SZfr.mottl píše:Obnovuji inzerát.
Posledních 50 kusů!!!!!!!
Pozor pak už nebudou!!!!!
komfortní blikání trippling originál VW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
-
- Nováček
Odpovědi: 0
ahoj mohl bych požádat jen o kabeláž,rele mam diky
jsem na :zila.frantisek@tiscali.cz,nebo pošli na Žíla František Žichovice 150,34201 Sušice,moc díky
jsem na :zila.frantisek@tiscali.cz,nebo pošli na Žíla František Žichovice 150,34201 Sušice,moc díky
Naposledy upravil(a) feron58 dne 16 led 2010, 13:27, celkem upraveno 1 x.
Prosím o radu pro blbé.
Pokud jsem to zprávně pochopil, tak toto rele nenahrazuje to, které je pro přerušovač.
Je to tedy tak, že u přerušovače u středních průduchů (octavia) budou v jednom pini dva dráty, nebo jak to bude?
Omlouvám se všem, pro které to je úplně hloupý dotaz, ale nerad bych něco udělal špatně
.
Jinak piny se asi stratili cestou, dostal jsem to bez.
Děkuji všem moc za každou radu, nerad bych to udělal špatně.
Luboš
Pokud jsem to zprávně pochopil, tak toto rele nenahrazuje to, které je pro přerušovač.
Je to tedy tak, že u přerušovače u středních průduchů (octavia) budou v jednom pini dva dráty, nebo jak to bude?
Omlouvám se všem, pro které to je úplně hloupý dotaz, ale nerad bych něco udělal špatně

Jinak piny se asi stratili cestou, dostal jsem to bez.
Děkuji všem moc za každou radu, nerad bych to udělal špatně.
Luboš
Je to jednoduché. Přesně jak píšeš.
Buď a.) přepinuješ svorkovnici a budeš v ní mít po dvou drátech - cca 10min
nebo b.) napojíš se na stávající dráty (oholit, omotat,sletovat,zaizolovat) - cca 20min
Buď a.) přepinuješ svorkovnici a budeš v ní mít po dvou drátech - cca 10min
nebo b.) napojíš se na stávající dráty (oholit, omotat,sletovat,zaizolovat) - cca 20min
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

nedodané piny
V dodávce jsem nedostal piny ke kabeláži, nemáte někdo fotky, abych věděl jak vypadají, abych koupil správné.
Děkuju
Děkuju