Diky za zpravy .. VAG i Opel Tech 2 mam odzkouseny osobne, ale nemam duvod Bombastikovi neverit ze to jelo i na Renaultech s DDT2000 nebo Hondou s HondaLoggerem

Obecne - pojede to na vsem co komunikuje pres K-line .. Otazkou je jen najit vhodny SW
Jinak, jelikoz autorem toho prevodniku jsem ja, uvedu veci na pravou miru, aby nedoslo k nejakym famam :
1) dalsim krokem by mel byt USB K-line s cipem FTDI FT232R + Si9243. Hodne lidi nema COM port, takze tohle je logicky krok. Opel Tech 2 se ovsem na USB chova dost nevypocitatelne, takze momentalne s digitalnim osciloskopem doma zjistuji jake jsou rozdily v datovem toku pres COM a USB pri chodu OT2
2) kdyz se zadari a budou zajemci, mozna se pustim do stavby prevodniku s ELM327 (to je tedy ten zminovany multiprotokol vcetne CAN-BUS)
3) pokud sezenu dump, mozna budu schopny seskladat i VAG-COM HEX-CAN USB .. ale to neni moje priorita
4) co se tyka SW, mam spadeno na AB-COM, nastupce Opel Tech 2 .. ktery umi navic LIVE DATA .. a to myslim vazne

Ale diky formatu ulozeni chybovych kodu nebude preklad tak jednoduchy jako u Opel Techu 2 ktery jsme prelozili s kamosema .. A ktery ted posilam lidem.
P.S. Kdo mi veri, ten mi veri, kdo mi neveri .. tomu nic nenutim