vetrak sa pusta ihned, ale na male otacky.mir77 píše:Aha, děkuju. Já měl za to, že jednotka od Webasta spustí větrák sama při dosažení určitý teploty vody v okruhu.
zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
No u mě tedy určitě ne. Topení se rozjede, ale větrák neběží. Sepne až později. Když mi to montovali, tak mi to vysvětlili tak, že to sepne, když je teplá voda, aby dovnitř zbytečně nefičel studenej vzduch. Ale nikdy jsem to blíž nezkoumal. Možná si k tomu jeden den sednu a kouknu, jak to přesně je 
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
nemáte někdo tip jak rozjet palivové čerpadlo pro nacucnutí nafty z nádrže do bufíku před 1. spuštěním topení?
prej to dlouho trvá než nacucá, zkoušel sem ho připojit na +12 ale jen cukne a netlačí stále.
díky za radu..
prej to dlouho trvá než nacucá, zkoušel sem ho připojit na +12 ale jen cukne a netlačí stále.
díky za radu..
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
cez diagnostiku,tam sa da urcit, ako dlho ma bezat cez testkubiss píše:nemáte někdo tip jak rozjet palivové čerpadlo pro nacucnutí nafty z nádrže do bufíku před 1. spuštěním topení?
díky za radu..
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
To čerpadlo je ovládané impulzne - pripojiť / odpojiť...pripojiť odpojiť...kolkokrat potrebuješkubiss píše:nemáte někdo tip jak rozjet palivové čerpadlo pro nacucnutí nafty z nádrže do bufíku před 1. spuštěním topení?
díky za radu..
CAHA 125 kW TDI CR
nooo to mě taky napadaloMarek_A4 píše:To čerpadlo je ovládané impulzne - pripojiť / odpojiť...pripojiť odpojiť...kolkokrat potrebuješkubiss píše:nemáte někdo tip jak rozjet palivové čerpadlo pro nacucnutí nafty z nádrže do bufíku před 1. spuštěním topení?
díky za radu..
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
nenašli by sjte někdo zapojení těchto hodin je to z OOOO a6 tuším 2001
jsou sedriově ve dvěřích řidiče..
je na tom 12 PIN konektor
zjistil jsem jen
pin 12 kostra
11 napájení
1 podsvícení

jsou sedriově ve dvěřích řidiče..
je na tom 12 PIN konektor
zjistil jsem jen
pin 12 kostra
11 napájení
1 podsvícení

Touareg V10 TDI, Thermo Top C
Ahoj,
mám Touareg V10 TDI z roku 2007 a v něm od VW namontované Top C. Ve stropě jsou hodinky se 4 knoflíky, ale svítí v nich jen čas a žádné funkce webasta se tím nedají ovládat. Topení jede po nastartování + doběh, ale není možnost je pustit načasovaně. chtěl bych to nějak rozchodit buď na čas nebo dálku, poradíte.? mám vag, když to připojím, jsou tam v nějakém kanále té stropní jednotky (hodinky) hodnoty na test, které to i spustí, ale neumím to proaktivovat, aby to na těch hodinkách bylo vidět přímo (Nr těch hodinek 7L6 919 044 Q 7G8). Díky moc, J.
BTW : podle VAGu je číslo toho topení 7L6 815 071 G , Standheizung E1MAC 0425
mám Touareg V10 TDI z roku 2007 a v něm od VW namontované Top C. Ve stropě jsou hodinky se 4 knoflíky, ale svítí v nich jen čas a žádné funkce webasta se tím nedají ovládat. Topení jede po nastartování + doběh, ale není možnost je pustit načasovaně. chtěl bych to nějak rozchodit buď na čas nebo dálku, poradíte.? mám vag, když to připojím, jsou tam v nějakém kanále té stropní jednotky (hodinky) hodnoty na test, které to i spustí, ale neumím to proaktivovat, aby to na těch hodinkách bylo vidět přímo (Nr těch hodinek 7L6 919 044 Q 7G8). Díky moc, J.
BTW : podle VAGu je číslo toho topení 7L6 815 071 G , Standheizung E1MAC 0425
Naposledy upravil(a) flopcz dne 09 úno 2012, 20:37, celkem upraveno 1 x.
Pozri cez vag ci mas iba prihrev motora alebo plnohodnotne vykurovanie.
Vies, myslim a urcite je velky rozdiel. Tiez myslim , ze mas iba prihrievac. Ak len ten, musis kupit rozsirovaciu sadu a dialkove s riadiacou / telestart T90 a vyssie/
Naposledy upravil(a) lubomt dne 10 úno 2012, 12:57, celkem upraveno 1 x.