Jedním slovem ZMRDI

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JimBoo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JimBoo »

duchny? socialně slabí? cikani? IQ menší než 90?
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
ŠKODA Rapid 130 85' updated

Pojištění nejen vozidel
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nechtěl bych vidět,kdyby se to tady otočilo,kolik by se vyrojilo skrytého potenciálu.....
nepropadat panice...
dali
Přispěvovatel

Příspěvek od dali »

Pája 19 píše:Sakra všichni nadávaj na Paroubka, ale v předběžnym průzkumu má 30 procent hlasů a jeho strana vede. Tak kde sou ty lidi, co ho volej? Já sem eště žádnýho nepotkal.
Takový lidi hlavně nepotkáš na netu. Dost z nich podle mě neumí ani zapnout komp.
Volvo V70 2,5D
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

dali píše:
Pája 19 píše:Sakra všichni nadávaj na Paroubka, ale v předběžnym průzkumu má 30 procent hlasů a jeho strana vede. Tak kde sou ty lidi, co ho volej? Já sem eště žádnýho nepotkal.
Takový lidi hlavně nepotkáš na netu. Dost z nich podle mě neumí ani zapnout komp.
Nepodceňuj svého nepřítele a vůbec svého přítele. :D
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Mě by spíš zajímalo kde ty průzkumy dělaj a kdo je platí. Myslim že se pohybuju dost po světě a znám spousty lidí, ale nikdy jsem osobně nezažil a ani nepotkal někoho, že by se ho někdo ptal do nějakýho průzkumu koho bude volit.
PS: kdyby se mi to náhodou někdy stalo tak s tim dotyčnym stejně asi pěkně vydupu :x
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

a koho teď volit Topol to vzdal a vševěd Paroubek určitě dostane radostí infarkt...

http://www.novinky.cz/domaci/195860-top ... ecase.html
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Půjdu tam a budu volit alespoň jakoukoliv pravici(nejspíš stejně ods).
Hlavně ať to neni hlas tomu praseti bradavičnatymu arogantnimu.
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Obi píše:Půjdu tam a budu volit alespoň jakoukoliv pravici(nejspíš stejně ods).
Hlavně ať to neni hlas tomu praseti bradavičnatymu arogantnimu.
Aniz bych chtel jakkoliv obhajovat bradavice, nevolil bys paroubka, ale CSSD a jsem si jist, ze tam nejsou vsichni jako on. To samy je s ODS atp. Prece to neni jen o tech dvou personach, protoze kdyby jo, tak nas potes ...
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

právě je průser že tyto perzony tahaj nitě těm malým a kdo se vzbouří proti "straně" je hned zrádce nebo se pletu?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ono je to tady trošku divné,znáte někoho,kdo by nepomohl,nebo nepodporoval nemohoucí,děti,slabé a nemocné,nepřál by lidem,kteří ne svojí vinou nemohou pracovat?Komu by vadilo,že je někdo nemocný a čerpá peníze a vy ne,protože jste zdráv?Já takové lidi neznám,ale údajně jsou to ti pravičáci...Ale je spravedlivé ,aby zdravý člověk chodil po barech,chlastal/bože nic proti tomu/..ale ne za svoje,ale za státní peníze?A jiní volové leželi v dílně do noci,starali se,aby si vydělali nějaké peníze,živili svojí prací jiné ,nemohoucí,mohoucí a platili daně bez toho,že by od někoho cokoliv chtěli..?A že je sere,když jdou do práce a ti "pracovití" jdou domů z báru/trochu jím závidím/ a pořvávají..vole kam jdeš,pojd s náma,ještě nekončíme.....l Tak jestli je to takhle,tak jsem teda pravičák jako poleno...ale sociolog by možná řekl,že to tak není..jsem jen pouze normální...A ta druhá strana,to je prostě ten náměstek z RAj...Proto má takový úspěch...protože kdo by nechtěl se jen bavit a veselit za cizí ?Každý i já,ale na rozdíl od nich vím,že to takhle nefunguje...a kdo si to myslí,je vůl,anebo něco ještě horšího...nemá stud..A kdo se ani nezastydí,neměl by mít co ,jíst....Proto je to tady tak divné...
nepropadat panice...
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

btw. volím TOP 09, švarcnberg už má peněz dost, tak aspoň vím, že si jako jeden z mála nejde do politiky nakrást, ale dělá to kvůli "nečemu" hodnotnějšímu (snad).... jinak volit ODS podle mě není špatná volba když už konečně odešel ten zmrd topolánek (myslím že je to jako vytažení trnu z paty ods)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

turbo kamna power píše:btw. volím TOP 09, švarcnberg už má peněz dost, tak aspoň vím, že si jako jeden z mála nejde do politiky nakrást, ale dělá to kvůli "nečemu" hodnotnějšímu (snad)....
S jídlem roste chuť (wallbash)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Včera sem si zase pohuhnul žaludkem - byl sem nakupovat v Tescu -
když sem platil u vedlejší pokladny byly , jak to říct slušně - tlupa opic z asi někde z Karlína , já si kupuju jídlo abych nechcíp hlady a tyhle negramotný vopice , který smrděli jak krávy krom chlastu starejm kupovaly barbíny a autíčka a podobný věci a vůbec je nesralo že to stálo řepu , kde je asi vzaly ty peníze ????????????
Opravdu znechucenej a nasranej sem vyšel ven kde sem čekal na tramvaj a přišla ke mě holka , tak 17 let (bílá ) špinavá v roztrhanejch botech a že nemá co jíst, jestli bych ji nedal na jídlo tak sem jí dal 50 korun, holka málem upadla a děkovala že sem to ještě nezažil
Smažka to nebyla to poznám !
Přísahám bohu že po tom co mě ty černý svině na diskotéce málem otrávily že sem to nepřežil (chtěli mě okrást a hodily mi něco do pití protože sem byl jak kráva ožralej)
jednou mě ještě tohle zkříží cestu a bude ze mě myslivec protože tuhle škodnou utratim
Díky naše vládnoucí kapacity za takový hnus!!!
JimBoo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JimBoo »

to s tím davaním penez je strašně složitý v Brně škemraj na každým rohu, ano pro tebe tech 10-20-50 kč "nic" není a dotyčnýmu to muže dát na jidlo na den či dva nebo taky na lahvač :roll: a já to osobně nepoznám :(
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
ŠKODA Rapid 130 85' updated

Pojištění nejen vozidel
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

JimBoo píše:to s tím davaním penez je strašně složitý v Brně škemraj na každým rohu, ano pro tebe tech 10-20-50 kč "nic" není a dotyčnýmu to muže dát na jidlo na den či dva nebo taky na lahvač :roll: a já to osobně nepoznám :(
Tak jak píšu špinavá sedmnáctiletá holka ověšená igelitkama se slzama na krajíčku spíš ne
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“