Aké auto na benzin nad 200HP?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
ked nieco na plyn urcite volvo.... a ked uz nieco poriadnejsie tak Volvo V70 T5 s plynom ...... nieje o com..... ja sam zvazujem variantu druheho auta na plyn.... viezol som sa cca 500km na tom volve T5 na plyn a podla mna luxus... nebol poznat rozdiel medzi plynom a benzinom,..
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Ohledne vytlaceni nohama az na volant: po shlednuti katastrofalniho stavu zadni strany prednich sedacek to delam jednoduse. Detem ukazu, jak je mam ciste, jak mam ciste prahy a oznamim jim, ze tak ciste zustanou i nadale, jinak bude zle. Do auta je vkladam sam (prenasim z venci) a davaji si kua velky pozor aby se neceho botama nedotli, protoze ja dokazu bejt pes. V pripade, ze jsou boty zahnojeny, davaji se do krabice a do kufru, kdyz min, davaji se pres boty navleky, ktery jsem donutil svagrovou usit ... a to hlavni - nohy maji smerovat dolu, to je zaklad, to je nauc ... ne, ze Ti budou kopat nohama do zad! Jak si je vychovas, takovy je budes mit
Muzes mi tvrdit, ze kdyz nemam vlastni, tak ze to je jine a budes mit pravdu - je to jine, protoze jejich vlastni rodice je tolik nevedou, takze ja je musim lamat a vest k tomu, aby mi nedemolovali auto a ostatni veci, takze o to je to tezsi kdyz nejsou z domova vedeny, vysvetlil a naucit je ze to, co delaji doma se mnou nemohou.
Až je budeš nakládat 5x za den tak tě ukládání botek do krabice a přenášení přes práh přejde. Půjčené děti mají respekt, ale až budou tvoje tak to poznáš a nejlépe dvě skoro stejně staré

Tel:776005385 Nový Bor
-
- Aktivista
Neboj se, obcas vyfasuju dve na vikend a litame po hradech, zamcich a jinych akcich, takze to je klidne i 20x za den.titan0306 píše:Až je budeš nakládat 5x za den tak tě ukládání botek do krabice a přenášení přes práh přejde. Půjčené děti mají respekt, ale až budou tvoje tak to poznáš a nejlépe dvě skoro stejně staré
Boty do krabice davam jen kdyz jsou brutalne zahnojene (bahno), jinak prevleky. A prenaseni mi fakt nedela problem, znas me, nejsem zadnej trasoritka a dokud to nebude mit 40+kg, fakt s tim nemam problem ... a to doufam, ze dosahnou driv rozumu nez te vahy

Jinak s respektem nemas pravdu - jak je vychovas, tak je mas. Kamos ma deti a maji respekt, staci, kdyz se krive podiva a uz sekaj dobrotu. Tihle maji z rodicu zjevne srandu ... ze me uz, opakuji uz ne

No a kdo jinej, nezli Ty by mel vedet, ze v jednickovem Superbu neni na nejake uspineni sedacek (pokud nekopou, otazkou je, zda maji sanci vubec dosahnout

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- fabiátor
- Moderátor
To teda s vlastni dcerou taky nedelam, ale uplne normalne ji usadim do sedacky, sudnam boticky a pak zas nandam kdyz dorazime. Kopat si pak muze do ceho chce a nic nehrozi.titan0306 píše:Až je budeš nakládat 5x za den tak tě ukládání botek do krabice a přenášení přes práh přejde. Půjčené děti mají respekt, ale až budou tvoje tak to poznáš a nejlépe dvě skoro stejně staré
-
- Aktivista
Ja osobne bych tohle nepodporoval ... hrozi to, ze to bude pokladat za normalni ze se do veci kope (muj subjektivni nazor, neber to prosim nijak spatne).fabiátor píše:Kopat si pak muze do ceho chce a nic nehrozi.
Tento pristup k vychove v pripade mych synovcu vedl k nasledne demolici dosazitelneho okoli (napriklad vydechy klimatizace v prostrednim sloupku jsou vystipany a vykopany).
Treba jsem jinej, ale z meho pohledu, auto stale jeste neni spotrebni zalezitost (prinejmensim mi to tak vychazi pri porovnani porizovaci ceny auta a prumerne mzdy v CR).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

