ten Tvůj čas musí být opravdu za zlaťáky když děláš takový ptákoviny,ale diagnostika Ti asi učarovala, jinak je někdy lepší to od začátku opravovat jak se má , pak se nediv že to nejede'' ... začalo to poškodením podtlakovej nádoby na turbe ... po výmene proste auto nie a nie ísť tak, ako predtým. Ono ... začalo to vyššou spotrebou ešte o rok skôr, po chybe MAF, ale pripisoval som to tomu, že som použil iný MAF a prevodníkom zvýšil výkon (až to odfajčilo 5. prevodový stupeň). No a potom odišla nádobka ... následovala výmena dielov ... po chybe nádobky som vymenil pre istotu tak nádobu ako aj MAF. Ale auto jazdilo ďalej ako šrot ... pre doplnenie, hovoríme o 81kW ochcávke ...izero píše:pafko, zkus číst, psal jsem o tom na začátku, nebo si dej profil a vylistovat mé příspěvky .. taky jsem už v tady psal, že víra to nebyla (ja nevěřím ani nosu mezi očima), věřit jsem chtel již rok předtím, muj čas je drahý na to, abych měl čas nečemu věřit přes rok a říct si po roku "tak teďka veřím proto, abych o tom psal na dieselforu" ... skutečně těžkopádne myšlenkypafka píše:k tomuto by se měli vyjádřit softvéráři , Ty mají jednotku nejlépe přečtenou, mluvíme ale o TDI!,jen mi nějak uniklo , co jsi vlastně měl s autem za problém, když jsi ho za rok nevyřešil, aby to nebylo -věř , a víra Tvá Tě uzdraví![]()
a tímto zároveň uzavíram pro mně toto vlákno .. bylo určeno jako nápomoc, co se muže vyzkoušet, ne jako soutež, kto dál dochčije, na to nemám čas
... kde bol problém? ... ako zraziť spotrebu naspäť na továrenských 5 litrov, kľudne mať zvýšený výkon cez prevodník a pritom mať auto, ktoré šľape jak má??? ale jinak divadlo dobrý