kubajz1 píše:No to neni zas tak špatný,za to svezení si myslím že to stojí ne???
je to o kourivosti, kdyz ti na ne udela nekdo soft, tak abys nebyl dymovnice, tak je ta spotreba v pohode. kdyz to hulilo jak prase tak to zralo 10l, ale to si jezdil cihlu.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
buď PP764, to je bez kouře nějaký 135k, nebo ty race 520, když ti to neva, ale je to opravdu hulibrk, 148 Tatra hadra, ale je tam o nějakejch 10-15k víc, moc už to neleze, protože není vzduch
vždycky je potřeba si dopředu trochu rozmyslet co vlastně chci a jaký na to mám prostředky nebo jaký prostředky chci investovat a pak najít nejlepší řešení
Huml píše:vždycky je potřeba si dopředu trochu rozmyslet co vlastně chci a jaký na to mám prostředky nebo jaký prostředky chci investovat a pak najít nejlepší řešení
Ale to je neřešitelné
Jeden TDI fanda má race na vnt15ce se softem na 764, no coment. ( nechce to tak nechat )
Já v rotačce race neměl škoda neposlechl sem p.humla
Čas rotaček u mne skončil, slova RACE 520 , ve mně vyvolávají zvláštní pocit ,jako když se člověk vrací domů od moře a ani se nevykoupal
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Huml píše:vždycky je potřeba si dopředu trochu rozmyslet co vlastně chci a jaký na to mám prostředky nebo jaký prostředky chci investovat a pak najít nejlepší řešení
Ale to je neřešitelné
Jeden TDI fanda má race na vnt15ce se softem na 764, no coment. ( nechce to tak nechat )
Já v rotačce race neměl škoda neposlechl sem p.humla
Čas rotaček u mne skončil, slova RACE 520 , ve mně vyvolávají zvláštní pocit ,jako když se člověk vrací domů od moře a ani se nevykoupal
jen bych poupravil do třičtvrtš plynu vúbec nehulí a na plmej fakt dýmovnice spotřeba dovolená 5,3l zbytek 6-7 ale jak píše toby je potřeba to doladit
Ibiza TDi Sport 170kw 450Nm
Golf IV kombajn TDI ?...kw
Passat B5 TDI ?...kw
Tak mam v planu vymenit i turbo,jake tam je nejlepsi dat??VAnebo VB??nevite kde se da sehnat??a co sani??neda se tam dat z neceho vetsiho??at to ma vetsi prisun kysliku:-D