BMW

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jear ewing
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od jear ewing »

oldaf píše:
jear ewing píše:Souhlasím se všema co tvrdí v neporazitelnosti jízdních vlastností BMW a hlavně v zimě :
(rofl)(rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

http://www.youtube.com/watch?v=8W13M_hDCZs
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... MnR5vbIyNw

A právě proto začali dělat vlajkovou loď (7) v pohonu X drive-aby zkazili jízdní vlastnosti ;)
Nazuj si na tvojí oktávku jednadvacítky se sjetýma leťákama a přijeď se předvést.
Já Octavii nemám, se svým Forestrem-drezinou to zvládnu na letních celou zimu.

P.s. ten s tou M5 druhé video, měl zimní pneu ;)

Český Loeb taký nemá zimní pneu :)

http://www.youtube.com/watch?v=k6Ixmdm-bk4
Naposledy upravil(a) jear ewing dne 14 pro 2012, 09:47, celkem upraveno 1 x.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

Forest píše:No, nemam sanci hovorit zasvecene, nicmene aktualne je nase 535d v Tatrach a ikdyz se jedna pouze o zadokolku, tak udajne to smeklo jen jedinkrat a to tak nepatrne, ze se museli dohadovat, zda se to smeklo nebo ne.

Holt,dnesni elektronika zmuze nejspis vice, nezli by se dalo ocekavat. Pravdou je, ze je to obuto do kvalitnich zimnich pneu a otec neni zadny zavodnik, pouze svizny jezdec.
Já jsem neřekl, že se s tím nedá jezdit, ale v hustém sněžení, dešti, ujetém sněhu, náledí s jakýmkoliv pneu jedeš poloviční rychlostí a nehovořím o tom když je automat-dá to práci vůbec vyjet z řady zaparkovaných vozů.

Proč myslíte, že nyní dělají 7 X Drive, neboť AUDI A8 suverenně vládne svojí tříde, ve standartu tam je pohon všech kol.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

jear ewing píše:
Forest píše:No, nemam sanci hovorit zasvecene, nicmene aktualne je nase 535d v Tatrach a ikdyz se jedna pouze o zadokolku, tak udajne to smeklo jen jedinkrat a to tak nepatrne, ze se museli dohadovat, zda se to smeklo nebo ne.

Holt,dnesni elektronika zmuze nejspis vice, nezli by se dalo ocekavat. Pravdou je, ze je to obuto do kvalitnich zimnich pneu a otec neni zadny zavodnik, pouze svizny jezdec.
Já jsem neřekl, že se s tím nedá jezdit, ale v hustém sněžení, dešti, ujetém sněhu, náledí s jakýmkoliv pneu jedeš poloviční rychlostí a nehovořím o tom když je automat-dá to práci vůbec vyjet z řady zaparkovaných vozů.

Proč myslíte, že nyní dělají 7 X Drive, neboť AUDI A8 suverenně vládne svojí tříde, ve standartu tam je pohon všech kol.
Promiň ale takovou píčovinu jsem už dlouho nečetl, asi jsi v životě s baworákem nikdy nejel když jsi tohle napsal. U tebe bude asi problém v rukách a nohách, protože ti dělá problém jezdit i s předokolkou :D
PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ten český Loeb je dobrý, u mne to vyvolávalo husí kůži, tahle silnice a zadní náhon s prázdným kufrem je pro mne osobně děs. To není š 120 s motorem vzadu, s tím to byla radost... :)
nepropadat panice...
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

osobni zkusenost u BMW nemam, mozna jednou jsem v tom sedel a jako spolujezdec :D Ale jelikoz v praci delame prevazne Mercedes, ktere na tom jsou se zadnim pohonem obdobne. Muzu za me rict, ze na zimu katastrofa (noteeth) a bez tech asistentu by se s tim nedalo ani zaparkovat.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

tak já už nevim, čemu mám věřit :D jsou tady úplně opačné názory
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
rehak6co
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od rehak6co »

Thomy píše:tak já už nevim, čemu mám věřit :D jsou tady úplně opačné názory
Tak jestli ti jde o náhon asi musíš vědět co od auta chceš. Ty dvě videa nahoře jsou nabušený auta s letníma gumama velkýho rozměru a to na sněhu nefunguje. Když na to dáš zimáky normálního rozměru nevim proč bys nemoh vyjet na hory. Kdo si užívá rád hor koupí si radši Xko, Haldex, Quatro nebo Forestra ;)
Ale ty dvě videa nahoře sou fakt úlet nic pro srovnání, ty auta jsou obutý na léto a zatáčky který jezdí na suchu sklidem ve 150 jdou SUV včetně forestru přes budku. :-D
....320cd
Petr98
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr98 »

