Nechybi G3 nekomu?? Oprava G2.

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomtt
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tomtt »

G2 je G2, je to ikona přelomu 80-tých a 90. let nejen v Německu. Symbol jednoduchosti ze které vyplývá spolehlivost (kde nic není, tam se nemá co po..at) ...... Poslední poctivý Golf - kovařina od VW, G3 už se tolik nepoved. ;). G2 jezdí mraky např. v polsku, za parádní kousek si ale nechají taky zaplatit.
Octa 1 s nesmrtelnou chrochtačkou AGR, Alhambra 1,9Tdi AFN s půl mega na tachu, VW Kafer 1302S rok 1972 - motor 1600ccm(zatím bez úprav), AUDI 100 C3 doutník s pětihrnkovou komůrkou 2,0TD R5.
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Tom89 píše:Mám G2 1.6 TD a nedám na ní dopustit i do běžného provozu je to auto jen loni sem měl havarku sní takže ted rok sem sní nejel a už mě začíná chybět :D......WOBE zajet si někdy k moři od Bulharska počínaje končívaje Černou Horou a nepochopíš co tam uvidíš :D

No především těma novejma sráčema jako BLS OII se tam člověk bojí i ject. Hrůůůůza jakej nabral automobilovej sektor spád. Samej Zgarb co je po 200tis. km po smrti. WOB si ale libuje
Tom89
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom89 »

fekálek píše:
Tom89 píše:Mám G2 1.6 TD a nedám na ní dopustit i do běžného provozu je to auto jen loni sem měl havarku sní takže ted rok sem sní nejel a už mě začíná chybět :D......WOBE zajet si někdy k moři od Bulharska počínaje končívaje Černou Horou a nepochopíš co tam uvidíš :D

No především těma novejma sráčema jako BLS OII se tam člověk bojí i ject. Hrůůůůza jakej nabral automobilovej sektor spád. Samej Zgarb co je po 200tis. km po smrti. WOB si ale libuje
nebojí se tam ject hlavně tu G2 když už spraví všude a za málo"je to také univerzální auto"kde pasuje snad vše od mladších ročníku vw......Kolik jich jezdí v Bosně kde byla další továrna VW a jezdí i v denním provozu :D
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

dnešní ukázka "kvality" a jak něko napsal "efektivity" výroby...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

1.majitel důchodce nebouráno rok 2004 co dodat....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tomtt
Přispěvovatel

Příspěvek od tomtt »

Hyundé.....co dodat? Já mám na svojem VW G3 celý výfuk origo z 93 roku. G3 ale nijak nehájím - nebrzdí, s motorem 1,9D nejede, ale za 5 let co ho mám jsem měnil pouze zadní tlumiče a samozřejmě spotřební věci jako brzd. desky, filtry apod.. Proto jsem si ho pořídil - chci jezdit a ne se v tom hrabat..... :)
Octa 1 s nesmrtelnou chrochtačkou AGR, Alhambra 1,9Tdi AFN s půl mega na tachu, VW Kafer 1302S rok 1972 - motor 1600ccm(zatím bez úprav), AUDI 100 C3 doutník s pětihrnkovou komůrkou 2,0TD R5.
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

Az pojedu kolem, tak tu 2ku schvalne vyfotim zespodu ;)
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

blonn píše:Az pojedu kolem, tak tu 2ku schvalne vyfotim zespodu ;)
vem si pytlík až budeš blít.

Mě projel šrobouvák nápravnicí skrz na skrz...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Posuzovat cokoliv jen svými zkušenostmi s jedním vozem není moc objektivní, že? Připadáš mi jako jedna známá, kterou podvedl její muž a ta od té doby považuje všechny muže za stejné parchanty a na mužské pokolení zanevřela..Jinak majitelé spolehlivých aut mají jedno společné, když se něco po nějaké době stane, hrozně se diví, jakto, že se to posralo..? Dnes jsem potkal starší zákaznici a ta povídá, ahoj, tak se mi to auto začíná sypat, co budu dělat? Na nové nemám, ani jej nechci a co si koupím? A já jí říkám, ale vždyť auto má krásnou karoserii, motoricky je bezvadné, závady nebyly téměř žádné, tak co se stalo? Ale, otevírala jsem nádrž a upadlo to víčko nádrže, ten plech..Tak jsem propadl smíchu a říkám , a víte kolik tomu autu je? No to si nepamatuji, ale kouknu se, vyndala techničák a tam byl rok 1997/Malá lancie s motorem FIRE/..A ona povídá, ježišimarjá, vždyť je mu skoro 20 let.... :)
To jiní majitelé jsou na tom hůře,.např. jiný známý je z málo ojetého a mladého Superba za velké prachy zděšen..Neustále navštěvuje servis..Jo, mládí není žádná výhra, často je to naopak..
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

počkat počkat, on koncern jezdí do servisu a 20let stará lancie je v pohodě?

Dík právě jsi mi dal totiž zapravdu.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Wobe chytáš se za slova do servisu jezdí všechno jen je servis a servis destičky a olej na takový vráně je otázka pár korun ne jak když jdeš na garančku a necháš tam za malý servis bůrka a jako bonus dostaneš razítko a možná stromeček nebo bombón...

co můj příspěvek výše co mi k tomu řekneš taky starej pekáč? co je podle tebe best kvalita začínám se v tom ztrácet (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tomtt
Přispěvovatel

Příspěvek od tomtt »

Je to taky o najetých km - obecně malá auta jako např. Micra, apod. toho najezdí zlomek toho co např. Volvo V70. Brácha si dovezl z Německa motorku BMW R1150 GS se 178 tis. km a po technické stránce není té motorce co vytknout - vše včetně ABS funkční, motor tichounký a suchý, řazení že by nejeden japonec záviděl, brzdy a podvozek TOP stav. Chtěl bych vidět KTM po těch km..... :D
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

V70 je jak stará
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

tomtt píše:Je to taky o najetých km - obecně malá auta jako např. Micra, apod. toho najezdí zlomek toho co např. Volvo V70. Brácha si dovezl z Německa motorku BMW R1150 GS se 178 tis. km a po technické stránce není té motorce co vytknout - vše včetně ABS funkční, motor tichounký a suchý, řazení že by nejeden japonec záviděl, brzdy a podvozek TOP stav. Chtěl bych vidět KTM po těch km..... :D
1150 gs není zlý po stránce motorický, ale od tý suchý spojky do převodovky a následně ven do kardanu až ke kolu to už tak valný není. Jsou kusy co najednou 120 a pak to přijde naráz, ale jsou i kusy co jsou na tom stejně po 70 ať se o to staráš sebelíp.
Ale tenhle velký nájezd je od polikače km, co to asi kolem komína moc netrápil.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Nemůžu říci co je dobré, protože jsou to cenné informace. Já je tady vyžvaním, lidi si to přečtou a začnou ty auta kupovat, všechny vykoupí a já bu´d budu muset kupovat poslední předražené a nebo si nechat zajít chu´t. Nebu´d včerejší, dneska má největší cenu informace a pokud je to informace že G2 už měla být dávno ve šrotu, tak taková informace mi nevadí, protože je to fakt.

Fakt si myslíš že budu řešit hjundé, kiu a dajhatshu (dajčíču) ? :roll:
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

Nejdřív jsem si myslel, že to myslíš ironicky, proto jsem si to přečetl dvakrát. Ale to co jsi napsal fakt myslíš vážně?
Možná moc přeceňuješ váhu svojí osoby a tvých informací :o
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“