tiez som na tom podobneMajklMTB píše:Ja mel při STK bez katu nejlepší hodnoty emisi za 6let.
Před vjezdem do STK jsem autu pořádně naložil abych všecky saze vyprášil a bylo
Kat Off
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fiat Bravo 1,9JTD GT- velky IC,vyfuk,Turbo I.H.I RHF5 1,1-1,5 Bar, 235 dvojhmota+ kovokeramika,Vacsie kotuce v predu v zadu, soft BH motor 160ps 360Nm
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
My to mame v Emiraty rocni kontrolu asi neco jak STK, naposledy kdys jsem se ho zeptal pana jak se kontroluje emise, tak mi odpovedel ze nemaji mireni na diesel tak nemiri 
Ja mam katalyzator ale taky se mi zda ze uz je jak filtr u vykourenou cigaretu, vcera jsem zaparkoval v podzemi parkoviste a nez jsem nasel svoje misto tak jsem objel cely parkoviste a jak jsem vystoupil, tak staci se cichnou a da se poznat ze jsem tam byl

Ja mam katalyzator ale taky se mi zda ze uz je jak filtr u vykourenou cigaretu, vcera jsem zaparkoval v podzemi parkoviste a nez jsem nasel svoje misto tak jsem objel cely parkoviste a jak jsem vystoupil, tak staci se cichnou a da se poznat ze jsem tam byl

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
koupim kat..
az nekdo bude cipovat vejfuk tak kat koupim i vybusenou hmotu.602871864 nebo sz
a nevis kde v Praze davaj nejvictomelka píše:přesně tak, kat hoď na šroťák tam za něj dostaneš minimálně 1000,-AlesShi píše:to prave neskoda píše:Rozpul vejfuk vymlat ho trubkou a vysipej a je to.
v nakejch otackach bude rezonovat
to uz ho rozriznout a obal navarit na trubku, jako ze tam je
trubka dobra, kat prodat
No nevím ,ale když jsi ho nechal vypárat a jenom vybrat tak se ti to bude v určitých otáčkách mlátit takovej divnej zvuk takhle to měl kamarád a nic moc nakonec jsme daly trubku a byl klidmibfox píše:Kat sem nechal vyndat, rozpulit, vyndat vnitrek, dat dohromady a uz je zas na aute.
Pozoruju vetsi ochotu motoru k vytaceni, zadny smrad! Mozna je to tim, ze tankuju jen u lepsich pump a pouzivam aditiva. Hluk? Jen vic slysim turbo.
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
chipmann píše:No nevím ,ale když jsi ho nechal vypárat a jenom vybrat tak se ti to bude v určitých otáčkách mlátit takovej divnej zvuk takhle to měl kamarád a nic moc nakonec jsme daly trubku a byl klidmibfox píše:Kat sem nechal vyndat, rozpulit, vyndat vnitrek, dat dohromady a uz je zas na aute.
Pozoruju vetsi ochotu motoru k vytaceni, zadny smrad! Mozna je to tim, ze tankuju jen u lepsich pump a pouzivam aditiva. Hluk? Jen vic slysim turbo.
Nic takoveho vubec nepozoruji, jinak bych dal trubku, v tom by problem nebyl. Zkratka to neni treba, alespon zatim.
OII kombi, BXE 1.9 tdi @ 92kw a 280nm zatim jen chip
Re: Kat Off
SouhlasímHoblik píše:Dani34el píše:Důrezně varuju před vyjmujtím katalyzátoru !!! To už je něco jinýho něž upravit soft nebo váhu vzduchu !!!! Drasticky se tim zvýšej emise, hlavně CO ale i NOx a HC..u CO mnohonásobně !!!!!! Ten kat má obrovskej přínos - jinak otravujem plíce ještě víc nám a našim dětem !!!!!!!luke.... píše:Zdravím, vím že už tady o tom bylo napsáno hodně moc. Ale chci se zeptat, mám VW Passat B4 1,9TDI 66KW, nalítáno 178 000km. Co to udělá, když dám pryč KAT? Nenaroste hluk v autě? Co to udělá se spotřebou? Nebude to mít špatný vliv na turbo? Četl sem tady snad všechny příspěvky na toto téma, ale pořád neim jestli do toho mám jít nebo nee. Tak díky za info a omlouvám se, že zakládám new topic na téma, které je tady rozebíráno několikrát. A není tady někdo z Třebíče kdo má stejnýho Passata???
Navíc: Vyjmutí KATu jako relevantní součásti systému omezujícího výši škodlivin ve výfukových plynech způsobuje, že právně auto neni způsobilý jízdy na pozemních komunikacích, porotože takto neni homologováno !!!
JE TO ZLOČIN !!!!!!
Doufam ze zastavujes kazdou 120citku a durazne jim pripominas ze jsou zlocinci :-)myslim ze by si dostal takovou ranu do lebane od kazdeho za chytre kecy az by ses divil :)kup si kona, bud ekologicky zemedelec, postav si domecek zapusteny do zeme a pak kaz o ekologii

