Škoda Fabia RS - pomalým tempem k cíli

Tato sekce slouží k prezentaci vozů členů tohota fóra.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tholis
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tholis »

Zatim mam serii takze to nehuli. Bilou uz par lidi ma..puvodne jsem ji ale chtel. Jinak dle vzorniku WV je to barva M70 a je ti i primo odstin ral 7003
Leon/kissiakos
Aktivista

Příspěvek od Leon/kissiakos »

samozrejme ze to bude umyvat uz ked robi celolak... nevidim v tom problem..a siva a biela sa spini rovnako...
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

(offtopic)
Leon/kissiakos píše:samozrejme ze to bude umyvat uz ked robi celolak... nevidim v tom problem..a siva a biela sa spini rovnako...
Tak ona "samozrejmost" je relativni - napriklad, clovek by treba cekal, ze kdyz se nekdo rozhodne pouzit nove kvalitni desticky, tak necha srovnat kotouce na soustruhu ... a jsou taci, kteri tak neucini a placnou to na rezate kotouce.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Forest píše:
turbo kamna power píše:Pokud to nehulí jako lokomotiva a dotyčný není prase a auto jednou za čas umeje, tak proč ne...? :)
... takze tri podminky :roll:
...co? (LOL) jaký podmínky, umývat auto je snad normální, a auto, který nehulí mi příjde taky normální :) to možná jen ty jezdíš s dýmovnicí a auto necháš umývat jen deštěm :D (soudě podle reakce) ;) Btw. jestli dobře počítám, jsou to 2 podmínky :P
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

turbo kamna power píše:
Forest píše:
turbo kamna power píše:Pokud to nehulí jako lokomotiva a dotyčný není prase a auto jednou za čas umeje, tak proč ne...? :)
... takze tri podminky :roll:
...co? (LOL) jaký podmínky, umývat auto je snad normální, a auto, který nehulí mi příjde taky normální :) to možná jen ty jezdíš s dýmovnicí a auto necháš umývat jen deštěm :D (soudě podle reakce) ;) Btw. jestli dobře počítám, jsou to 2 podmínky :P
1) nehuli
2) majitel neni prase
3) myje auto
... protoze i s autem, ktere dole kouri se da jezdit tak, aby nekourilo (crazy)

Nikdo nerika, ze auto musi hulit jako lokomotiva, i seriovy auta v paraku zakouri ... a zaspini se tim. A ano, auto nechavam umyvat spis destem protoze razim myslenku, ze cim vice se myje, tim vice se lak poskozuje :D Meju ho jen kdyz je treba (jednani, vyjimecna setkani a oslavy nebo kdyz uz se mi zda opravdu spinave).

Mimochodem, mame bileho Praktika 1,4TDI v serii takze myslim, ze mohu hovorit na zaklade praxe - uz nikdy bile auto (bez DPF ... a zde zase plati, ze pokud mozno nikdy auto s DPF) s vznetovym motorem.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Leon/kissiakos
Aktivista

Forest píše:(offtopic)
Leon/kissiakos píše:samozrejme ze to bude umyvat uz ked robi celolak... nevidim v tom problem..a siva a biela sa spini rovnako...
Tak ona "samozrejmost" je relativni - napriklad, clovek by treba cekal, ze kdyz se nekdo rozhodne pouzit nove kvalitni desticky, tak necha srovnat kotouce na soustruhu ... a jsou taci, kteri tak neucini a placnou to na rezate kotouce.
(offtopic)

keby bol doma sustruh nie je problem... ale ked mam niekomu dat 10e za to tak to mozem kupit za 30 rovno nove kotuce..
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Forest píše:
turbo kamna power píše:
Forest píše: ... takze tri podminky :roll:
1) nehuli
2) majitel neni prase
3) myje auto
... protoze i s autem, ktere dole kouri se da jezdit tak, aby nekourilo (crazy)
bila perlet je super :) za posledni myslim 3 roky nejoblibenejsi barva . jinak mam cernou metlu a myslim ze je na tom uplne stejne jako bila :D . porad aby to jen clovek myl. nejlepsi dle meho nazoru na udrzbu je stribrna metaliza .

Nikdo nerika, ze auto musi hulit jako lokomotiva, i seriovy auta v paraku zakouri ... a zaspini se tim. A ano, auto nechavam umyvat spis destem protoze razim myslenku, ze cim vice se myje, tim vice se lak poskozuje :D Meju ho jen kdyz je treba (jednani, vyjimecna setkani a oslavy nebo kdyz uz se mi zda opravdu spinave).

Mimochodem, mame bileho Praktika 1,4TDI v serii takze myslim, ze mohu hovorit na zaklade praxe - uz nikdy bile auto (bez DPF ... a zde zase plati, ze pokud mozno nikdy auto s DPF) s vznetovym motorem.
myslim ze za posledni 3 roky je bila barva nejoblibenejsi barvou . ja mam cernou metalizu a co se tyce udrzby je na tom jeste hur nez bila.
osobne pokud bilou tak jedine bilou perlet .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Pánové, se to tu nějak rozjelo. To čumím. Bílou má už skoro každej, původně jsem jí chtěl, ale kamarád mi jí rozmluvil a jsem mu za to strašně vděčný.

Na šedou jsem se byl dneska podívat a je to nádhera, teď se stříkají nárazníky, zítra snad dveře. Brzdy se budou také lakovat.

Co se týká čistoty, loni jsem díky zdlouhavému dojíždění a práci neměl tolik času tolik bych si přál, ale teď se budu o auto starat. Snad mu dám to co si zaslouží.
Honz@
Přispěvovatel

Příspěvek od Honz@ »

a nějaký lepší foto nemáš? čekal jsem tmavší šedou ;)
FRS I VB + FMIC, Egr-Off, Kat-Off 186PS/412Nm
OI asv - serie
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

marena tdi píše:myslim ze za posledni 3 roky je bila barva nejoblibenejsi barvou
Aby ne kdyz tu je jeste delsi dobu EU diktat ohledne emisnich norem takze snad kazde auto se vznetovym motorem je vybaveno DPFkem.

Jinak s tou perleti nelze nezli nesouhlasit.

tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Dalsi fotky budou az to bude hotove;)
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Tak dnes jsem se byl podívat a nedá mi to...

Obrázek

Obrázek

Obrázek
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Jeny
Přispěvovatel

Příspěvek od Jeny »

Radost pohledět. Kola z erka pěkně sluší.
Leon ASZ, fmic, GTB 1756, 209PS 457Nm mírný kouř, Brembo 323mm a 280mm
Leon/kissiakos
Aktivista

je to pekneee
Odpovědět

Zpět na „Vozy členů fóra“