Lucaso píše:Když se vrátim k původnímu tématu,tak jsem chtěl říct,že strýc jel se mnou asi 195km/h.Čuměl jsem jako blázen...Má octu TDI 90Hp (na origoš 15´ škodováckých elektronech).a myslim že ručička otáčkoměru byla kousek před červenym polem...
to je divný, ne...? při 195, předpokládám tacho, je ručka otáčkoměru na cca 4000 a něco...
U Fabie RS je ručička tachometru pri 4000 ještě trošku dál
Takhle to dopadne když si někdo dá tapetu z RS která má 240 ve stejném místě jako obyč tdi 220.
Nechci se dohadovat o nějakých kličkách.Ereso s turbem gt 25 a 200 koníkama takhle ukazuje.A kolik od výroby tachák proměřuje je mi celkem jedno protože jezdím stejně jenom kolem stopade.
Libor Hanzal píše:Nechci se dohadovat o nějakých kličkách.Ereso s turbem gt 25 a 200 koníkama takhle ukazuje.A kolik od výroby tachák proměřuje je mi celkem jedno protože jezdím stejně jenom kolem stopade.
Takhle mi kolega vykladal, jak mu uplne nova 1.6i Bora pri 150 zere 7,1l/100... A furt tvrdil, ze lidi jezdi jako prasata, ze on pri 150ti je jeden z pomalejsich. Na garancce zjistili, ze ma nakodovany budiky na 2.0i
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
tak to měl teda fakt blbý.Tady to asi tak nebude.Se 150 konovým turbem to jezdilo podobně jako tdička s dobrým čipem,tak do 215km.Teď je to znatelně lepší.Samozřejmě jen podle tacho.
na to, že by RSko mělo být řešený jako sportovní to má teda pěkně těžkej převod, na PDčkové Octě jedu ve 4000ot. 230km/h. On ve skutečnosti je těžší, ale aby kompenzoval velikost pneumatik mezi Octou a Fabií, že je tak těžkej sem netušil, pak je jasný proč tam musíš mít takovej výkon, abys to vůbec uvezl