proto liju VIF a mám klid

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
No vetsina lidi ma prave se Shellem spatnou zkusenostBoban píše:Zdravím všechny, už se to tu řešilo několikrát co se týče Shell vs Benzina atd. Moje zkušenost je taková, že tankuji jen u Shellu protože ji mám blízko baráku. Četl jsem danný test na naftu kde se stala Benzina vítězem, tak jsem si řekl že ji také zkusím a uvidím. Jezdil jsem na ni cca 3měsíce a sbíral nálepky za které jsem si nidky nic nevyzvednul protože vždycky nic nebylo atd. Pak jsem náhodou natankoval zase u Shellu a ten rozdíl jsem poznal - je V Power je lepší než Verva. Auto bylo tiší a hlavně líp reagovala na plyn. Další zkušenosti mám s OMV kde musím řict že je taky dobrá, takže u benziny jsem řekl NE NE NE. taková je moje zkušenost - nedávej na přiblé testy a atd., zkušenost je zkušenost.
Boban píše:Souhlas, že má každý nějakou zkušenost s různými značkami ale také si myslim že je to hlavně taky i majitelem atd. danné pumpy. Kamarád má takovou zkušenost, že mu také zamrzla v zimě nafta z OMV při -8 ale u té samé značky mu jinde vydržela i -20 . tak se po tom pídil a zjistil, že je to jen v lidech od čerpacích stanic. Přijede cisterna, která je namíchaná na určitý poměr a zbytek adytiv si dávají jednotlivé stanice. Já jak jsem uvedl že tankuji většinou u Shellu protože ji mám u baráku ale také jsem s ní neměl žádný problém ani v zimě i při -18 v Praze bez dalších adytiv, bylo na první drcnutí.![]()
A mimo sbírám bodíky za které si vždy vyberu nějakou slevu nebo nějakou další pi.... ale je, což u benziny pokaždý nic nebylo a když bylo tak
Přesně tak,měl jsem tdi a hdi a cdi a nakonec je nejlepší mědvěd 2.5D,protože sežere naprosto vše co mu dám a že to jsou někdy pěkný sračkyjericho-3 píše:Je to zajímavé čtení a je humorné, co vše jsou lidé schopni udělat jen proto, aby pro své miláčky i detektivní cestou sehnali nejlevnější, nejmazivější a nejvýkonnější palivo zvané nafta. Nevím, ale abych sledoval spotřebu nižší o o,3 litru a byl otrok svého vozu, to se raději posadím do vozu jiného století a natankuji co chci a kde chci...nebudu omezovat svoji svobodu jen proto, že jedu v nějakém novém sráči...![]()
přeji Vám mnoho úspěchů...
Patrne je to jen tim, ze ma vyssi oktanove cislo, jinak v tom benzinu nebude nic specialniho (krome vyssi cenytomi85 píše:Ale doma mám i motorku a v benzínu to je jiná dal jsem tam V-POWER racing když se to dostalo do karborátoru bylo to jako kdyby někdo mávnul kouzelným proutkem motor neskutečně stichnul,sklidněl a točí se o moc lip škoda že to stojí takovej kotel![]()