samosebou jsem tím sponzorinkem "benzínek" myslel všeobecně to, že cena benzínu je více než dvojnásobná, oproti cenně plynu....je mi jasný že prvotně dotuješ stát a pak hnedka provozovatele benzínu, ale nehodlám se přít o ekonomice při placení pohoných hmot...Forest píše: @kibi: vidis a me prijde hloupe, kdyz si nekdo porizuje M3 a pak to dava do plynu. Jinak by me zajimalo, proc si myslis, ze si lidi davaji auta do plynu kdyz ne kvuli tomu, ze nemaji na "banany". Protoze nechteji sponzorovat benzinky, myslis? Pro info, bavil jsem se se znamym a on mi tvrdil, ze benzinka ma pomerne vetsi zisk z plynu nez z benzinu, takze nevim no. Kdyby jsi rekl, ze lidi nechteji dotovat stat, tak bych se musel poohlednout po tom, kolik z ceho ma stat, ale kdyz argumentujes benzinkama tak si nejsem jistej, ze se Tvuj argument zaklada na pravdivem obraze.
Co se upravovanych "lidovek" odsud tyce, tak mas naprostou pravdu - jsme chudaci a ja si to treba klidne priznam. Duvod? Ja jsem mel naftaka v atmosfere, dobrej ale na muj vkus linej. Pak benzinaka v atmosfere, to bych chudak, protoze jsem mu daval furt za usi a s 1,6tkou jsem lital s vykonem do 100 koni za 10+. Kdybych mel preplnovanyho benzinaka, obavam se, ze bych nelital pod 15 a nedivil bych se hodnote 20+, takze ANO, jsem chudak, protoze nemam na to, abych si mohl dovolit provozovat preplnovanyho benzinaka, takze z toho duvodu to resim preplnovanym (dvakrat) naftakem a jsem stastnej, ze at kotlim jak kotlim, vzdy se vejdu nakonec pri tankovani do 10 a jeste si s prstem v nose podam na silnici naprosto drtivou vetsinu aut ... a o tom to nase "chudactvi" je
jinak benzínka má rozhodně větší zisk z benzínových aut, už z logiky věci, kdy benzínu se vytočí mnohem více (vím že ty jsi myslel zisk benzínky na litru benzínu vs plynu, ale aspoň vidíš, že myšlenka lze pochopit více směry

lidi si dávaj auto do plynu z důvodu úspory peněz za provoz vozidla...nemusí být nutně tak chudý, aby neměli na benzín, ale když mají možnost náklady snížit, proč nedat plyn

ale dost OT, jde o to, že každý má na věc jiný názor.....a ani jeden nemusí být špatný, jen jsou rozdílný

PS: kdyby jsi byl chudák, tak nemáš golfa bi-turbo