zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
ne neposílá proud na žhavku, nejsem webastář jen jsem k tomu přišel a snažím se příjít na kloub jak topení funguje jsem v podstě blbnajmis píše:Tyhle starší kousky neznám....ale mužeš ho skusit pustit a napíchni se měřákem na žhavičku..jestli jednotka posílá proud a kolik..Ale je možný že se ti taky brzy zamkne..ta diag. by se Ti hodila...

- 
				slovacek.milos
- Aktivista
Já taky nejsem...takthle sem to určitě nemyslel..slovacek.milos píše:ne neposílá proud na žhavku, nejsem webastář jen jsem k tomu přišel a snažím se příjít na kloub jak topení funguje jsem v podstě blbnajmis píše:Tyhle starší kousky neznám....ale mužeš ho skusit pustit a napíchni se měřákem na žhavičku..jestli jednotka posílá proud a kolik..Ale je možný že se ti taky brzy zamkne..ta diag. by se Ti hodila...

- 
				slovacek.milos
- Aktivista
No tak jsem to udělal. Zapojím a komunikace žádná. Přinesu si ten bazmek schválně z garáže, ale natutovku jsem to zapojil dobře.slovacek.milos píše:mir77 píše:Spíš někdo poraďte jak na diagnostickej kabel. Já se o výrobu pokoušel, ale prostě ta svině ne a ne fungovat
si vyrveš OBDII zásuvku třeba z feldy napíchneš vag, zapojíš +- a hledáš KL
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
						V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
dyt píšu nakomunikoval jsem taky velké hovnomir77 píše:No tak jsem to udělal. Zapojím a komunikace žádná. Přinesu si ten bazmek schválně z garáže, ale natutovku jsem to zapojil dobře.slovacek.milos píše:mir77 píše:Spíš někdo poraďte jak na diagnostickej kabel. Já se o výrobu pokoušel, ale prostě ta svině ne a ne fungovat
si vyrveš OBDII zásuvku třeba z feldy napíchneš vag, zapojíš +- a hledáš KL

- 
				slovacek.milos
- Aktivista
Ja mam vag kabel zapojenej na piny ktere jsem popsal vyse a spojuju se programem thermo test a nemam problem az na zablokovanou jednotku z duvodu prehrati.....  Neresil to nahodou uz nekdo? Nekde jsem to tady cetl ale nevim jak to dopadlo.... jestli me nekdo nejakou zkusenost tak hodte prosim info diky

Jedna síce je, ale ked sa napichnes na nesprávny PIN tak Aj tam musíš napichnut na zrkadlovy obraz oproti zásuvke v aute..slovacek.milos píše:tak když máš plus mínus tak už hledáš jen KL linku a taje jedna i zrkadlovo obrátenáMarek_A4 píše:Hoši neabudajte ale na to, že do koncovky VAG kabliku to musíte zapojiť zrkadlovo obratene
A neskusaj to VAGom..potrebuješ webasto thermo test..
CAHA 125 kW TDI CR