Lancia lybra 2.4 jtd
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
marian.marcin
- Přispěvovatel
https://www.youtube.com/watch?v=9AY4K7A ... Bg&index=1
hosi co by ste povedali, co tomu je?
s ladenymi zvodmi to klepalo este viac dajme tomu ale to tam bol vyfuk, cize teraz je to cele hlucne, takze az tak to nepocut, je tam iba koleno, hlava je po GO a to uz druha! vola ok, rozvod ok, vstreky ok, mazanie ok, do uvahy prichadza iba spodok relativne ale ak niekto nieco zaregistruje tak sem s tym, dakujem
hosi co by ste povedali, co tomu je?
s ladenymi zvodmi to klepalo este viac dajme tomu ale to tam bol vyfuk, cize teraz je to cele hlucne, takze az tak to nepocut, je tam iba koleno, hlava je po GO a to uz druha! vola ok, rozvod ok, vstreky ok, mazanie ok, do uvahy prichadza iba spodok relativne ale ak niekto nieco zaregistruje tak sem s tym, dakujem
vstreky su ok aj tesnia, voditka su tiez ok, je to vlastne stara hlaava po GO a voditka boli ok a nemenili sa, v hlave su nove ventily, je zarovnana a odtlakovana...ja som kupil jednu hlavu, zgeneralkoval som ju ja doma, ta zo zaciatku cingala a potom klepala z 5. valca, nemenil som na nej voditka a nevedel som v akom bola pre tym stave tak som si myslel ze tie zvonia...reku pomyslel som si ze som to na chuja spravil tak som dal staru hlavu ktora bola na aute zgeneralkovat do madarska a klepe to tiez...zdvihatka su pekne zaliate v oleji ako maju, vole dobre a kebyze pridem prvy krat k autu tak poviem ze je tam 2,0 mm vola na ventiloch...mimochodom stara hlava bola uplne ok, len som ju chcel zgeneralkovat popripade skontrolovat ventily, vole atd. aby to bolo pripravene, ale narobil som si iba starosti ako som otvoril motor
- marena tdi
- Aktivista
Jojo kamos ma kapu a lehlo mu turbo a z vrakace a na nety jsme nesehnali. Nakonec jsem u kamose sehnal z libry. V kape je turbo s geometrickym naklapenim lopazet a to z lybry je obyc obtok. Tak bych tomu chtel lehce zvysit tlak a pak zrosku doladit soft... dik za rady. Jinak tak jeste mame motor z kapy a kamos ma i z lybrykubos4 píše:ahoj, jazdit jazdi, ale trvalo dlhsi cas kym som nasiel vhodneho darcu na motor a nasiel som, teda aspon dufam ze dobrehotento vykend prehadzujem motor a zacne sa doladovat...
myslis na na seriovom IHI?
Fabia ATD turbo VA 96kw, FMIC, C čidlo, 6q FSM->vyměna motoru za ASZ