Ted jsem to namontoval, puvodni majitel tvrdil ze s nim ohral 50l vody behem chvilky. Ze to normalne frci. Naftu mam napojenou ze zpatecky to by nemel byt problem ne ? Zitra pofrcim na diag. Je ale divny ze to chvilku frci a pak to vypne vodu to trosku prihreje. Nvm nemam zkusenost. ((
nic proti ale pokud to mas napojene na zpatecku tak ti to prave jede jen tu chvili co je ve zpatecce zbytek nafty a pak ti to zdechne neboz je to na suchu!!!
A kam teda je to nejlepsi zapojit?Taky asi budu montovat jestli to sprovoznim.Podle manualu co jsem nekde nasel by se mela tahat hadicka az k nadrzi tam napojit snad na zpatecku.Ale co jsem mel loni venku saci kos tak si nejsu jisty jestli vubec zpatecka ma trubku nekde ke dnu.Jehlu se mi moc montovat nechce.Rikal jsem si pripojit to na privod nekde pred palivovy filtr.Zas prej cerpadylko radej tlaci nez taha.Kdyztak to dotahnu k nadrzi,nekde psali ze je nej pouzit brzdovou trubku treba z favorita nebo tak ale zas aby to cerpadlo bylo nekde pod autem kde nan pujde sul a bordel...Z toho ze si vytopim nadrz strach nemam,pac nikdy nevyjizdim po rezervu.Poradte prosim...Jedna se o passat b4.
A kam teda je to nejlepsi zapojit?Taky asi budu montovat jestli to sprovoznim.Podle manualu co jsem nekde nasel by se mela tahat hadicka az k nadrzi tam napojit snad na zpatecku.Ale co jsem mel loni venku saci kos tak si nejsu jisty jestli vubec zpatecka ma trubku nekde ke dnu.Jehlu se mi moc montovat nechce.Rikal jsem si pripojit to na privod nekde pred palivovy filtr.Zas prej cerpadylko radej tlaci nez taha.Kdyztak to dotahnu k nadrzi,nekde psali ze je nej pouzit brzdovou trubku treba z favorita nebo tak ale zas aby to cerpadlo bylo nekde pod autem kde nan pujde sul a bordel...Z toho ze si vytopim nadrz strach nemam,pac nikdy nevyjizdim po rezervu.Poradte prosim...Jedna se o passat b4.
A kdyz to zapojim u filtru na privod, nebude to delat problem jak nastartuju ? (cerpadlo v nadrzi PD) 100% bude asi jehla. Nebo to muzu zkusit z flasky ?
Ok zkusim to z lahve mam jeste jeden plovak s cerpadlem tak udelam jehlu. Jeste otazka muze byt podavacka a ta lahev na zkousku nad urovni (vejs) webasta ? Pisete tu ze ta podavacka radeji tlaci nez taha.
Ok, diky zkusim to jeste napojit primo z lahve a budu videt. Je zajimave ze ta hadicka je furt zaplavena naftou (kdyz je na zpatecce) a v nabehu webasta a v momente kdy vypne tam neni zadna bublina
Mozna se tam vytvori podtlak a neda to potrebne mozstvi nafty. Nvm
Lahev rozhodne )))