Octavia I tajny vypinac
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
neviem ale heslo je jednoduche nic nie je stopercentne! Vse co clovek v zmysle zabezpecenia vymysli sa da aj obist. Ale niekto to uz spominal tusim. Proste ak ma niekto seriove zabezpecenie je to fajn ale seriove znamena ze niekto pride na to casom ako seriove veci obist. jednoducho si to zadovazi a ludia su rozne inteligentny a casom pridu na vela veci ako a preco boli tak a tak vymyslene a dopracuju sa k postupu ako to funguje ci sa budeme bavit o HW alebo SW
. A potom uz nie je velky problem ako to otocit v svoj prospech. Preto si myslim ze ak si clovek '' inteligentne'' vyriesi tajny vypinac myslim ze ak sa aj do auta niekto dostane, moze mu dost dlho trvat kym pride na to preco to nejde nakopnut (ODTIAHNUTIU NEJDE asi ZABRANIT :O) ). A cesta? treba si nastudovat schemu daneho auta a najdete vela bodov ktore ked rozpojite proste to auto nema sancu nastartovat a navyse aj pri opakovanych pokusoch o start nijaku chybu nezapise do RJ a ak teda zlodej nezacne kontrolovat kabelaz na co su pripravky, tak sa narobi a nahlada co vlastne tak i tak
. A dane miesto je dobre rozpojit relatkom ktore ako budete spinat je zase na vas. Moznosti je vela :O) naozaj vela, niektore tu boli spomenute a daju sa aj nakombinovat to znamena najprv spravite to pak trebarz to a mozete startovat. A bez splneni jednej ci druhej podmienky to proste nepojde.
Spinat len podavacie cerpadlo si osobne myslim nie je najstastejsie riesenie ide to lahko aj obist staci nan pripojit 12V a znova ide skor som mal na mysli nejake body ktore pred startovanim zopne RJ . Tajny vypinac ak nim spinate uz nieco tak bacha na prud ktory ma nim ist !!! Preto je logickejsie ovladat nieco cez rele a da sa to tak zapojit ze pri vypnuti kluca sa obvod rozpadne a zase je potrebne zopakovat proceduru. Takze aj keby mal niekto vas klucik este mu je to h... platne
.
A nejaky seriovy alarm DVOJCESTNY k tomu , osobne si myslim celkom fajn kombinacia. Or pre prachatejsich GSM aj ked doma mam jeden na plosaku postaveny za par supiek len k tomu pripojite nejaku NOKIU 6210 6310 a zase je to len otazka prisposobenia pre iny mob. A dostat aj hotove pripravky aj s cidlom zrychlenia, co znamena ze ked ho rozumne nastavite vie to vyhodnotit pohnutie auta v rovine x,y.z a poslat vam sms alebo proste zacat volat :O), nie je problem. A zase to nie je seria! .Co nikto predom nevie ze to tam je a kde. Pokial si nedonesie rusicku :O).
To len pre inspiraciu
Jo a zabudol som dodat, vse sa da urobit tak ze budete mat akoby cast na zapnutie (tajnych tlacitiek, magnetickych kontaktov, vypinacov, ...) a na cast ktoru ma zopnut. A tuto cast ked uz zopne tak ju nerozopne ani pri 130km/hod :O) az ked vypnes motor. Proste to rele zapojis tak ze ostane zopnute medzi zemou a vodicom od spinacej skrinky (cierny vodic vacsinou ci inak vodic 15) a to uz len ked prdne rele :O) co vsak moze aj ine trebarz co spina vstrekovacie cerpadlo
...
A xcem vidiet zlodeja ktory si sadne do auta a bude tam hladat 2 hodky tajne tlacitko :O) ...a ked nie je len jedno :O)))))) ale dva a zalezi ktore prve stlacis a alebo zopnes magnetom a kedy otocis klucom .
Skor chyti nervy a rozbie mi co bude moc
no a auto ostane.... snad
)
lepsie ako drotom do oka....