Jo já to taky poznal, když jsem ho vyndal. Při měření bez KATU naměřeno v pruměru 0,06 kouřivosti. Maximální mez je 1,40. Rozpětí hodnot kouřivosti čtyř po sobě jdoucích měření bylo naměřeno 0,03, max je 0,25. Tak nevim nevim jak je to s tim KATEM. Zase velká bublina. Jo a to tam mam PP764 a EGR OFF
Cupra R píše:SouhlasímHoblik píše:Dani34el píše: Důrezně varuju před vyjmujtím katalyzátoru !!! To už je něco jinýho něž upravit soft nebo váhu vzduchu !!!! Drasticky se tim zvýšej emise, hlavně CO ale i NOx a HC..u CO mnohonásobně !!!!!! Ten kat má obrovskej přínos - jinak otravujem plíce ještě víc nám a našim dětem !!!!!!!
Navíc: Vyjmutí KATu jako relevantní součásti systému omezujícího výši škodlivin ve výfukových plynech způsobuje, že právně auto neni způsobilý jízdy na pozemních komunikacích, porotože takto neni homologováno !!!
JE TO ZLOČIN !!!!!!
Doufam ze zastavujes kazdou 120citku a durazne jim pripominas ze jsou zlocinci :-)myslim ze by si dostal takovou ranu do lebane od kazdeho za chytre kecy az by ses divil :)kup si kona, bud ekologicky zemedelec, postav si domecek zapusteny do zeme a pak kaz o ekologiiON Kat NO Race
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
Sakra jsem zločinec a né jenom já ,ale 90% lidí tady na foruCupra R píše:SouhlasímHoblik píše:Dani34el píše: Důrezně varuju před vyjmujtím katalyzátoru !!! To už je něco jinýho něž upravit soft nebo váhu vzduchu !!!! Drasticky se tim zvýšej emise, hlavně CO ale i NOx a HC..u CO mnohonásobně !!!!!! Ten kat má obrovskej přínos - jinak otravujem plíce ještě víc nám a našim dětem !!!!!!!
JE TO ZLOČIN !!!!!!
Doufam ze zastavujes kazdou 120citku a durazne jim pripominas ze jsou zlocinci :-)myslim ze by si dostal takovou ranu do lebane od kazdeho za chytre kecy az by ses divil :)kup si kona, bud ekologicky zemedelec, postav si domecek zapusteny do zeme a pak kaz o ekologiiON Kat NO Race

OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Tý jo čéče, si trošku spletr forum. Ochránci přírody mají forum vedle pod názvem " Jezdíme na kole, nohy nás nebolí"chipmann píše:Sakra jsem zločinec a né jenom já ,ale 90% lidí tady na foruCupra R píše:SouhlasímHoblik píše:

Ruku na srdce, kolik z vás jezdí bez katalizátoru permanentně přes 2000ot/min, kdy je znát lepší vytáčení motoru, kolik vám tato "úprava" ušetří paliva a zvedne sebevědomí tím, že mám o 2-3 HP a 1 Nm lepší výkon motoru ? To můžu doma pálit petky naplněné vyjetým olejem s pilinami protože to hoří líp než dřevo a někdo jiný to za mě vydýchá... Mějte rozum, toto není ekoterorismus, toto je účel k lepšímu dýchání.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
No vidíš a sám máš taky EGR off. Neni tam přece kuli emisím?!borelli píše:Ruku na srdce, kolik z vás jezdí bez katalizátoru permanentně přes 2000ot/min, kdy je znát lepší vytáčení motoru, kolik vám tato "úprava" ušetří paliva a zvedne sebevědomí tím, že mám o 2-3 HP a 1 Nm lepší výkon motoru ? To můžu doma pálit petky naplněné vyjetým olejem s pilinami protože to hoří líp než dřevo a někdo jiný to za mě vydýchá... Mějte rozum, toto není ekoterorismus, toto je účel k lepšímu dýchání.
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom