Zaslepenie EGR (navod)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Twins-Peta
- Přispěvovatel
Zdravím, po přečtení všech diskuzí si úplně nejsem jistý, jestli mám EGR úplně zaslepit
Mám VW Golf 2001 ARL, chip - 185, naj. 53tiskm...? Nechce se mi to úplně zaslepit kvůli chodu motoru - viz výše?
Ale chtěl bych mu omezit funci přes VAG a zkusit to třeba jen procentuelně a zjistit, jak se to bude chovat - zima, léto..., jenže jsem tady nenašel nikde postup...? Může mi někdo dát tip, jak na to nebo kde to najít...? VAG mám... Jde to jen v nějakých blokách nebo přizpůsobení, nebo je to zásah do SW? Vím že spoustu věcí přizpůsobit šlo - volnoběh, spotřeba na PC... a ve VW o tom ani nevěděli, ale tohle nějak pořád zjištuji... Díky za případné tipy
Ale chtěl bych mu omezit funci přes VAG a zkusit to třeba jen procentuelně a zjistit, jak se to bude chovat - zima, léto..., jenže jsem tady nenašel nikde postup...? Může mi někdo dát tip, jak na to nebo kde to najít...? VAG mám... Jde to jen v nějakých blokách nebo přizpůsobení, nebo je to zásah do SW? Vím že spoustu věcí přizpůsobit šlo - volnoběh, spotřeba na PC... a ve VW o tom ani nevěděli, ale tohle nějak pořád zjištuji... Díky za případné tipy
zadáš si motor/ úprava zadáš login 12233 a specialní nastavení-zadáš kanál 3 standartní hodnota je 32768 ,při nastavení vyšší hodnoty se EGR otvírá méně Při nastavení maximální hodnoty (většinou 33768) je téměř trvale uzavřen .Pokud motor po nastavení jde nepravidelně na volnoběh tak uber 
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
to chipmann
jde to i na orig V.A.S. a u ASV motoru?

... only S764