Spinat len podavacie cerpadlo si osobne myslim nie je najstastejsie riesenie ide to lahko aj obist staci nan pripojit 12V a znova ide skor som mal na mysli nejake body ktore pred startovanim zopne RJ . Tajny vypinac ak nim spinate uz nieco tak bacha na prud ktory ma nim ist !!! Preto je logickejsie ovladat nieco cez rele a da sa to tak zapojit ze pri vypnuti kluca sa obvod rozpadne a zase je potrebne zopakovat proceduru. Takze aj keby mal niekto vas klucik este mu je to h... platne
A nejaky seriovy alarm DVOJCESTNY k tomu , osobne si myslim celkom fajn kombinacia. Or pre prachatejsich GSM aj ked doma mam jeden na plosaku postaveny za par supiek len k tomu pripojite nejaku NOKIU 6210 6310 a zase je to len otazka prisposobenia pre iny mob. A dostat aj hotove pripravky aj s cidlom zrychlenia, co znamena ze ked ho rozumne nastavite vie to vyhodnotit pohnutie auta v rovine x,y.z a poslat vam sms alebo proste zacat volat :O), nie je problem. A zase to nie je seria! .Co nikto predom nevie ze to tam je a kde. Pokial si nedonesie rusicku :O).
To len pre inspiraciu
Jo a zabudol som dodat, vse sa da urobit tak ze budete mat akoby cast na zapnutie (tajnych tlacitiek, magnetickych kontaktov, vypinacov, ...) a na cast ktoru ma zopnut. A tuto cast ked uz zopne tak ju nerozopne ani pri 130km/hod :O) az ked vypnes motor. Proste to rele zapojis tak ze ostane zopnute medzi zemou a vodicom od spinacej skrinky (cierny vodic vacsinou ci inak vodic 15) a to uz len ked prdne rele :O) co vsak moze aj ine trebarz co spina vstrekovacie cerpadlo
A xcem vidiet zlodeja ktory si sadne do auta a bude tam hladat 2 hodky tajne tlacitko :O) ...a ked nie je len jedno :O)))))) ale dva a zalezi ktore prve stlacis a alebo zopnes magnetom a kedy otocis klucom .
Skor chyti nervy a rozbie mi co bude moc
Naposledy upravil(a) jordee_23 dne 14 lis 2007, 14:58, celkem upraveno 1 x.
tom:Proti tobě nic ale už je tu spousta špekulantů kteří jsou moc zvědavítom4550 píše:kdo se tu pta jak obejit zabezpeceni? zjistuje se tu jak udelat co nejefektivnejsi zabezpeceni za minimum financi.Racer píše:Já osobně a myslím že i spousta dalších lidí by byla ráda kdyby se na tomto foru nezveřejnovala informace jak obejít zabezpečení . Uvědomte si že jezdíte v koncernovejch autech a ty se podle statistik nejvíce kradou a vy chcete zveřejnovat návody jak na to ? Pro boha ! Nezlobte se na mě ale usnadnovat práci začínajícím zlodějíčkům není podle mě to správné ! Bugs určitě ví o čem mluví a bylo by dobré kdyby si to nechal pro sebe popřípadě poradil dotyčnému při osobním kontaktu a snad nejaké to zabezpečení i namontoval .
Nejlepší obrana je uzavřená a zaplacená pojistkaNěkdo psal že prej přivařené auto o nápravy ke kolejnicím ale to je hloupost
i to se dá upálit
warhead_cz : kšššc a běž klikat aby paypal rostl

- warhead_cz
- Přispěvovatel
smazat me sem idiot 
Naposledy upravil(a) warhead_cz dne 14 lis 2007, 15:51, celkem upraveno 1 x.
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI 
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- warhead_cz
- Přispěvovatel
diky moc , takhle jsem si to nejak predstavoval a ne jak Bugs.Bunnyjordee_23 píše:neviem ale heslo je jednoduche nic nie je stopercentne! Vse co clovek v zmysle zabezpecenia vymysli sa da aj obist. Ale niekto to uz spominal tusim. Proste ak ma niekto seriove zabezpecenie je to fajn ale seriove znamena ze niekto pride na to casom ako seriove veci obist. jednoducho si to zadovazi a ludia su rozne inteligentny a casom pridu na vela veci ako a preco boli tak a tak vymyslene a dopracuju sa k postupu ako to funguje ci sa budeme bavit o HW alebo SW. A potom uz nie je velky problem ako to otocit v svoj prospech. Preto si myslim ze ak si clovek '' inteligentne'' vyriesi tajny vypinac myslim ze ak sa aj do auta niekto dostane, moze mu dost dlho trvat kym pride na to preco to nejde nakopnut (ODTIAHNUTIU NEJDE asi ZABRANIT :O) ). A cesta? treba si nastudovat schemu daneho auta a najdete vela bodov ktore ked rozpojite proste to auto nema sancu nastartovat a navyse aj pri opakovanych pokusoch o start nijaku chybu nezapise do RJ a ak teda zlodej nezacne kontrolovat kabelaz na co su pripravky, tak sa narobi a nahlada co vlastne tak i tak
. A dane miesto je dobre rozpojit relatkom ktore ako budete spinat je zase na vas. Moznosti je vela :O) naozaj vela, niektore tu boli spomenute a daju sa aj nakombinovat to znamena najprv spravite to pak trebarz to a mozete startovat. A bez splneni jednej ci druhej podmienky to proste nepojde.
