taky isty cooler aky mam ja
IC Seat Ibiza???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
máš to pekné, kámoš ma na Une turbo takéto IC a akurát je von, tak ho skúsim primerať na octu, inač zaujímjú ma tie trubky vedenie, z čoho je to??material a tak.diky
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Ahoj tak materiál je tenko stěnná trubka železo nerez jde hůř ohýbat a svařované jsem to nechtěl takhle to vypadá líp a přechody taky.Zbytek informací dodám jen ten chladič je ten nejmenší co Avie používá a dostatečně to stačí.
Dnes jsem byl na brzdě auto je základ ALH 66kw a mám tam jen vedení stlačeného vzduchu,FMIC,EGR out,764PP
naměřeno 140PS a 330Nm bez chipu!!
mám i graf jen ho musím naskenovat a dám ho tady po celou dobu měření teplota stlečeného vzduchu nepřekročila 29stupňů
Jinak na brzdě jsem byl u borce TDi Fun který mi bude nechávat dělat Hybrida a ladit soft na míru a je to fakt machr.
p.s. prodám náhradu místo EGR měním sání tak bude na prodej.Ahoj
Dnes jsem byl na brzdě auto je základ ALH 66kw a mám tam jen vedení stlačeného vzduchu,FMIC,EGR out,764PP
naměřeno 140PS a 330Nm bez chipu!!
mám i graf jen ho musím naskenovat a dám ho tady po celou dobu měření teplota stlečeného vzduchu nepřekročila 29stupňů
Jinak na brzdě jsem byl u borce TDi Fun který mi bude nechávat dělat Hybrida a ladit soft na míru a je to fakt machr.
p.s. prodám náhradu místo EGR měním sání tak bude na prodej.Ahoj
TDIfun píše:To je serie.toby66kw píše:To je jako po softusu zvědavej kam se pak dostanete
moc pěkné
Já sem dal PP 764 za S 764 do 150 ps softu a bylo to hodně znáttakovej vykon jen PP764
je treba cist ty texty cele, vzdy to tam pise ze bez chipu
Šak jo

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Cim mas dlhsie vedenie vzduchu tak tam musis dodat vacsie mnozstvo vzduchu a to ma za nasledok pomalsiu odozvu pri pridani plynu.Smoke píše:TDIPOWER píše:Bože, to má snad kilometr!!!!!! A navíc to nevypadá jako Ibiza......tak šup s tím do jiného tématu, co?
ty aby ses neozval....
a co vadí na délce??
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=