Kat Off

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Torgan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Torgan »

MajklMTB píše:Ja mel při STK bez katu nejlepší hodnoty emisi za 6let.
Před vjezdem do STK jsem autu pořádně naložil abych všecky saze vyprášil a bylo :D
tiez som na tom podobne
Fiat Bravo 1,9JTD GT- velky IC,vyfuk,Turbo I.H.I RHF5 1,1-1,5 Bar, 235 dvojhmota+ kovokeramika,Vacsie kotuce v predu v zadu, soft BH motor 160ps 360Nm
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

My to mame v Emiraty rocni kontrolu asi neco jak STK, naposledy kdys jsem se ho zeptal pana jak se kontroluje emise, tak mi odpovedel ze nemaji mireni na diesel tak nemiri :-)

Ja mam katalyzator ale taky se mi zda ze uz je jak filtr u vykourenou cigaretu, vcera jsem zaparkoval v podzemi parkoviste a nez jsem nasel svoje misto tak jsem objel cely parkoviste a jak jsem vystoupil, tak staci se cichnou a da se poznat ze jsem tam byl :-)
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
tomelka
Sběrač informací

Příspěvek od tomelka »

AlesShi píše:
skoda píše:Rozpul vejfuk vymlat ho trubkou a vysipej a je to.
to prave ne
v nakejch otackach bude rezonovat
to uz ho rozriznout a obal navarit na trubku, jako ze tam je

trubka dobra, kat prodat
přesně tak, kat hoď na šroťák tam za něj dostaneš minimálně 1000,-
Darrin
Přispěvovatel

koupim kat..

Příspěvek od Darrin »

az nekdo bude cipovat vejfuk tak kat koupim i vybusenou hmotu.602871864 nebo sz
Bulda
Přispěvovatel

Příspěvek od Bulda »

tomelka píše:
AlesShi píše:
skoda píše:Rozpul vejfuk vymlat ho trubkou a vysipej a je to.
to prave ne
v nakejch otackach bude rezonovat
to uz ho rozriznout a obal navarit na trubku, jako ze tam je

trubka dobra, kat prodat
přesně tak, kat hoď na šroťák tam za něj dostaneš minimálně 1000,-
a nevis kde v Praze davaj nejvic
mibfox
Přispěvovatel

Příspěvek od mibfox »

Kat sem nechal vyndat, rozpulit, vyndat vnitrek, dat dohromady a uz je zas na aute.
Pozoruju vetsi ochotu motoru k vytaceni, zadny smrad! Mozna je to tim, ze tankuju jen u lepsich pump a pouzivam aditiva. Hluk? Jen vic slysim turbo.
OII kombi, BXE 1.9 tdi @ 92kw a 280nm zatim jen chip
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

mibfox píše:Kat sem nechal vyndat, rozpulit, vyndat vnitrek, dat dohromady a uz je zas na aute.
Pozoruju vetsi ochotu motoru k vytaceni, zadny smrad! Mozna je to tim, ze tankuju jen u lepsich pump a pouzivam aditiva. Hluk? Jen vic slysim turbo.
No nevím ,ale když jsi ho nechal vypárat a jenom vybrat tak se ti to bude v určitých otáčkách mlátit takovej divnej zvuk takhle to měl kamarád a nic moc nakonec jsme daly trubku a byl klid
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
mibfox
Přispěvovatel

Příspěvek od mibfox »

chipmann píše:
mibfox píše:Kat sem nechal vyndat, rozpulit, vyndat vnitrek, dat dohromady a uz je zas na aute.
No nevím ,ale když jsi ho nechal vypárat a jenom vybrat tak se ti to bude v určitých otáčkách mlátit takovej divnej zvuk takhle to měl kamarád a nic moc nakonec jsme daly trubku a byl klid

Nic takoveho vubec nepozoruji, jinak bych dal trubku, v tom by problem nebyl. Zkratka to neni treba, alespon zatim.
OII kombi, BXE 1.9 tdi @ 92kw a 280nm zatim jen chip
Cupra R
Přispěvovatel

Re: Kat Off

Příspěvek od Cupra R »

Hoblik píše:
Dani34el píše:
luke.... píše:Zdravím, vím že už tady o tom bylo napsáno hodně moc. Ale chci se zeptat, mám VW Passat B4 1,9TDI 66KW, nalítáno 178 000km. Co to udělá, když dám pryč KAT? Nenaroste hluk v autě? Co to udělá se spotřebou? Nebude to mít špatný vliv na turbo? Četl sem tady snad všechny příspěvky na toto téma, ale pořád neim jestli do toho mám jít nebo nee. Tak díky za info a omlouvám se, že zakládám new topic na téma, které je tady rozebíráno několikrát. A není tady někdo z Třebíče kdo má stejnýho Passata???
Důrezně varuju před vyjmujtím katalyzátoru !!! To už je něco jinýho něž upravit soft nebo váhu vzduchu !!!! Drasticky se tim zvýšej emise, hlavně CO ale i NOx a HC..u CO mnohonásobně !!!!!! Ten kat má obrovskej přínos - jinak otravujem plíce ještě víc nám a našim dětem !!!!!!!

