Moderátoři: šulda, Moderátoři
Právě za peníze by měla růst profesionalita a zručnost..Protože to často člověk dělá častěji než amatéři , ale já když slyším tyhle různé rekordy, tak si říkám, mít několik takových mechánů v dílně, tak budu mít zlatou kartu a koncen bude prosit o to, abychom byli jeho servisem number 1..Ale to co se povede jednou, podruhé nemusí vyjít. Když kolikrát čtu, za 2. hodiny nemám co dělat, říkám si, hergot, to jsem ale pitomec..ale stačí, utržený nebo ometený šroub, popřípadě jiný problém a za celé dopoledne se to neopraví.. A že jsou často "amatéři" šikovnější než mnozí profíci s nápisem věhlasné firmy na prsou je prostě pravda..Pája 19 píše:Seš borec. Věci, který se mi dělaj blbě, i když na ně vidím, ty děláš poslepu a za pár vteřin. Na tenhle styl já nejsem. Asi taky proto, že auta jsem nikdy nedělal za peníze.
Přijdeš normálně do prodejny náhradních dílů a řekneš co potřebuješ a na jaký motor. Oni to vyhledají a prodají. Nebo chceš "segerovku" objednat na některém internetovém obchodu a necháš si ji dovézt DPDčkem ?RAPIDmen píše:Vedel by mi niekto dat OE číslo segergy co istý tiahlo nikde ju nemozem dohľadať vdaka