zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mykee007
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od mykee007 »

Ted jsem to namontoval, puvodni majitel tvrdil ze s nim ohral 50l vody behem chvilky. Ze to normalne frci. Naftu mam napojenou ze zpatecky to by nemel byt problem ne ? Zitra pofrcim na diag. Je ale divny ze to chvilku frci a pak to vypne vodu to trosku prihreje. Nvm nemam zkusenost. :(((
cipra
Nováček

Příspěvek od cipra »

tipoval bych že to máš zavzdušněné jak se to přepne do plného výkonu tak to přestane hořet protože tam jde málo nafty.
kemar
Přispěvovatel

Příspěvek od kemar »

nic proti ale pokud to mas napojene na zpatecku tak ti to prave jede jen tu chvili co je ve zpatecce zbytek nafty a pak ti to zdechne neboz je to na suchu!!!

napojovat na zpatecku NELZE!!!!

:-)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

taky bych myslel :) . není to lepší na přívod?
kemar
Přispěvovatel

Příspěvek od kemar »

jasne ze je
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

tam je nafta pořád
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

A kam teda je to nejlepsi zapojit?Taky asi budu montovat jestli to sprovoznim.Podle manualu co jsem nekde nasel by se mela tahat hadicka az k nadrzi tam napojit snad na zpatecku.Ale co jsem mel loni venku saci kos tak si nejsu jisty jestli vubec zpatecka ma trubku nekde ke dnu.Jehlu se mi moc montovat nechce.Rikal jsem si pripojit to na privod nekde pred palivovy filtr.Zas prej cerpadylko radej tlaci nez taha.Kdyztak to dotahnu k nadrzi,nekde psali ze je nej pouzit brzdovou trubku treba z favorita nebo tak ale zas aby to cerpadlo bylo nekde pod autem kde nan pujde sul a bordel...Z toho ze si vytopim nadrz strach nemam,pac nikdy nevyjizdim po rezervu.Poradte prosim...Jedna se o passat b4.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

A kam teda je to nejlepsi zapojit?Taky asi budu montovat jestli to sprovoznim.Podle manualu co jsem nekde nasel by se mela tahat hadicka az k nadrzi tam napojit snad na zpatecku.Ale co jsem mel loni venku saci kos tak si nejsu jisty jestli vubec zpatecka ma trubku nekde ke dnu.Jehlu se mi moc montovat nechce.Rikal jsem si pripojit to na privod nekde pred palivovy filtr.Zas prej cerpadylko radej tlaci nez taha.Kdyztak to dotahnu k nadrzi,nekde psali ze je nej pouzit brzdovou trubku treba z favorita nebo tak ale zas aby to cerpadlo bylo nekde pod autem kde nan pujde sul a bordel...Z toho ze si vytopim nadrz strach nemam,pac nikdy nevyjizdim po rezervu.Poradte prosim...Jedna se o passat b4.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

transita 96´jsem pripojoval mezi nadrz a podavaci cerpadlo a Patrola az za filtr pred cerpadlo. a beha to ok:)

a je pravda co tu pisou kluci, nejde tam asi nafta
mykee007
Přispěvovatel

Příspěvek od mykee007 »

A kdyz to zapojim u filtru na privod, nebude to delat problem jak nastartuju ? (cerpadlo v nadrzi PD) 100% bude asi jehla. Nebo to muzu zkusit z flasky ?
vynecht
Přispěvovatel

zapojení Webasto T top C

Příspěvek od vynecht »

Tak pokud je palivový čerpadlov nádrži tak napojení bufíku jedině jehlou přímo do nádrže
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)

Sharan 215/460, Octavia 190/460

Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

resenim je externi nadrzka nebo jehla. zkus to nejdriv napojit z flasky, jestli to pobezi. kazdopadne PD je az passat b5.
mykee007
Přispěvovatel

Příspěvek od mykee007 »

Ok zkusim to z lahve mam jeste jeden plovak s cerpadlem tak udelam jehlu. Jeste otazka muze byt podavacka a ta lahev na zkousku nad urovni (vejs) webasta ? Pisete tu ze ta podavacka radeji tlaci nez taha.
Mitabajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mitabajs »

zadnej stress, v transitu to taha od urovne podlahy a cerpadlo na wenasto je nad motorem..... takze ano, muze
mykee007
Přispěvovatel

Příspěvek od mykee007 »

Ok, diky :) zkusim to jeste napojit primo z lahve a budu videt. Je zajimave ze ta hadicka je furt zaplavena naftou (kdyz je na zpatecce) a v nabehu webasta a v momente kdy vypne tam neni zadna bublina :(

Mozna se tam vytvori podtlak a neda to potrebne mozstvi nafty. Nvm :(
Lahev rozhodne :))))
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“