matiz píše:Kabel dneska dorazil, ale smuuula, uz tam neni atmega, ale nejaky cinsky srac. Co jsem se divil, tak mi poslali i napln pro ft232, ovsem predpokladam ze kdyz se prepise kabel tak to bude stejne naprd. Ale treba se diky tomu ze tam neni atmega neprepise... Cas ukaze -)
Jak rozchodit kabel 11.11 kdyz to vzdy pise toto?
13701456 - Function Restricted due to missing message(s)
U1111 00 [009]
9479189 - Shareware Version To Decode all DTCs
B10A4 15 [009] Please Register/Activate
Zdravím pokustóni,
nejsem z vaších příspěvků vůbec moudrej, někomu to jde, někomu zase ne, uvažuju taky o koupi tohoto kabelu, ale nejsem zdatnej v angličtině, proto se raději ptám, bude mi to fungovat česky a s jakou verzí, děkuji všem za radu.
vyzkoušel jsem mnoho kabelu rady 11 ani jeden pořadně nefungoval ani v ENG verzi provedl jsem downgrade na verzi 10 eng a běhá v pořádku...
skenovaní auta funguje i u nezaregistrovaného kabeu mozna i mazaní chyb ale vic asi ne pro pnou fci vcds potřebujes za prve plnou licenci ale to ti klidne muze psat a pulka vecí ti nepujde nebo ti spise bude padat komunikace jeto hodne o stestí coti prijde za kabel jak kazdy tady pise zeto koupi tam a tam mozna existují dejmetomu 2 typy kabelu jeto prece cina co vsechno kopiruje, chtě jsem jen rict ze je defakto jedno kde kabel koupis, při cene cca 500kč zase nejde o moc kdyz byti nahodou kabel nefungoval.
cz asi nerozjedes do plne funckního stavu tomu neverim a komu to funguje tak at je rad mne seto doposud nepodařilo
mám stabilní kabel rady 11 s pouzitím softu 10 ENG asi tak
Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
Ja mám kábel rady 11. Poživam na ňom 10.6.4 EN + 10.6.4CZ Všetko bez problemov. Objednaval som už viac týchto kablov pre kamaratov a všetky bez problemov. Vždy som nainštaloval 10.6.4 EN + potom CZ bez driverov. A nemal som problem.
Mám kabel VCDS 11.11 kterej v sobě ukrývá ten čínskej šváb místo megy. na CD k tomu byly verze od 10.6.0 až po 11.11.2 a u všech mi padá komunikace. Zkoušel jsem i celej tišták znova přeletovat ale bez úspěchu, setkal se tím někdo? Nebo nemá někdo nějaký informace o tom co je to za tu čínskou potvoru? datasheet k tomu pořádnej není. Kdyby byl obsah pro megu 1.83 (tak se hlásí kabel) tak bych to zkusil přehodit, zdá se že je to jen mega v jiným oblečku
ja som kupoval 11.11.2 cz z ciny a bol problem s komunikaciou...naistaloval som anglicku 11.11.2 z cd tak isto problem...dal som 10.6.4 en z cd bez problemov....potom som si stiahol 10.6.4 cz a uz to funguje dobre bez problemov a po cesky
Já jsem koupil na dx.com 11.11. Licence zdá se v pohodě, řekl bych, že vše šlape jak má. Používám tuto verzi:
Když bych chtěl zkusit českou (vyloženě to nepotřebuji, ale zkusil bych to), můžu bez obav zkusit tu 10.6.4CZ? Nebo si ho tím můžu zrušit? Nešrouboval jsem ho, takže co je uvnitř.
Díky.
VW Passat Variant B7, 2.0 TDI 130 kW, DSG, r. v. 2014
Mercedes Benz CLK W209, 2.2 CDI 110 kW, 5q automat, r. v. 2006
Fiat Panda 1.1 40 kW, r. v. 2008
Honda PCX 125 ccm, r. v. 2012