77 kw TDI PD kouří a vibruje nejede - vyřešeno

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

fabiátor píše:
Huml píše:njn., ale všechny PD maj stejnou vačku, našel jsem jiný až na motory s DPF, tam už se to začíná lišit
a v cem jsou jiny ty na DPF ?
nevím, maj jiný čísla, jak na 1,9, tak na 2,0l, pravděpodobně jiný profil kvůli potřebě provádět regeneraci filtru
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

kua, nechcel by som byt clovek co musi chodit a autom do servisu. To je cena :o Ale som rad ze Ti to uz funguje. ;)
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

To misoVW: co se dá dělat,"ten dělá to a jiný zase tohle"a já zase pracuji v IT bezpečnosti a jsem rád, že nemusím do "obchodů" a platit security konzultanty :-) a veškerou práci se security SW nebo HW obvzvláště firewally mám jako práci a koníček zároveň a naopak mohu pomáhat těm co tomu nerozumí. Jako mě pomohli lidé na tomto foru. Všechno má své + a - . Proto ještě jednou díky všem.
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším :-)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

misoVW píše:kua, nechcel by som byt clovek co musi chodit a autom do servisu. To je cena :o Ale som rad ze Ti to uz funguje. ;)
Ti pošlu po SZ na kolik vyjde takovej repas 2.2HDi po 250tkm, když se poškodí těsnění pod hlavou, za těch 22 000kč bych byl vděčný :-D
( A těch nervů s tím :tajny: )
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“