že by konec čipování ??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
právě proto to nebude tak horkýSlavkov píše:Jsem moc zvědav, co z vládního návrhu udělají pozměňovací návrhy PSČR... to vznikne zase megapaskvíl... ten se bude odkazovat na speciální předpis, který teprve následně vznikne "horkou jehlou" - nějaká prováděcí vyhláška... a to teprve bude žrádlo
Vše samozřejmě s haldou odkazů na všelijaká harmonizační ustanovení a předpisy EU...

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
-
- Přispěvovatel
Dotaz na auto v popisu, má šanci projít na emisích? Na volnoběh nekouří když ho vytočíš tak jako na emisích. Kouří pod zátěži, výkon mi nemají jak zjistit a jak píšou že od nového roku se budou auta připojovat na emisích na diagnostiku a na live data v readiness tak toho se nebojím jelikož O1 rok 2003 není OBD2 kompatibilní tudíž readiness nelze zjistit.
Takže se bojím jen z výsledku naměřených hodnot, chybu kterou hlásí diag. že je problém s EGR (je OFF) ta se dá nadobro vymazat ?
Doteď jsem technickou procházel s autem legálně, jen ty emise nikdy neměřili = to jsem nejezdil po známosti. Od nového roku už, ale budou muset měřit.
Zajímají mě pouze ty emise a jak na ně ??
Takže se bojím jen z výsledku naměřených hodnot, chybu kterou hlásí diag. že je problém s EGR (je OFF) ta se dá nadobro vymazat ?
Doteď jsem technickou procházel s autem legálně, jen ty emise nikdy neměřili = to jsem nejezdil po známosti. Od nového roku už, ale budou muset měřit.
Zajímají mě pouze ty emise a jak na ně ??
Octa TDI ALH S764,VA,EGR off,KAT off,GGU + jednohmota,spojka HDS,brzdy RS powered by TDIfun 155PS/373nm
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nema auto readiness tak smazes pred emisemi chybu a hotovo. Nejde na to prijit a nez to hodi chybu, tak se musi neco naject. Nebo na ME dat egr on
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]