Jseš si tím jistý ? Když jsem probíral na Dieselpoweru v Praze moje klouzání spojky a výkon tak mi bylo doporučena kombinace přítlačáku performance a HDS obložení normální lamely. Chtěl jsem původně vyměnit komletní set Sachs a jen přeobložit lamelu. Ale je riziko že může začít zase klouzat. Tím přítlačákem by se to vyloučilo. V současnosti to klouže na 4,5,6. Auto jsem koupil už načipované. Čip byl od 7000 km. Nyní má 200t km. Už mě nebaví si neužívat výkon.(jen pozvolna sešlapovat plyn). Údajně byl předchozí majitel na brzdě a je tam 440NM/180k. Rád bych si to nechal změřit ale kvůli spojce to nejde.
Jo,kdyz se podivas nekam kde to prodavaj,tak pisou Jen ve spojeni s lamelou ZF 881864..A naopak koukas na lamelu a zase tam mas jen ve spojeni s pritlac..ZF 881864...A na ten vykon co tam mas Ti staci serie+HDS nema cenu davat 9-10 za pritlacak+9-10za lamelu,kdyz to budes vyuzivat na 60%Jestli planujes jit dal a mas dost penez tak si to kup..A nova sada +HDS urcite nebude klouzat
Jo tam je jen HDS A starej vymletej setrvak s pritlacakem:-(posles lamelu do Renovaku oni Ti ji preoblozej,nevim presne 150-200 kc Tvoje poslani k nim,na 5q to stalo 680kc pred 2tydny,ale me to stalo asi 800 pred rokem(mozna je 6q drazsi)preoblozeni.Nasadis a jedees:-) fotky nemam..
Jaká je hranice kolik toho vydrží?
A taky aby to něco vydrželo a nějakou dobu, aby mi to za půl roku nebo rok neobešlo. Kolik by stále celý komplet s přiobloženou lamelou?