ja osobne mám 4x4, 74Kw Octavia a môžem povedať že sa mi na nej jazdí super, aj keď je pravda, že po načipovaní a zmene turba by to chcelo tú dlhšiu prevodovku bez úprav to bolo lenivé auto. Tá spotreba je naozaj okolo 7, litrov. Dá sa ísť aj za menej ale to je už len s ľahkou nohou. Takže ja by som bral určite 4x4 hlavne kôli zime. V zime je to naozaj super a úplne to stačí, ale ak by som si mohol vybrať tak by som bral určite 100 kw 4x4. Väčší výkon sa vždy zíde. A ak mám povedať o 81 kw rotačke, tak tú máme na firme a to je po načipovaní super zvezenie za super sportrebu dlhodobo do 5L. Takže podľa mňa si treba vybrať podľa toho čo človek potrebuje a čo mu vyhovuje.
Celý vstřiky měnit nemusíš, stačej jenom trysky. S764 + chip a máš tam cca přes 140 koní. Potom už tě limituje turbo. Záleží kolik chceš do toho vrazit. Mně třeba k povození stačí 81kw a chipLosky píše:Jj, prvořadá je ASZ. Kdybych nemohl sehnat, tak stačí 81kw a čip. Pokud se dají lepší vstřiky, tak to po čipu půjde asi dál, jak 100kw?Thomy píše:rotačkou nic nezkazíš, ba naopak. Nadruhou stranu pro ASZ (96kw) platí při úpravách "Za méně peněz o něco více muziky"
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
Tak v tom teda moc velkej rozdíl není s těma tryskama. Píšete tady, že když se dá čip, tak asi 100kw, což je asi 136hp a s tryskama a čipem asi 140hp, tak to se mi nějak nezdá. S tryskama bych čekal nárust tak na 150hpThomy píše:Celý vstřiky měnit nemusíš, stačej jenom trysky. S764 + chip a máš tam cca přes 140 koní. Potom už tě limituje turbo. Záleží kolik chceš do toho vrazit. Mně třeba k povození stačí 81kw a chipLosky píše:Jj, prvořadá je ASZ. Kdybych nemohl sehnat, tak stačí 81kw a čip. Pokud se dají lepší vstřiky, tak to po čipu půjde asi dál, jak 100kw?Thomy píše:rotačkou nic nezkazíš, ba naopak. Nadruhou stranu pro ASZ (96kw) platí při úpravách "Za méně peněz o něco více muziky"
Je to tak. Limitem je turbo. Já osobně bych šel do VB + R520, ale to už je asi jiná kapitola.Losky píše:Tak v tom teda moc velkej rozdíl není s těma tryskama. Píšete tady, že když se dá čip, tak asi 100kw, což je asi 136hp a s tryskama a čipem asi 140hp, tak to se mi nějak nezdá. S tryskama bych čekal nárust tak na 150hpThomy píše:Celý vstřiky měnit nemusíš, stačej jenom trysky. S764 + chip a máš tam cca přes 140 koní. Potom už tě limituje turbo. Záleží kolik chceš do toho vrazit. Mně třeba k povození stačí 81kw a chipLosky píše: Jj, prvořadá je ASZ. Kdybych nemohl sehnat, tak stačí 81kw a čip. Pokud se dají lepší vstřiky, tak to po čipu půjde asi dál, jak 100kw?
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW