Přesně, popsal jsi můj příběh, kdy jsem dělal poprvé Vito, prasklou hlavu a když jsem sundal dekl, zasáhl mne blesk...Nařídil jsem majiteli, aby dlabal a dlabal, měl na to celý víkend, bylo to ve stodole..
Všechno má svoje, ale je třeba si přiznat, že jsou dobré konstrukce a špatné. Ale je pravda, že věřím tomu, že má na to vliv jízda, zedníci a většina firemních aut dostávají zabrat a ono je to v podstatě dobře..Máš majitele, kteří pořád něco řeší, mají pořád něco a hlavně vibrace, a stačí se s takovým joudou svézt a je hned vidět, čím to je.Protože vibrace nejsou jen na podvozku a v kastli, ale vibrují i ty vstřiky a podle toho to poté vypadá. Ten pán co mi to prodal, úplně v klidu jel ve čtyřicítce ve vesnici na zařazenou šestku...obdivuji Quattro že to přežilo..Mě jak začne někdo slinit o spotřebě, tak si říkám, chudák auto..Třeba fekálek se rozčiluje, přitom Pd ve Fabii je dobré řešení, motor si s autem hraje a taky proto motor je držák..Já tohle nikdy moc nesledoval, kilometrům nikdy nevěřím,ale tenhle případ mě zaskočil, měl jsem zato, že je vystaráno možná až k vrakovišti. Měl jsem z té práce radost, která mne ale přešla..A jsem rád, že jsem se auta zbavil, nervy mám jen jedny.. 

nepropadat panice...