Výměna hřídelky pohonu olejového čerpadla 2.0 TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
sharik4x4
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Tak to není problém,pokud mi pošleš obě vyvažovací hřídele.Tak ti obratem pošlu už opravené,kde už k protočení nedojde.Je to udělaný z lepšího materiálu a přesněji než origoš.Dělám to výměným systémem,aby se nečekalo na opravu hřídele.
Naposledy upravil(a) sharik4x4 dne 08 srp 2013, 20:59, celkem upraveno 1 x.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
BoB12
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od BoB12 »

Feteold píše:
sharik4x4 píše:Řešit se to dá za lepší peníze.Záleží co ti konktétně odešlo?Mám tu ND ,ale záleží co potřebuješ.
Nie je to moje auto a ani to cerpadlo ( uz je vymontovane z motora ) nemam v ruke, tak ze tazko povedat. Podla popisu majitela je vyhlodana spojovacia tycka, ale aj otvor, do ktoreho zapada ( ta tycka ). Zajtra mi to donesu, tak mozno budem vediet dat podrobnejsi popis.
Podla obrazku v Etke to neviem vylustit, co sa vlastne stalo.

Zatial dik a dobru noc.
Pokud u BLB přestalo fungovat mazání tak máš s největší pravděpodobností ohlodané ozubené kolo na klice (při nejlepším jen hřídelku čerpadla) a tam se dá jen objednat celá sada s hřídelama poháněná na místo puvodního retázku ozubenyma kolama tak jak to má např motor BSS a skutečně to stojí okolo 25000kč (LOL)
Feteold
Nováček

Příspěvek od Feteold »

sharik4x4 píše:Tak to není problém,pokud mi pošleš obě vyvažovací hřídele.Tak ti obratem pošlu už opravené,kde už k protočení nedojde.Je to udělaný z lepšího materiálu a přesněji než origoš.Dělám to výměným systémem,aby se nečekalo na opravu hřídele.Cena 2500Kč + pošta. :)
Dik za ochotu, dnes mi volal majitel, ze servis mu to nakoniec doporucil k niekomu, kto to robi rovnako, ako ponukas Ty, je to cca za 100 €, bude to mat ale doma v Presove. Nakoniec priznali, ze to nie je prva oprava tohto typu, len najprv skusili 1100 € za origo vymennu sadu. ( Ja som bol vcera poziadany o pomoc, tak som to skusil u Vas...)

Takze dik este raz a PF2012 vsetkym.

Vlado z Kosic.
Feteold
Nováček

Příspěvek od Feteold »

BoB12 píše:
Feteold píše:
sharik4x4 píše:Řešit se to dá za lepší peníze.Záleží co ti konktétně odešlo?Mám tu ND ,ale záleží co potřebuješ.
Nie je to moje auto a ani to cerpadlo ( uz je vymontovane z motora ) nemam v ruke, tak ze tazko povedat. Podla popisu majitela je vyhlodana spojovacia tycka, ale aj otvor, do ktoreho zapada ( ta tycka ). Zajtra mi to donesu, tak mozno budem vediet dat podrobnejsi popis.
Podla obrazku v Etke to neviem vylustit, co sa vlastne stalo.

Zatial dik a dobru noc.
Pokud u BLB přestalo fungovat mazání tak máš s největší pravděpodobností ohlodané ozubené kolo na klice (při nejlepším jen hřídelku čerpadla) a tam se dá jen objednat celá sada s hřídelama poháněná na místo puvodního retázku ozubenyma kolama tak jak to má např motor BSS a skutečně to stojí okolo 25000kč (LOL)
Nastastie vraj to len preskocilo a vyhodilo chybu, tak ihned vypol motor, zastal a zavolal odtahovku. Ale toto su len sprostredkovane informacie, tak davam odpovede tak, ak mi to bol povedane. Uz to niekto riesi a nie som to ja...

Este raz dik za konstruktivne rady a PF2012.

V.
scharan2000
Přispěvovatel

Příspěvek od scharan2000 »

Chcem sa opytat ci aj na motore touran 2.0 BKD 2009,je to tak este robene? dakujem
Audi A3 sporback r.v.06, 1.9TDI,77KW,uprava profituning na 107KW 320NM uz len spomienky
VW Touran highline,2.0TDI,BKD,dsg
VW Passat 2.0TDI,CR,DSG
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Touran nemá vyvažováky.Takže tebe se to natíká.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Toreto
Přispěvovatel

Příspěvek od Toreto »

a golf 6 2,0 tdi cr 81 kw ?
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

CR 81KW je mraky.Chce to kod motoru.Pokud máš kod CB.. tak tam nejsou.motory CF.. je maj ale to jsou 103KW.Na CR 81KW se nedávaj.
Ale podle kodu to je stopro.
Klouzan
Přispěvovatel

Příspěvek od Klouzan »

Jak je na tom s tou hridelkou Touran 2,0Tdi 103kW kod BMM, ten ji nema?

A jeste co Passat 2,0Tdi 103kW kod CBAB ten predpokladam ano..Oba jsou r.09

Dik
altea
Přispěvovatel

Příspěvek od altea »

A co motor 2,0 TDI CR 125 kw - CEGAten by vyvažovaky a tim padem i ten poblbany pohon olejoveho čerpadla mít neměl? Nebo se mýlím.
díky.
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

BMM nemá
CBAB má
CEGA nemá :)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Mohl být CEGA motor v OII RS ještě před faceliftem, neví někdo? Nebo tam bylo je PPD?
Klouzan
Přispěvovatel

Příspěvek od Klouzan »

sharik4x4 píše:BMM nemá
CBAB má
CEGA nemá :)

To vypada,ze to u tech 2,0TDi davali a davaji jen do drazsich modelu Superb I,II,Passat,Sharan,Alhambra..Levnejsi auta,jako Octavie,Touran,Altea atd se obejdou bez toho..Takze v Audinach to pocitam ve vsech lepsich bude taky.Za vic penez vic drahy muziky :)
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Tomas.cz píše:Mohl být CEGA motor v OII RS ještě před faceliftem, neví někdo? Nebo tam bylo je PPD?
jj, dával se už před faceliftem
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Vyvažováky se opravdu dávaly do vyšší třídy tak jak jsi psal.V golfu či oktávce to nenajdeš.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“