zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
najviac skusenosti maju tam , kde to montuju kazdy den, tj origo servis webasto. Tam Ti najlepsie poradia, ale su aj najdrahsi. Alebo potom niekto iny, ale snad sa Ti niekto ozve
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
nemáte někdo schéma zapojení dálky htm 100 a vw číslo konektoru ?
je nutné tam dát i snímač vnitřní teploty v autě nebo to pojede i bez toho?
příp. jestli se liší Y kabel od dálky t91..díky
je nutné tam dát i snímač vnitřní teploty v autě nebo to pojede i bez toho?
příp. jestli se liší Y kabel od dálky t91..díky
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
jestli se ptáš ohledně mého dotazu na dálku tak je pro thermo top Z/C origo z audi a6lubomt píše:Al ake auto a mas len prihrievac alebo plne kurenie?
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
Aky rok A6? Ak od 2004 hore, tam nepotrebujes nic, len zapojenie. Kdesi ho mam... Tam je plnohodnotne kurenie a to reaguje na dialkove s riadiacou, je jedno ci skoda, vw...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
řeším problém s svým webast. C na octavii I se slabým výkonem. jen se chci zeptat, když to ráno připojím na diagnostiku a venku je třeba 0 stupnu a nechám to běžet bez ventilátoru na plnej knedlík 15min. na kolika stupních bych měl být. nebo za 30 minut to je jedno jen abych věděl zhruba za jak dlouho se to má ohřát(ve stupních), jestli jste to teda někdo zkoušel. jinak ttC je bez chybových hlášek, pumpa jede, plamen hoří, nečudí ale třeba jak dneska bylo -6stup tak po dvaceti minutách pořád z topení studeno, hadice vlažné, čerpadlo dávkuje- okna sem nemohl doškrábat
no na prd.
Octavia TDI 81KW 1999 AHF
Ty mas iba prihrievanie motora? Inak malo by to vraj vykurit za 10-15min. Odskusane to este nemam, lebo v golfe mam vadnu trubicu...
Při tý nule za 15 min je v kabině teplo, když mám větrák na dvojku a ofuk na sklo. Jak je -15°C, tak je tam tak vlažno a motor zrovna moc teplej neni. Mám TTE.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Ak mas vykurovanie vnutra auta, tak mas automaticky aj vyhrievanie motora. Vsak zohrieva vodu
Já mám ted třeba spínání větráku docela posunutý(cca po 7 min.) ale i tak nepočítej že při -15C tam budeš mít 20C a motor na 80C Duvod je jednoduchej-prostě MRÁZ a to topení musí prohřát hromadu železa v motoru a to jsou nějaký ztráty tepla a taky si vem jak je celá palubka a vedení vzduchu prochladlý..taky sežere něco tepla, než začne foukat opravdu teplej vzduch.Jinak kolik KW máš to topení a jakou diag. se to napíchlo..co čerpadlo jak rychle cvaká při plném výkonu bufíku?Pokud čerpadlo dávkuje muže bejt už načatá ta drátěnka..
Už sem to v jednom vláknu kolem topení popisoval...Mám manual klimu což je v tomhle případě lepší (mín nákladný) takže po sepnutí webasta mám vzanej + kterej je na 2. rychlost větráku..v cestě je časové relé.
Tady:http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 9&start=15
Tady:http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 9&start=15