Autocom

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
maha007
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od maha007 »

domdac píše:Zdravím nenabízí nekdo jen software delphi? děkuji.
tady je ke stažení Delphi
http://www.obd2repair.com/news/autocom- ... a-593.html
BMW e39 530d
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

maha007 píše:
domdac píše:Zdravím nenabízí nekdo jen software delphi? děkuji.
tady je ke stažení Delphi
http://www.obd2repair.com/news/autocom- ... a-593.html
chtěl bych si na ten program jen podívat a zkusit ho v demo modu,ale po instalaci a zadání key to chce připojení na net,když připojení vypnu,tak se dál nedostanu a když připojení povolím,tak napíše neznámé ser.číslo.
Jako seriové číslo používám 100251,vím že se jedná asi o crack programu a připojení by mělo být asi zakázené.Lze to tedy nějak spustit i bez hardware jen tak? Pokud ano tak prosím o radu jak,díky moc
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

Lebo si nenakopiroval patch. Aj ked to spravis podla toho dostanes len subor Fileactivation.xml na aktivaciu a to nikto zadarmo neaktivuje ;) Ina mjanulik nechapem ze pol roka riesis diagnostiku a nic najdi niekoho v okoli kto predava ked chces vidiet jak to v programe vyzera nech ju predvedie alebo kup a ked sa nebude pozdavat tak ju predas dalej nechapem co tu tolko riesis
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

Je pravda ze jsem to řešil již před pul rokem ale jen tak okrajově a pak už nic ted cca měsíc vždy po večerech jsem to tak začal studovat vic tak prostě sbiram info všude možně když vždy něco kupuji tak chci o tom vědět všechno ,prodat to mužů to je mi jasné ale chci něco co mi bude vyhovovat a co nebudu muset vracet, nechci kupovat věci abych je pak prodával s prodelkem nebo pak zjistil ze je to na hovno ale i tak díky
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

Je pravda ze jsem to řešil již před pul rokem ale jen tak okrajově a pak už nic ted cca měsíc vždy po večerech jsem to tak začal studovat vic tak prostě sbiram info všude možně když vždy něco kupuji tak chci o tom vědět všechno ,prodat to mužů to je mi jasné ale chci něco co mi bude vyhovovat a co nebudu muset vracet, nechci kupovat věci abych je pak prodával s prodelkem nebo pak zjistil ze je to na hovno ale i tak díky
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

resite tu voloviny.
but si to kup nebo ne a nepis tu take bludy pul roku tu pises same bludy..autocom funguje a hotovo.
nekdy je lepsi jak nejake jine..
kdybych ja mnel tak cekat tak jakl ty tak tak servis muzu zavrit..
proste koupis nepujde zahodis...a jedes dal...a neres tu nejake dema ,info atd ..info ti nepomuze pokud nic nevis o auto elektronice...az zacnes delat hybryd tak se ti postavi aji vlasy aji bez diagnostiky.
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

Trollhättan, Švédsko (12.12.2025) - Na tlačovej konferenecii nám dnes správca konkurznej podstaty švédskej spoločnosti AUTOCOM Diagnostic Partner AB povedal, že sa mu konečne podarilo predať posledné skladové zásoby produktu Autocom CDP+++++++++.

Posledným zákazníkom sa stal pán M. Janulík z Českej republiky. "Už od útlej mladosti som túžil stať sa vlastníkom tejto diagnostiky, ale nevedel som sa rozhodnúť, aký typ a kde si ho mám kúpiť", povedal pán Janulík.

"Po výhre v Lotte v roku 2020 som sa rozhodol, že si zaobstarám originál tohto zariadenia. Aby som však mal stopercentnú istotu, že prístroj bude v poriadku, a z dôveryhodného zdroja, rozhodol som sa ho kúpiť priamo vo Švédsku a ešte pred kúpou ho poriadne preveriť. Tri roky mi zabralo postavenie pojazdného elektronického laboratória, vybaveného elektrónovým mikroskopom a kvantovým počítačom. Laboratórium som postavil na podvozku Tatry 815. Ďalší rok zabralo hľadanie sponzorov na zaplatenie nafty pre severskú expedíciu. No a posledný rok som strávil v pojazdnom laboratóriu odstavenom na pozemku neďaleko spoločnosti AUTOCOM AB. Žiaľ, medzičasom spoločnosť AUTOCOM skrachovala, ale som rád, že sa mi vec napriek tomu podarilo dotiahnuť do úspešného konca. Týmto sa chcem poďakovať správcovi konkurznej podstaty spoločnosti AUTOCOM Diagnostic Partner AB, pánovi Trollovi Johansenovi za trpezlivosť a obyvateľom obce Trollhättan, ktorí mi počas toho roka, keď prebiehali testy prístroja, zdarma nosili jedlo. Ešte raz srdečná vďaka !"
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

JOE, pekny, on to stejne nepochopi.Jeste se zepta, jestli je to fakt, ze Svedi
zkrachovali.
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

:)
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

jo to urcite?pockame si. (rofl)
roman
Přispěvovatel

Příspěvek od roman »

Tak to vypadalo, že dnešní den mi moc dobré nálady nepřinese, nějak se mi nedařilo, ale JOE ty jsi to zachránil.
Moc dobrý příspěvek, je příjemné se trochu pobavit.
:D :) (noteeth) ;) :P (rofl) :-D :-)

Roman
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

Ha ha velice vtipné
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

Jen jsem se jen ptal, když něco nevin tak se zeptam ,já si taky z nikoho srandu nedělám
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

Aj sranda musi byt ;)
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

mjanulik píše:Ha ha velice vtipné
neber si to osobne, ak som sa ťa dotkol, tak sa ospravedlňujem.

u nás sa vraví, že špekuluje ako Mara s pičou. vidím paralely. proste hľadáš istoty tam, kde nie sú. ako našich 40% voličov, voliacich sociálnu demokraciu.
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“