Škoda Fabia RS - pomalým tempem k cíli
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Leon/kissiakos
- Aktivista
samozrejme ze to bude umyvat uz ked robi celolak... nevidim v tom problem..a siva a biela sa spini rovnako...
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
-
Forest
- Aktivista
Tak ona "samozrejmost" je relativni - napriklad, clovek by treba cekal, ze kdyz se nekdo rozhodne pouzit nove kvalitni desticky, tak necha srovnat kotouce na soustruhu ... a jsou taci, kteri tak neucini a placnou to na rezate kotouce.Leon/kissiakos píše:samozrejme ze to bude umyvat uz ked robi celolak... nevidim v tom problem..a siva a biela sa spini rovnako...
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
turbo kamna power
- Aktivista
...co?Forest píše:... takze tri podminkyturbo kamna power píše:Pokud to nehulí jako lokomotiva a dotyčný není prase a auto jednou za čas umeje, tak proč ne...?
jaký podmínky, umývat auto je snad normální, a auto, který nehulí mi příjde taky normální Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
Forest
- Aktivista
1) nehuliturbo kamna power píše:...co?Forest píše:... takze tri podminkyturbo kamna power píše:Pokud to nehulí jako lokomotiva a dotyčný není prase a auto jednou za čas umeje, tak proč ne...?jaký podmínky, umývat auto je snad normální, a auto, který nehulí mi příjde taky normální
to možná jen ty jezdíš s dýmovnicí a auto necháš umývat jen deštěm
(soudě podle reakce)
Btw. jestli dobře počítám, jsou to 2 podmínky
2) majitel neni prase
3) myje auto
... protoze i s autem, ktere dole kouri se da jezdit tak, aby nekourilo
Nikdo nerika, ze auto musi hulit jako lokomotiva, i seriovy auta v paraku zakouri ... a zaspini se tim. A ano, auto nechavam umyvat spis destem protoze razim myslenku, ze cim vice se myje, tim vice se lak poskozuje
Mimochodem, mame bileho Praktika 1,4TDI v serii takze myslim, ze mohu hovorit na zaklade praxe - uz nikdy bile auto (bez DPF ... a zde zase plati, ze pokud mozno nikdy auto s DPF) s vznetovym motorem.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
- Leon/kissiakos
- Aktivista
Forest píše:
Tak ona "samozrejmost" je relativni - napriklad, clovek by treba cekal, ze kdyz se nekdo rozhodne pouzit nove kvalitni desticky, tak necha srovnat kotouce na soustruhu ... a jsou taci, kteri tak neucini a placnou to na rezate kotouce.Leon/kissiakos píše:samozrejme ze to bude umyvat uz ked robi celolak... nevidim v tom problem..a siva a biela sa spini rovnako...
keby bol doma sustruh nie je problem... ale ked mam niekomu dat 10e za to tak to mozem kupit za 30 rovno nove kotuce..
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
- marena tdi
- Aktivista
myslim ze za posledni 3 roky je bila barva nejoblibenejsi barvou . ja mam cernou metalizu a co se tyce udrzby je na tom jeste hur nez bila.Forest píše:1) nehuliturbo kamna power píše:...co?Forest píše: ... takze tri podminkyjaký podmínky, umývat auto je snad normální, a auto, který nehulí mi příjde taky normální
to možná jen ty jezdíš s dýmovnicí a auto necháš umývat jen deštěm
(soudě podle reakce)
Btw. jestli dobře počítám, jsou to 2 podmínky
2) majitel neni prase
3) myje auto
... protoze i s autem, ktere dole kouri se da jezdit tak, aby nekourilo![]()
bila perlet je superza posledni myslim 3 roky nejoblibenejsi barva . jinak mam cernou metlu a myslim ze je na tom uplne stejne jako bila
. porad aby to jen clovek myl. nejlepsi dle meho nazoru na udrzbu je stribrna metaliza .
Nikdo nerika, ze auto musi hulit jako lokomotiva, i seriovy auta v paraku zakouri ... a zaspini se tim. A ano, auto nechavam umyvat spis destem protoze razim myslenku, ze cim vice se myje, tim vice se lak poskozujeMeju ho jen kdyz je treba (jednani, vyjimecna setkani a oslavy nebo kdyz uz se mi zda opravdu spinave).
Mimochodem, mame bileho Praktika 1,4TDI v serii takze myslim, ze mohu hovorit na zaklade praxe - uz nikdy bile auto (bez DPF ... a zde zase plati, ze pokud mozno nikdy auto s DPF) s vznetovym motorem.
osobne pokud bilou tak jedine bilou perlet .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Pánové, se to tu nějak rozjelo. To čumím. Bílou má už skoro každej, původně jsem jí chtěl, ale kamarád mi jí rozmluvil a jsem mu za to strašně vděčný.
Na šedou jsem se byl dneska podívat a je to nádhera, teď se stříkají nárazníky, zítra snad dveře. Brzdy se budou také lakovat.
Co se týká čistoty, loni jsem díky zdlouhavému dojíždění a práci neměl tolik času tolik bych si přál, ale teď se budu o auto starat. Snad mu dám to co si zaslouží.
Na šedou jsem se byl dneska podívat a je to nádhera, teď se stříkají nárazníky, zítra snad dveře. Brzdy se budou také lakovat.
Co se týká čistoty, loni jsem díky zdlouhavému dojíždění a práci neměl tolik času tolik bych si přál, ale teď se budu o auto starat. Snad mu dám to co si zaslouží.
-
Forest
- Aktivista
Aby ne kdyz tu je jeste delsi dobu EU diktat ohledne emisnich norem takze snad kazde auto se vznetovym motorem je vybaveno DPFkem.marena tdi píše:myslim ze za posledni 3 roky je bila barva nejoblibenejsi barvou
Jinak s tou perleti nelze nezli nesouhlasit.
- Leon/kissiakos
- Aktivista
je to pekneee