Edit: nezabrala ani výmena RJ

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nedalo mi to a sehnal jsem funkční vstřikovače, dal je tam a nepomohlo to. Takže jsem tam dal zpátky ty moje s vyměněnými těsněními. Hodnoty na vagu se na bloku 013 citelně zlepšily, ale to je tak všechno. V zátěži stejně běží na tři válce. Asi začnu shánět ŘJ, protože už fakt nevím.sharred píše:Příští týden nechám přetěsnit a nastavit vstřiky - podle všeho ,co jsem se dočetl na forech by to měla být netěsnost vstřiků - vstřiky měnit nebudu,protože podle vagu i dalších pokusů jsou dobré.Potom dám vědět,jak to dopadlo...........
Hlavu už jsem měl dole, když to bylo potkaný. Přesahy na pístech jsou stejné. Ventily a zdvihátka jsou vyměněné, nevylučuji však, že by tam bylo něco zanedbáno. Když odpojím regulaci turba, tak problém zmizí.MKTech píše:V uvahu připadá něco s některým ventilem,nebo ohlá ojnice. tak jak tak hlava důle a uvidíš.
diego191 píše:pokornasek.pepan píše:nevim co tu resite ,nejvetsi problem kolem PD a vstriku je el. lista vstrikovacu,tady vam to i sedi kdyz prohodi vstriky tak ma hodnoty porad stejne.zavadu diagnostika vetsinou nepise.tak neres a kup listu za 1400 novou original,vymen a jezdi.
Dneska jsem běžel koupit tu lištu s kabelama ke vstřikum, vyměnil ji a problém přetrvává... :/ Stačí to prošlápnout za studena na volnoběh ke 3000ot. a už běží na tři válce.
Tlaky jsou OK, na všech válcích je 30Bar.josef10 píše:diego191 píše:pokornasek.pepan píše:nevim co tu resite ,nejvetsi problem kolem PD a vstriku je el. lista vstrikovacu,tady vam to i sedi kdyz prohodi vstriky tak ma hodnoty porad stejne.zavadu diagnostika vetsinou nepise.tak neres a kup listu za 1400 novou original,vymen a jezdi.
Dneska jsem běžel koupit tu lištu s kabelama ke vstřikum, vyměnil ji a problém přetrvává... :/ Stačí to prošlápnout za studena na volnoběh ke 3000ot. a už běží na tři válce.
koukam ze ti mistr pokornasek.pepan dobre poradil........ tlaky ve valcich mas ok?
To jsem z toho jelen... Já jsem se včera dobejval na to táhlo turba, ale nemůžu to povolit, takže ho asi budu muset vyndat celý. I když teď si mě odradil.JendoV píše:Vyriešil-nevyriešil ... potlačil som príznaky ale neviem čoho, predpokladám že sa to časom začne prejavovať znovu.
Jestli se můžu zeptat,když to nasčítáš,kolik jsi do toho už vrazil?diego191 píše:To jsem z toho jelen... Já jsem se včera dobejval na to táhlo turba, ale nemůžu to povolit, takže ho asi budu muset vyndat celý. I když teď si mě odradil.JendoV píše:Vyriešil-nevyriešil ... potlačil som príznaky ale neviem čoho, predpokladám že sa to časom začne prejavovať znovu.
Ale chci ještě změřit tlak oleje a ještě vyměnit čidlo tlaku na sacím potrubí. Nezkoušel si něco z toho, abych to nedělal zbytečně?
12k za trysky na vstřikáchadi píše:Jestli se můžu zeptat,když to nasčítáš,kolik jsi do toho už vrazil?diego191 píše:To jsem z toho jelen... Já jsem se včera dobejval na to táhlo turba, ale nemůžu to povolit, takže ho asi budu muset vyndat celý. I když teď si mě odradil.JendoV píše:Vyriešil-nevyriešil ... potlačil som príznaky ale neviem čoho, predpokladám že sa to časom začne prejavovať znovu.
Ale chci ještě změřit tlak oleje a ještě vyměnit čidlo tlaku na sacím potrubí. Nezkoušel si něco z toho, abych to nedělal zbytečně?
Ja som tiež hodinu cítil ako gynekolog kým som povolil tú kontramatku...diego191 píše:To jsem z toho jelen... Já jsem se včera dobejval na to táhlo turba, ale nemůžu to povolit, takže ho asi budu muset vyndat celý. I když teď si mě odradil.JendoV píše:Vyriešil-nevyriešil ... potlačil som príznaky ale neviem čoho, predpokladám že sa to časom začne prejavovať znovu.