Navíc: Vyjmutí KATu jako relevantní součásti systému omezujícího výši škodlivin ve výfukových plynech způsobuje, že právně auto neni způsobilý jízdy na pozemních komunikacích, porotože takto neni homologováno !!!

JE TO ZLOČIN !!!!!!

Doufam ze zastavujes kazdou 120citku a durazne jim pripominas ze jsou zlocinci :-)myslim ze by si dostal takovou ranu do lebane od kazdeho za chytre kecy az by ses divil :)kup si kona, bud ekologicky zemedelec, postav si domecek zapusteny do zeme a pak kaz o ekologii :)
Souhlasím ;) ON Kat NO Race :D
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

Jo já to taky poznal, když jsem ho vyndal. Při měření bez KATU naměřeno v pruměru 0,06 kouřivosti. Maximální mez je 1,40. Rozpětí hodnot kouřivosti čtyř po sobě jdoucích měření bylo naměřeno 0,03, max je 0,25. Tak nevim nevim jak je to s tim KATEM. Zase velká bublina. Jo a to tam mam PP764 a EGR OFF
Cupra R píše:
Hoblik píše:
Dani34el píše: Důrezně varuju před vyjmujtím katalyzátoru !!! To už je něco jinýho něž upravit soft nebo váhu vzduchu !!!! Drasticky se tim zvýšej emise, hlavně CO ale i NOx a HC..u CO mnohonásobně !!!!!! Ten kat má obrovskej přínos - jinak otravujem plíce ještě víc nám a našim dětem !!!!!!!

Navíc: Vyjmutí KATu jako relevantní součásti systému omezujícího výši škodlivin ve výfukových plynech způsobuje, že právně auto neni způsobilý jízdy na pozemních komunikacích, porotože takto neni homologováno !!!

JE TO ZLOČIN !!!!!!

Doufam ze zastavujes kazdou 120citku a durazne jim pripominas ze jsou zlocinci :-)myslim ze by si dostal takovou ranu do lebane od kazdeho za chytre kecy az by ses divil :)kup si kona, bud ekologicky zemedelec, postav si domecek zapusteny do zeme a pak kaz o ekologii :)
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Cupra R píše:
Hoblik píše:
Dani34el píše: Důrezně varuju před vyjmujtím katalyzátoru !!! To už je něco jinýho něž upravit soft nebo váhu vzduchu !!!! Drasticky se tim zvýšej emise, hlavně CO ale i NOx a HC..u CO mnohonásobně !!!!!! Ten kat má obrovskej přínos - jinak otravujem plíce ještě víc nám a našim dětem !!!!!!!

JE TO ZLOČIN !!!!!!

Sakra jsem zločinec a né jenom já ,ale 90% lidí tady na foru (LOL)
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Cupra R
Přispěvovatel

Příspěvek od Cupra R »

:D :D jj vsichni jsme zlocinci a jsme na to hrdí!!! ;)
Jammal
Přispěvovatel

Příspěvek od Jammal »

chipmann píše:
Cupra R píše:
Hoblik píše:
Sakra jsem zločinec a né jenom já ,ale 90% lidí tady na foru (LOL)
Tý jo čéče, si trošku spletr forum. Ochránci přírody mají forum vedle pod názvem " Jezdíme na kole, nohy nás nebolí" (LOL) Dneska sem se fakt pobavil (rofl)
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Ruku na srdce, kolik z vás jezdí bez katalizátoru permanentně přes 2000ot/min, kdy je znát lepší vytáčení motoru, kolik vám tato "úprava" ušetří paliva a zvedne sebevědomí tím, že mám o 2-3 HP a 1 Nm lepší výkon motoru ? To můžu doma pálit petky naplněné vyjetým olejem s pilinami protože to hoří líp než dřevo a někdo jiný to za mě vydýchá... Mějte rozum, toto není ekoterorismus, toto je účel k lepšímu dýchání.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

borelli píše:Ruku na srdce, kolik z vás jezdí bez katalizátoru permanentně přes 2000ot/min, kdy je znát lepší vytáčení motoru, kolik vám tato "úprava" ušetří paliva a zvedne sebevědomí tím, že mám o 2-3 HP a 1 Nm lepší výkon motoru ? To můžu doma pálit petky naplněné vyjetým olejem s pilinami protože to hoří líp než dřevo a někdo jiný to za mě vydýchá... Mějte rozum, toto není ekoterorismus, toto je účel k lepšímu dýchání.
No vidíš a sám máš taky EGR off. Neni tam přece kuli emisím?!
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“