čmoudi zase zaútočili
Moderátoři: šulda, Moderátoři
abych pravdu řekl tak bych mu to aj přál. Ne samozřejmě umlátit k smrti, ale dát mu pár výchovných v doprovodu velké iluze strachu v něm vyvolané...chiquillo píše:Přesně tohle jsem dneska řikal taky.1pavel píše:tak to pěknej debyl , dal bych mu zaplatit policejní manévry a veřejnou omluvu místním cikánům http://www.novinky.cz/krimi/268447-chla ... e-sam.htmlDal bych mu to všechno k úhradě
Hlavně co hošánek bude dělat, když teď si na něj doopravdy někde za rohem počkaj a umlatěj ho k smrti
![]()
Je to debil
-
GeneHawkins
- Přispěvovatel
Ono je to ještě o něčem jiném. Svobodná média to rozmázla ještě než se to aspoň trochu vyšetřilo, , kdyby o tom ti úplatní blbové neskočili, a chvilku počkali, hoch by se možná zakrátko přiznal a bylo by. Ale nějaký etický kodex tihle hňupové nemají. Samozřejmě vyčinit by zasloužil, to jo.
G3 Variant synchro
-
efošek
- Přispěvovatel
A co doktoři ti nepoznají jestli je někdo zmlácenej a nebo jestli někde spaddl???? není pravda někde jinde sám mám osobní zkušenosti kdy se čmoudíci motali kolem dcery bylo to v Břeclavi a chtěli po ní cigarety myslím si v této kauze své !!!! Kluka i jeho matky je mi líto a neodsuzujte je pokud nemáte s čmoudíky svoje zkušenosti a nežijete v jejich blízkosti .. Mimo jiné a co to sexuální obtěžování ve školce ??? taky by jste toho sedmiletého hocha zavřeli do detenčního ůstavu To co provedl jsme dělali snad většina z nás jen si to přiznejte kdo neukazoval ve školce pindíka holkám nedělá NOVA zase zbytečnej humbuk????
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
Jasně, dneska je humbuk ze všeho, padne facka na sále a hromada idiotů z toho udělá velký případ. Podle dnešních norem různých přeškolených géniů bychom ve škole byli z 80% všichni hyperaktivní a na vyšetření u chocholouška. Mě tam třídní taky poslala, táta mě tam odvedl a po vyšetření psychiatr prohlásil, ať přijde soudružka učitelka. Je to dnes lov na senzace a do toho seriály v růžové zahradě, sice jsem neviděl ani jeden díl, ale reklama mi stačí. Spolužák žral žáby, opékal je na ohni, nafukovalt, za 5 korun slíznul jakýkoliv plivanec nebo kemr , v hospodě se bavili tím, že si s kamarádem plivali do huby apod. A dnes jsou to otci od rodin. To dát dneska na Novu tak je odvezou.Mě táta řezal, že si modřin všimla učitelka a nabádala otce ať si dá pozor...Moji učitelé měli možnost mě zmlátit, a já byl radši než dostat poznámku a dostat doma..Dneska by to zveličili a kdybych tátu udal, tak ho zavřeli.. Samozřejmě že to má své výhody pro opravdové oběti, ale ne pro disciplínu... 
nepropadat panice...
-
GeneHawkins
- Přispěvovatel
-
Forest
- Aktivista
To rika ten pravej. Uvedomujes si rozdil mezi "1 %" a "1%"? Ja chapu, ze se jedna o offtopic, ale to se nedalo vydrzet.bobG3 píše:Podívej se do pravidel ČP
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Když to nemůžeš vydržet, tak to pusť.
No asi jsem ten pravý, ověřil jsem si to pro jistotu u vyučujícího ČJ na FF UK, správně je 120% a ne 120 %. 
A takhle to vypadá i s těmi vašimi názory - uvědomte si, že myslet, znamená h...o vědět, foreste, geníčku opakujte si češtin a nepoučujte někoho, když sami máte mezery
Pokud tady diskutujem o něčem a někdo stáčí debatu na nějaké překlepy a poukazuje na chyby v gramatice - to je snad trochu pod úroveň, alespoň pod mou. Když mě dojsou argumenty, nebo něco nevím je potřeba v seriózní diskusi přiznat barvu. Zesměšňovat a odsuzovat názorové oponenty patřilo k totalitním praktikám fašistů a komunistů a vy pánové jste jejich důstojnými pokračovateli. Naučte se co to je diskuse o faktech a tolerování názorů v demokracii.
A takhle to vypadá i s těmi vašimi názory - uvědomte si, že myslet, znamená h...o vědět, foreste, geníčku opakujte si češtin a nepoučujte někoho, když sami máte mezery
Pokud tady diskutujem o něčem a někdo stáčí debatu na nějaké překlepy a poukazuje na chyby v gramatice - to je snad trochu pod úroveň, alespoň pod mou. Když mě dojsou argumenty, nebo něco nevím je potřeba v seriózní diskusi přiznat barvu. Zesměšňovat a odsuzovat názorové oponenty patřilo k totalitním praktikám fašistů a komunistů a vy pánové jste jejich důstojnými pokračovateli. Naučte se co to je diskuse o faktech a tolerování názorů v demokracii.
G3 Variant synchro
Dal bych mu to všechno k úhradě