Spinat len podavacie cerpadlo si osobne myslim nie je najstastejsie riesenie ide to lahko aj obist staci nan pripojit 12V a znova ide skor som mal na mysli nejake body ktore pred startovanim zopne RJ . Tajny vypinac ak nim spinate uz nieco tak bacha na prud ktory ma nim ist !!! Preto je logickejsie ovladat nieco cez rele a da sa to tak zapojit ze pri vypnuti kluca sa obvod rozpadne a zase je potrebne zopakovat proceduru. Takze aj keby mal niekto vas klucik este mu je to h... platne.
To len pre inspiraciu
Jo a zabudol som dodat, vse sa da urobit tak ze budete mat akoby cast na zapnutie (tajnych tlacitiek, magnetickych kontaktov, vypinacov, ...) a na cast ktoru ma zopnut. A tuto cast ked uz zopne tak ju nerozopne ani pri 130km/hod :O) az ked vypnes motor. Proste to rele zapojis tak ze ostane zopnute medzi zemou a vodicom od spinacej skrinky (cierny vodic vacsinou ci inak vodic 15) a to uz len ked prdne rele :O) co vsak moze aj ine trebarz co spina vstrekovacie cerpadlo...
Skor chyti nervy a rozbie mi co bude mocno a auto ostane.... snad
)
O1 ASV 01 chip 110kW
Ty mi to napis, predpokladam, ze mas ve svem aute taky nejake zabezpeceni tak aby ti nikdo do dvou minut nikdo s neujel a to je presneBugs.Bunny píše:Napište prosím někdo kam má tom4550 umístit a k čemu připojit vypínač ať je toto téma k něčemu. Možná si založím své téma abych se tu nedopouštěl nekázně a neremcal do tajných vypínačů.
to co me zajima. pokud pusobim neduveryhodne, mimochodem ty na me taky, tak navrhuju dat tento zpusob nekomu koho znas pobliz Brna nebo v Brne a kdo by to dokazal zapojit. Chapu, ze je to take mozna tvoje know how a chces to zpenezit, ale to jsi mel jasne napsat. Takze si rekni cenu. otazka je jak pak muzu ja verit tobe popr. tvemu znamemu, ze me neobtahnete o prachy za neco co bude budit dojem zabezpeceni, protoze ja tomu sam nerozumim a evidentne lide na foru taky nevi.
O1 ASV 01 chip 110kW
- Bugs.Bunny
- Aktivista
myslel jsem samozrejme na mail nebo na SZ, tak neslovickar. Nebo jak rikas tak to napis Humlovi pokud ti nejde o penize tak nevidim v tom zadny problem.Uz jsme to spolu resili, ale nenasli jsme zpusob, respektive jsme netusili (otazka zni kolik je na tom pravdy), ze vsechna zvazena reseni jsou do "2 minut" prolomitelna.Bugs.Bunny píše:Myslíš, že tady na fóru napíšu jak mám zabezpečené auto???? To jsi vážně nemyslel viď.![]()
![]()
Fakt nemám potřebu tahat z tebe peníze. Mám návrh. Psal jsi, že Huml ti něco na autě dělal. Prober to s ním a něco ti určitě navrhne.
diky
tom
O1 ASV 01 chip 110kW
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Pokud jsem si vsimnul tak jsi na vsechny zpusoby psal, ze je to otazka 2 minut nez se da z autem odjet. Porad nerozumim tomu proc by nemohl mit zabezpecene auto stejne nebo podobne jako ty.Bugs.Bunny píše:Huml určitě nějaké zabezpečení vymyslí i bez toho abych ti něco psal a když přečteš toto téma od začátku tak jistě najdeš více způsobů jak tvé auto znepojízdnit.
O1 ASV 01 chip 110kW
- Bugs.Bunny
- Aktivista