Taky jsem BMW nikdy nemel, cele jsem to procetl a rikam si, jak nekdo muze tvrdit, ze zadohrab je na zimu lepsi. Ja mel zigula dvanactku a bez kalfasu plneho sterku se nikam nedostanes... A ty vase videa jak jezdi bavor v zime prdeli napred.... Tak vozite v zime rodinu?? Babicku s dedou? Das trosku plynu a hned jde prdeli napred.... To je normalni jizda? Sorry.... Je s tím zabava- ano, ale pri normalni jizde v zimnim provozu podle me je lepsi predokolka. A tem, co tvrdi, ze to nekde vyjede- v situacich rozjezdu do kopce, nebo pres nejakou mensi zavej snehu fakt neverim. Gumy negumy.
Golf IV Long,TDI- ARL,H&R, K&N, RS Brakes, 60mm stainless exhaust, Alu 18" 202PS - minulost
Thalia na litačku okolo chalupy
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MB. 1964- 31 kW
Škoda 1000 MBG, 1967 38kW
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

mně je to jedno, já sem se svými auty spokojenej, jen se divim, že jeden říká, že se dá vyjet hodně a druhý zas, že skoro nic..
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Petr98 píše:Taky jsem BMW nikdy nemel, cele jsem to procetl a rikam si, jak nekdo muze tvrdit, ze zadohrab je na zimu lepsi. Ja mel zigula dvanactku a bez kalfasu plneho sterku se nikam nedostanes... A ty vase videa jak jezdi bavor v zime prdeli napred.... Tak vozite v zime rodinu?? Babicku s dedou? Das trosku plynu a hned jde prdeli napred.... To je normalni jizda? Sorry.... Je s tím zabava- ano, ale pri normalni jizde v zimnim provozu podle me je lepsi predokolka. A tem, co tvrdi, ze to nekde vyjede- v situacich rozjezdu do kopce, nebo pres nejakou mensi zavej snehu fakt neverim. Gumy negumy.
Porovnáváš nesrovnatelný, to není žigul, jinak se žigulem jsem taky pár let jezdil a není o co stát. Ani mercedes není žádnej zázrak v zimě. U bmw vědí proč dělají vyvážení 50/50.
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
blacklight
Přispěvovatel

Příspěvek od blacklight »

Však jsme tady už řešili, že to porovnáme. Zatím se nikdo neozval...

Jestli někdo budete mít mezi svátkama čas, klidně se můžeme domluvit a můžeme to zkusit porovnat.

Samotného by mě to zajímalo jak to dopadne a hlavně bude zábava a k tomu navíc zajímavé informace.

Jsem ze severní moravy, kopců je tu dost a sněhu zatím taky :-)
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Petr98 píše:Taky jsem BMW nikdy nemel, cele jsem to procetl a rikam si, jak nekdo muze tvrdit, ze zadohrab je na zimu lepsi. Ja mel zigula dvanactku a bez kalfasu plneho sterku se nikam nedostanes... A ty vase videa jak jezdi bavor v zime prdeli napred.... Tak vozite v zime rodinu?? Babicku s dedou? Das trosku plynu a hned jde prdeli napred.... To je normalni jizda? Sorry.... Je s tím zabava- ano, ale pri normalni jizde v zimnim provozu podle me je lepsi predokolka. A tem, co tvrdi, ze to nekde vyjede- v situacich rozjezdu do kopce, nebo pres nejakou mensi zavej snehu fakt neverim. Gumy negumy.
To jsou argumenty (rofl)

Dle mého a dle mých zkušeností a pocitů mám osobně teda mnohem radši auto s přetáčivou charakteristikou než nedotáčivý předohrab, protože když přijde na opravdové lámání chleba tak s nedotáčivostí už se většinou dá málokdy něco dělat narozdíl od přetáčivosti. Tak to mám aspoň já.

A ano, je to můj zaujatý názor (už jenom kvůli tomu viz. můj podpis - pochopitelně :) ). Nicméně zase o těch různých příbězích co bmw všechno vyjede a kde všude jede jako nic si myslím svoje a snažím se spíš být realista ;)
Petr98
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr98 »

oldaf píše:Porovnáváš nesrovnatelný, to není žigul, jinak se žigulem jsem taky pár let jezdil a není o co stát. Ani mercedes není žádnej zázrak v zimě. U bmw vědí proč dělají vyvážení 50/50.
Proc nesrovnatlne? V cem to je nesrovnatelne? Ano stare, maly vykon, jasne. V cem je to jinak jine? Ma logika mi rika, ze kdyz chces neco vyjet, rychle se rozjet atd., potrebujes trakci. Jakou trakci ma zadohrab? Ja myslim ze docela malou. Jasne, rozlozeni váhy hraje roli. Ale praxe je jina.... Dle me!
Golf IV Long,TDI- ARL,H&R, K&N, RS Brakes, 60mm stainless exhaust, Alu 18" 202PS - minulost
Thalia na litačku okolo chalupy
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MB. 1964- 31 kW
Škoda 1000 MBG, 1967 38kW
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

blacklight píše:Však jsme tady už řešili, že to porovnáme. Zatím se nikdo neozval...

Jestli někdo budete mít mezi svátkama čas, klidně se můžeme domluvit a můžeme to zkusit porovnat.

Samotného by mě to zajímalo jak to dopadne a hlavně bude zábava a k tomu navíc zajímavé informace.

Jsem ze severní moravy, kopců je tu dost a sněhu zatím taky :-)
U nás je sněhu taky dost, pracuju v horách a do práce to mám 52km tam a zpátky, tam se musím každej den dostat a taky zpátky domů. Podle některých videí a hlášek co tady vidím bych se momentálně do práce dostat neměl,protože je u nás skoro půl metru sněhu a posledních 25 km jedu po silnici třetí trídy přes kopce o který se nikdo moc nestará, takže asi chcípnu hlady protože bez práce nejsou koláče.
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

http://tv.sme.sk/v/19075/ktory-typ-poho ... n-4x4.html
Tady je docela dobře vidět že ta zadokolka není o 100% horší než předokolka :D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“