dlouhý 5ti kvalt do Octávie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a pětku máš 30x39 zubů, ak si jen vypočti poměr, pak moměry koleček co by tě zajímaly a udělej si procentuální rozdíl a podle něj vypočti rychlost s danym kolečkem a máš to
R. LAGUNA II 2,0 DCi 110 KW 530 TIS KM
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
O1 SLX RV 8.96 Jedna z prvníchTDi :AGR, Vstřiky 502 FB + úprava ECU RudisTDic. 1,2bar, EGR off, kat ON,dlouhá 5 ka.
EX AR 147 JTD 85 kw
EX B5 Synro 1,9 TDi AFN combi
No tak přeci jen bych asi volil tu variantu pětkové kolečka z EWT s poměrem 0,7.Alespoň mezi 4kou a 5kou nebude tak velký odstupmaiello píše:a pětku máš 30x39 zubů, ak si jen vypočti poměr, pak moměry koleček co by tě zajímaly a udělej si procentuální rozdíl a podle něj vypočti rychlost s danym kolečkem a máš to
Nafta patří do TDi!
Koupil jsem si GGU, že to nahodím do A3 8L1, AHF.
Teď koukám, že mám mít setrvák 225mm a ve Fabiackém ústrojí je 228mm.
Půjde mi to naroubovat na můj motor, nebo musím koupit nový setrvák?
To by se mi k**va prodražilo (ikdyž, v rámci prevence...).
Udělá něco těch 1,5mm s ozubením startéru?
Teď koukám, že mám mít setrvák 225mm a ve Fabiackém ústrojí je 228mm.
Půjde mi to naroubovat na můj motor, nebo musím koupit nový setrvák?
To by se mi k**va prodražilo (ikdyž, v rámci prevence...).
Udělá něco těch 1,5mm s ozubením startéru?
Audi A3, ahf, egr off, S764, SW, GGU, AP podvozek, brzdy 288 mm
Tak tak a nebo ja,taky je tu nekolik aut s jednohmotou,trysky,soft a funguji jako serie. Zadny rozdil. Spis bych mel strach koupit novou dvouhmotu..kvaĺita asi dost utrpela.
Mit petikvalt tak nevaham. Ty nazory proti jednohmote mi pripadaji jako jedna pani povidala.a nebo nekdo kdo neni spokojen nema v aute v poradku jeste neco jineho
Mit petikvalt tak nevaham. Ty nazory proti jednohmote mi pripadaji jako jedna pani povidala.a nebo nekdo kdo neni spokojen nema v aute v poradku jeste neco jineho