Forest má pravdu, kdo mává rukou a nechá to individualitě , ten vykrmuje parchanty..Každý tvor potřebuje mantinely a když je má nekonečné , je nesvůj..Taky na mne zkoušel 13 letý synovec, co dělá mamince a po pár varováních dostal lepáka, že přelít židli i s opěradlem a dodnes žije v odpovídající úctě a ví, že některá varovná slova nejsou sranda.A jelikož nemám žádnou vonavku auto, mám auta jako pracovní prostředky, ale mít nějakou novotu, asi bych bordeláře a hlavně vandaly neustál...I kdyby byly 10krát moje.. 

nepropadat panice...
chlapci máte to trochu pomýlene, vidno, že žiadne deti nemáte. Tiež som si možno niekedy hovoril, že sa dá vysvetliť dvoj ročnému dieťaťu, aby si nedával dole bezpečnostné pásy, aby neťahal za kľučku dverí, aby nekopal, aby........aby........aby.Proste je to slobodný, zvedavý tvor, tak skúša.
Tiež nevychovávam parchanta drzého, ale čo tu tvrdíte je nereálne.
Tak napríklad jedálenský vozeň si z auta nikdy nenechám robiť, takže čokoládky, keksíky a džusiky sa nekonajú, to radšej pri dlhšej jazde zastavím.
Tiež nevychovávam parchanta drzého, ale čo tu tvrdíte je nereálne.
Tak napríklad jedálenský vozeň si z auta nikdy nenechám robiť, takže čokoládky, keksíky a džusiky sa nekonajú, to radšej pri dlhšej jazde zastavím.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Mám tři děti věk 7,7,3, a je to boj, taky trpím, když uklidím auto a pak po jediné cestě jako kdybych vezl prasata...
Tady mají pravdu obě strany - je určitě potřeba se snažit děti vychovávat, ale na druhou stranu to nejsou roboti, takže nejde říct nedělej to a to a myslet si, že už je to vyřešeno ...
Jak říkám, je to stále neutuchající boj, hlavně s těmi tak ca do 5ti let, pak ty starší už to trochu chápou
Jednou jsem ty starší nechal vysát vzadu v autě (furt chtěly pomáhat), takže jsem nad nima stál dokud to nebylo pořádně, pěkně se s tím nadřely, no a od té doby se situace s okopanýma sedačkama a začokoládovanýma tapecama zlepšila
Tady mají pravdu obě strany - je určitě potřeba se snažit děti vychovávat, ale na druhou stranu to nejsou roboti, takže nejde říct nedělej to a to a myslet si, že už je to vyřešeno ...
Jak říkám, je to stále neutuchající boj, hlavně s těmi tak ca do 5ti let, pak ty starší už to trochu chápou
Jednou jsem ty starší nechal vysát vzadu v autě (furt chtěly pomáhat), takže jsem nad nima stál dokud to nebylo pořádně, pěkně se s tím nadřely, no a od té doby se situace s okopanýma sedačkama a začokoládovanýma tapecama zlepšila
O2 2.0 TDI Elegance SPORT BMM MR2006 Black Magic Pearl
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
riadim auta a mozem vam zodpovedne prehlasit ze auta kde sa vozia male deti su mnohokrat menej zasrate ako auta firemne... ale zas je radost davat dole zaschnute zuvacky s kobercov a pod...
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
-
- Aktivista
@puci: tak takovy nazory mam nejradeji, jeste spolu s nazorem, ze by se u deti nemela lamat osobnost
Dite je do tri let jako pes (vedecky dokazano), takze vnima podnety. Jakmile udela neco spatne, Ty ho chytnes za ruku a placnes ho pres ni, zakoduje si (prinejhorsim to musis udelat opakovane), ze neco nesmi. Problem je duslednost. Muzes tvrdit, ze nemam vlastni deti, ale ja jsem takto vychoval uz tri deti a ver mi, ze dva z nich jsou udajne hyperaktivni a jednomu jsou jen dva - ani jeden uz si v mem aute nic nedovoli a nezridka je vozim i vsechny tri najednou. Neni to zadnej kriminal nebo koncentrak, jen strikne vymezene meze. Rikal uz muj deda, ze dite je vdecne za to, kdyz mu vymezis presne co muze a nemuze, protoze kdyz ne, je ztracene a zmatene a musi to zjistovat samo.
Hlavne, jak jsem vypozoroval, tak z ditete se nejlepe stava rozmazleny fakan kdyz nezna hranice a ma velkou volnost, protoze ma spoustu podnetu a nez stihne neco opravdu do hloubky a detailu prozkoumat, uz ho ovladne dalsi podnet a na nej presmeruje svoji pozornost. V praxi to zna asi pomalu kazdy z nas - kdyz jsme byli mali, meli jsme par hracek a vazili jsme si jich. Dnes? Maji deti hracek jako sracek a nevedi, s kterou si hrat driv.
A ted do me, ze nemam vlastni dite a ze az si je poridim, mohu tady kazat. Vazeni, pral bych vam ty tri mit na krku jeden jediny den. Bez kazne a vychovy "cukr a bic" bych si musel hodit v prvni pulhodine
@Mongo: na zvejky je prej dobrej led, nechat zamrazit a pak vydrolit ... jak se s tim vyporadavas Ty?

