čmoudi zase zaútočili

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mir77
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od mir77 »

No to je kokot. A co ty řeči, že dealoval trávu, to tam spadá jak?
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

chiquillo píše:
1pavel píše:tak to pěknej debyl , dal bych mu zaplatit policejní manévry a veřejnou omluvu místním cikánům http://www.novinky.cz/krimi/268447-chla ... e-sam.html
Přesně tohle jsem dneska řikal taky.(LOL) Dal bych mu to všechno k úhradě :x Hlavně co hošánek bude dělat, když teď si na něj doopravdy někde za rohem počkaj a umlatěj ho k smrti (wallbash) (noteeth)
abych pravdu řekl tak bych mu to aj přál. Ne samozřejmě umlátit k smrti, ale dát mu pár výchovných v doprovodu velké iluze strachu v něm vyvolané...

Je to debil :roll: dyž viděl co rozpoutal, tak z toho měl zavčasu vycouvat, dyť už by mohl mít trochu rozumu. Nejenom že ze sebe udělal totálního hňupa, z mamky hysterickou krávu ale hlavně ze spousty slušných a obětavých lidí, kteří se za něj postavili, věřili mu, demonstrovali za něho udělal kretény. Toto je prostě špatně a pár přes tlamu bych mu klidně s radostí dal nejspíš i já - toto se prostě nedělá :roll:
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

Míšánek píše:abych pravdu řekl tak bych mu to aj přál. Ne samozřejmě umlátit k smrti, ale dát mu pár výchovných v doprovodu velké iluze strachu v něm vyvolané...
... a pár přes tlamu bych mu klidně s radostí dal nejspíš i já
Já si naopak myslím, že tohle může napsat jenom totální hňup.
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Fajn, klidně si to mysli - na to máš samozřejmě to největší právo a navíc já ani nějak nemám potřebu ti tvoji doměnku nějak vyvracet, mysli si co chceš ;)
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Ono je to ještě o něčem jiném. Svobodná média to rozmázla ještě než se to aspoň trochu vyšetřilo, , kdyby o tom ti úplatní blbové neskočili, a chvilku počkali, hoch by se možná zakrátko přiznal a bylo by. Ale nějaký etický kodex tihle hňupové nemají. Samozřejmě vyčinit by zasloužil, to jo.
G3 Variant synchro
efošek
Přispěvovatel

Příspěvek od efošek »

A co doktoři ti nepoznají jestli je někdo zmlácenej a nebo jestli někde spaddl???? není pravda někde jinde sám mám osobní zkušenosti kdy se čmoudíci motali kolem dcery bylo to v Břeclavi a chtěli po ní cigarety myslím si v této kauze své !!!! Kluka i jeho matky je mi líto a neodsuzujte je pokud nemáte s čmoudíky svoje zkušenosti a nežijete v jejich blízkosti .. Mimo jiné a co to sexuální obtěžování ve školce ??? taky by jste toho sedmiletého hocha zavřeli do detenčního ůstavu To co provedl jsme dělali snad většina z nás jen si to přiznejte kdo neukazoval ve školce pindíka holkám nedělá NOVA zase zbytečnej humbuk????
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jasně, dneska je humbuk ze všeho, padne facka na sále a hromada idiotů z toho udělá velký případ. Podle dnešních norem různých přeškolených géniů bychom ve škole byli z 80% všichni hyperaktivní a na vyšetření u chocholouška. Mě tam třídní taky poslala, táta mě tam odvedl a po vyšetření psychiatr prohlásil, ať přijde soudružka učitelka. Je to dnes lov na senzace a do toho seriály v růžové zahradě, sice jsem neviděl ani jeden díl, ale reklama mi stačí. Spolužák žral žáby, opékal je na ohni, nafukovalt, za 5 korun slíznul jakýkoliv plivanec nebo kemr , v hospodě se bavili tím, že si s kamarádem plivali do huby apod. A dnes jsou to otci od rodin. To dát dneska na Novu tak je odvezou.Mě táta řezal, že si modřin všimla učitelka a nabádala otce ať si dá pozor...Moji učitelé měli možnost mě zmlátit, a já byl radši než dostat poznámku a dostat doma..Dneska by to zveličili a kdybych tátu udal, tak ho zavřeli.. Samozřejmě že to má své výhody pro opravdové oběti, ale ne pro disciplínu... :)
nepropadat panice...
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Tak v tomhle se shodnem na 120% :-D
G3 Variant synchro
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

Chybí ti na konci věty tečka a před procenty mezera, magore.
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

GeneHawkins píše:Chybí ti na konci věty tečka a před procenty mezera, magore.
(rofl) (rofl)
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

GeneHawkins píše:Chybí ti na konci věty tečka a před procenty mezera, magore.
Někomu chybí tečky a čárky, někomu zdravý rozum a slušné chování. Jo když nejsou znalosti k diskusi, je i ta tečka dobrá ;)
Podívej se do pravidel ČP :o
G3 Variant synchro
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

bobG3 píše:Podívej se do pravidel ČP :o
To rika ten pravej. Uvedomujes si rozdil mezi "1 %" a "1%"? Ja chapu, ze se jedna o offtopic, ale to se nedalo vydrzet.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Když to nemůžeš vydržet, tak to pusť. (crazy) No asi jsem ten pravý, ověřil jsem si to pro jistotu u vyučujícího ČJ na FF UK, správně je 120% a ne 120 %. ;)
A takhle to vypadá i s těmi vašimi názory - uvědomte si, že myslet, znamená h...o vědět, foreste, geníčku opakujte si češtin a nepoučujte někoho, když sami máte mezery (rofl)
Pokud tady diskutujem o něčem a někdo stáčí debatu na nějaké překlepy a poukazuje na chyby v gramatice - to je snad trochu pod úroveň, alespoň pod mou. Když mě dojsou argumenty, nebo něco nevím je potřeba v seriózní diskusi přiznat barvu. Zesměšňovat a odsuzovat názorové oponenty patřilo k totalitním praktikám fašistů a komunistů a vy pánové jste jejich důstojnými pokračovateli. Naučte se co to je diskuse o faktech a tolerování názorů v demokracii.
G3 Variant synchro
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

"120%" je správně 8)
GIV Variant TDi ???kW
prowmen
Přispěvovatel

Příspěvek od prowmen »

Chtěl bych mít vaše starosti :roll: