Já jsem zase popsal svoji zkušenost. Moje auto má 385000, mamčino přes 400000, taťkovo 395000, bráchovi dvě toleda 250000-300000 - všechno originál pumpy bez jedinýho problému. Teď naposledy jsem se koukal a budu muset asi vyměnit dřív řemenici jak je ošoupaná (ostrá) od toho klíňákuThrashTheTrash píše:Spíš bych to viděl jinak, vem si že ti dám svyho III golfa TDI 1Z na výměnu rozvodů. Ty řekneš, jo pumpa se točí krásně, nechám ji tam a bude to mít 180 tis km najeto poctivě. Ujedu pár tis km a vodní pumpa se zadře, nebo začne týct a já ti položím pak otázku, proč si tu pumpu nevyměnil?
Protože byla na pohled, nebo tak podobně dobrá?Měl si ji vyměnit preventivně, 1100 kč mě nezabije.
Neberte to nikdo jako urážku nebo cokoliv jiného, jen uvádím případ z mé praxe, kdy mě majitel chtěl málem zastřelit za podobný případ, protože sem si myslel, že ta pumpa je dobrá

To JohnyFlat:
Ono se na ty nižší bezpečnosti najelo už i u aut, počkejte až začnou ke klempířům jezdit auta ne ani tak schnilý ale rozlámaný a popraskaný