Dite je do tri let jako pes (vedecky dokazano), takze vnima podnety. Jakmile udela neco spatne, Ty ho chytnes za ruku a placnes ho pres ni, zakoduje si (prinejhorsim to musis udelat opakovane), ze neco nesmi. Problem je duslednost. Muzes tvrdit, ze nemam vlastni deti, ale ja jsem takto vychoval uz tri deti a ver mi, ze dva z nich jsou udajne hyperaktivni a jednomu jsou jen dva - ani jeden uz si v mem aute nic nedovoli a nezridka je vozim i vsechny tri najednou. Neni to zadnej kriminal nebo koncentrak, jen strikne vymezene meze. Rikal uz muj deda, ze dite je vdecne za to, kdyz mu vymezis presne co muze a nemuze, protoze kdyz ne, je ztracene a zmatene a musi to zjistovat samo.
Hlavne, jak jsem vypozoroval, tak z ditete se nejlepe stava rozmazleny fakan kdyz nezna hranice a ma velkou volnost, protoze ma spoustu podnetu a nez stihne neco opravdu do hloubky a detailu prozkoumat, uz ho ovladne dalsi podnet a na nej presmeruje svoji pozornost. V praxi to zna asi pomalu kazdy z nas - kdyz jsme byli mali, meli jsme par hracek a vazili jsme si jich. Dnes? Maji deti hracek jako sracek a nevedi, s kterou si hrat driv.
A ted do me, ze nemam vlastni dite a ze az si je poridim, mohu tady kazat. Vazeni, pral bych vam ty tri mit na krku jeden jediny den. Bez kazne a vychovy "cukr a bic" bych si musel hodit v prvni pulhodine

@Mongo: na zvejky je prej dobrej led, nechat zamrazit a pak vydrolit ... jak se s tim vyporadavas Ty?

Samozřejmě je to dle věku, jiné zacházení vyžaduje malý capart a jiné puberťák..Mě táta dost mlátil, takže vím, že to někdy napáchá dost škody, když se to přehání/ale musím přiznat, že většinou jsem si to zasloužil/, a já to u své tehdy malé dcerytaké přehnal a pak mě to dost mrzelo..A od té doby už ode mne facku nedostala a nebylo to třeba..Nic se nesmí přehánět..Ale mám pořád před očima výsledek benevolentního vychovávání u svého kamaráda, kterému dcera řekne blbečku úplně běžně a se syny mluví velice servilně a oni jej mají v paži tak, že se člověk stydí za něho..Jel jsem s jeho Citroenem na Moravu a naplnil jsem kýbl bordelem /a dál jsem už neměl sil/ a už to zahnívalo...Synáčci nemají prostě přístup k věcem takový, jako člověk, který si na to vydělal..Ale nemá cenu nic kritizovat, každý si to potom vyžere sám až bude starý..a nebude mít sílu... 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jakakoliv rana nebo uder pres jine partie nezli je zadek je obrazem zoufalosti trestajiciho. Zvlast do hlavy
Zadek je ideal, clovek by si malem myslel, ze je na to temer stvoreny. Hlavne trestat bez zbytecnych emoci (priznam se, jsem vinnen, obcas nezvladam).

ježiš kup si tohle :http://www.sportovnivozy.cz/9649-lancia ... pe-hf-16vt
zavolej PHOBovi narvi do toho dalších 60 a máš závodák jako víno
zavolej PHOBovi narvi do toho dalších 60 a máš závodák jako víno
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

-
- Aktivista
Ve vsi ucte nicmene bez obalu: v dnesni dobe uz je trinactiletej haban pomalu dospelej. Decka soulozej od 12 (udaj od kamaradky, ktera uci na ZS), takze kdyz si chtej hrat na dospele, at si jsou (osobne bych dal trestni zodpovednost od 13 let). Osobne se domnivam, ze vychovou nevychovanyho trinactiletyho klacka se uz musi zaobirat zivot, nikoliv rodice, protoze ti zjevne svou sanci, resp. povinnost promarnili a verim, ze se jim to patricne ve stari vrati.
Vim, to se mi to keca, nicmene sam se obavam az budu muset vychovavat svoje, protoze kdyz vidim ten vliv televize, ve ktery jsou same sracky podnecujici agresivitu a absenci vedeni ve skole (vzhledem k tomu, ze dnes nesmi ucitel na dite ani sahnout), bude to patricna drina.
Nedavno jsme vedli s kamaradem diskuzi na tema vychova deti ve skole a s tim souvisejici tresty. Shodli jsme se ve dvou bodech: absence skodi a na druhou stranu, to, co leze ze skol za ucitele ted snad ani nema pravo trestat, protoze by muselo zacit nejdrive u sebe.
Vzpominam si na pripad z mladi, kdy byl jeden kluk drzej na ucitele a ten mu vypalil takovou, ze si z toho ten kluk hrcnul. Kdyz dobulel, hrde prohlasil, ze to rekne tatovi. Vyfasoval druhou se slovy:"Jen stezuj, Tvymu tatovi jsem jich taky vysazel ... a jak tak koukam na Tebe, nebylo jich dostatek, at prijde, rad mu jeste pridam." Kluk vytrestil oci a zmlknul
Na druhou stranu, vzpominam si na tahani za kotlety a za usi. Pro me to vzdy byly ubozacky a cas mi dal jen zapravdu.
@bombastiq: jsem myslel, ze se rozhodl pro Ibizu PD, jinak Ty bys tomu autu veril? Praha, 155tkm, 1995
Vim, to se mi to keca, nicmene sam se obavam az budu muset vychovavat svoje, protoze kdyz vidim ten vliv televize, ve ktery jsou same sracky podnecujici agresivitu a absenci vedeni ve skole (vzhledem k tomu, ze dnes nesmi ucitel na dite ani sahnout), bude to patricna drina.
Nedavno jsme vedli s kamaradem diskuzi na tema vychova deti ve skole a s tim souvisejici tresty. Shodli jsme se ve dvou bodech: absence skodi a na druhou stranu, to, co leze ze skol za ucitele ted snad ani nema pravo trestat, protoze by muselo zacit nejdrive u sebe.
Vzpominam si na pripad z mladi, kdy byl jeden kluk drzej na ucitele a ten mu vypalil takovou, ze si z toho ten kluk hrcnul. Kdyz dobulel, hrde prohlasil, ze to rekne tatovi. Vyfasoval druhou se slovy:"Jen stezuj, Tvymu tatovi jsem jich taky vysazel ... a jak tak koukam na Tebe, nebylo jich dostatek, at prijde, rad mu jeste pridam." Kluk vytrestil oci a zmlknul

Na druhou stranu, vzpominam si na tahani za kotlety a za usi. Pro me to vzdy byly ubozacky a cas mi dal jen zapravdu.
@bombastiq: jsem myslel, ze se rozhodl pro Ibizu PD, jinak Ty bys tomu autu veril? Praha, 155tkm, 1995